Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή ένδειξης χιλιομετρικής απόστασης για τρέξιμο (τζόκινγκ) στο Android;

Δηλαδή έχοντας το κινητό πάνω μας  να ξέρουμε πόσα χιλιόμετρα έχουμε διανύσει για το ποδήλατο έχω βρει όμως για τζόκινγκ οχι.

Δημοσ.

Θα ήταν τέλειο...θέλω και εγώ... πάω περπατάω...υπάρχει περίπτωση να μου γράφει πόσα χιλ. περπάτησα?...δεν ήξερα ότι έχει τέτοιες ιδιότητες η συσκευή μου. :whistle:

Δημοσ.

εφοσον το κινητο εχει  gps υπαρχουν οι παρακατω λυσεις.

εγω εχω χρησιμοποιησει ως τωρα σε xperia go τα παρακατω.

runtastic. ειναι μεπληρωμη 5 ευρω αλλα σου καταγραφει τα παντα.αποσταση ταχυτητα που τρεχεις,pace.voice coaching και τα λοιπα και τα λοιπα.ποσες θερμιδες καις και μπορει να συνδεθει το προγραμμα και με bluetooth για heart rate.Κραταει στατιστικα συνεχεια.

β.στο xperia go που εχω εχει μεσα το micoach της adidas.επισης κανει τα ιδια με το παραπανω απλα ηταν δωρεαν με το κινητο.ολα τα δινουν και σε δοκιμαστικη εκδοση.

μετα υπαρχει και το walkmate που το δινουν και αυτο παλι μεσα στα xperia.Η παλια εκδοση απλα καταγραφει βηματα και υπολογιζει ετσι την αποσταση.η νεα εκδοση μετραει με gps την αποσταση.

εχω χρησιμοποιω το Micoach που ηταν και δωρεαν.τα σταταστικα μου περα απο το κινητο μολις πως σπιτι τα κανω sync με το site της εταιρειας.(adidas)οποτε οτι και να γινει με το κινητο μπορεις να τα ξανακατεβασεις.επισης τα βλεπεις ανα πασα στιγμη στο ιντερνετ οπως και μπορεις να κατεβασεις και διαφορα προγραμματα πχ για fat burn κτλ.στο Micoach σου βγαζει και σε google που ειχες παει για τρεξιμο και ολη την διαδρομη.οτι αλλο μπορω να βοηθησω i am here.

Δημοσ.

υπαρχουν πολλα τετοια και πολλα απο αυτα ειναι φρεε .δες το αντιστοιχο τις google,Nike,Endomondo πιστευω θα σε βολεψουν εγω προσωπικα ειχα παρει το endomondo οταν ηταν σε εκπτωση 79 λεπτα και αξιζει απειρα μπαινεις και στο αντιστοιχο σαιτ τους και βλεπεις τις διαδρομες και διαφορα στατιστικα :)

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει πολλά για το ποδήλατο. Το καλύτερο με διαφορά είναι το Sports Tracker. Έχει επιλογές για όλα τα σπορ, αν και η μόνη διαφορά φαντάζομαι είναι στον υπολογισμό των θερμίδων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ παιδιά θα δοκιμάσω σε πρώτη φάση το endomondo Sports Tracker

και θα γράψω εντυπώσεις.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Σήμερα δοκίμασα το endomondo Sports Tracker

δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα και είχε και κάποιες διακοπές στο χρονόμετρο (ίσως να οφείλεται στο GPS δεν ξέρω)  που δεν μου άρεσαν αύριο θα δοκιμάσω το Runtastic οπτικά φαίνεται καλύτερο με περισσότερες επιλογές θα το δώ και στην πράξη.

Δημοσ.

Σήμερα δοκίμασα το endomondo Sports Tracker

δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα και είχε και κάποιες διακοπές στο χρονόμετρο (ίσως να οφείλεται στο GPS δεν ξέρω)  που δεν μου άρεσαν αύριο θα δοκιμάσω το Runtastic οπτικά φαίνεται καλύτερο με περισσότερες επιλογές θα το δώ και στην πράξη.

