Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε τι developer communities υπάρχουν στην Ελλάδα; Θέλω να ερθω σε επαφή με άλλους προγραμματιστές αλλά δυστυχώς έχω δυσκολία στο να τους βρω. Γνωρίζω μόνο το hackerspace.gr αλλά δεν ξέρω πόσο "ανοιχτό" είναι. Δυστυχώς στην Ελλάδα η κλίκα βασιλεύει (ακόμα) και υπάρχει προκατάληψη με τους "νέους". 

Δημοσ.

dotnet.gr

δοκιμασε αυτο το φορουμ, το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ειναι ενεργο ακομα...

δεν, αλλα ευχαριστώ

Δημοσ.

Από όσο γνωρίζω το hackerspace είναι "πολύ ανοιχτό". Μπορείς να πας όποτε θες, να συζητήσεις, να γράψεις κώδικα, να πιεις καμιά μπύρα. Κατά τα άλλα γνωρίζω τη foss.uoa.gr (στην οποία και ανήκω) αλλά τον τελευταίο καιρό είμαστε αδρανείς :(

Δημοσ.

Από όσο γνωρίζω το hackerspace είναι "πολύ ανοιχτό". Μπορείς να πας όποτε θες, να συζητήσεις, να γράψεις κώδικα, να πιεις καμιά μπύρα. Κατά τα άλλα γνωρίζω τη foss.uoa.gr (στην οποία και ανήκω) αλλά τον τελευταίο καιρό είμαστε αδρανείς :(

Δεν είναι κάπως άκυρο για