Εχει επιλογη στις ρυθμίσεις αν ψιλοχανετε το σημα του gps να κανει αυτοματο pause ισως ηταν αυτο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι εντυπώσεις μου από το Runtastic είναι παραπάνω από καλές απλά μου γεννήθηκε κάποιο άλλο ερώτημα 

που έχει να κάνει με το GPS και αν χρεώνομαι όταν το χρησιμοποιώ; Το κινητό μου το έχω με κάρτα (sony xperia tipo)

εχθές που χρησιμοποίησα το endomondo Sports Tracker δεν είχα μονάδες στην κάρτα μου οπότε μάλλον δεν χρεώθηκα σήμερα έβαλα 10ευρώ και δοκίμασα το Runtastic (δεν πρόσεξα αν χρεώθηκα) σε κάποια φόρουμ που είδα στα πεταχτά λένε πως αν έχεις google maps* χρεώνεσαι όμως υπάρχουν εφαρμογές με χάρτες GPS που τις αγοράζεις απλά και δεν χρεώνεσαι την σύνδεση GPS άν γνωρίζεται κάτι επιταυτού απαντήστε μου γιατί δεν θέλω να ξοδεύω την κάρτα μου κάνοντας τζόκινγκ χε! χε! :-D

* Το Runtastic χρησιμοποιεί google maps.

Υ.Γ

Μια ακόμη ερώτηση γιατί ζήλεψε ο φίλος μου που έχει sympian λειτουργικό

πρόγραμμα σαν το Runtastic για sympian υπάρχει γιατί το Runtastic δεν είναι συμβατό.

ΟΚ το endomondo βγαίνει και για sympian.

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα γιατί ενδιαφέρομαι για σχετική εφαρμογή. Συγκεκριμένα, να καταγράφω το εβδομαδιαίο πρόγραμμά μου σε 1.τζόγκινγκ, 2.πολεμική τέχνη, 3.κατ'οίκον bodyweight xrcise/weights στο σπίτι. Επειδή το πρόγραμμα δεν είναι πάντα σταθερό (εκτός από την πολ.τέχνη που την κάνω με γκρουπ) θέλω να έχω το overview των δραστηριοτήτων.

Θερμίδες και τέτοια δεν με ενδιαφέρουν φανατικά.

Επειδή πέρασαν 2 χρόνια από τα παραπάνω reviews, αν έχει κάποιος μια επικαιροποίηση όσον αφορά τις apps ή features που πρέπει να αναζητήσω.

Επίσης θα ήθελα να ξέρω χοντρικά τις διαφορές του απλού με το premium, για να μην έχω λάθος προσδοκίες.

(Έκανα γκουγκλάρισμα αλλά όποια γνώμη ευπρόσδεκτη)

Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα γιατί ενδιαφέρομαι για σχετική εφαρμογή. Συγκεκριμένα, να καταγράφω το εβδομαδιαίο πρόγραμμά μου σε 1.τζόγκινγκ, 2.πολεμική τέχνη, 3.κατ'οίκον bodyweight xrcise/weights στο σπίτι. Επειδή το πρόγραμμα δεν είναι πάντα σταθερό (εκτός από την πολ.τέχνη που την κάνω με γκρουπ) θέλω να έχω το overview των δραστηριοτήτων.

Επειδή πέρασαν 2 χρόνια από τα παραπάνω reviews, αν έχει κάποιος μια επικαιροποίηση όσον αφορά τις apps ή features που πρέπει να αναζητήσω.

Επίσης θα ήθελα να ξέρω χοντρικά τις διαφορές του απλού με το premium, για να μην έχω λάθος προσδοκίες.

RunKeeper - GPS Track Run Walk δες αυτο και τα αλλα που λεει το Play Store

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

τσεκαρε το endomondo! εγω χρησιμοποιω αυτο για τα τρεξιματα τα οποια τα περναω μεσω του ρολογιου και τις προπονησεις του γυμναστηριου τις περναω χειροκινητα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...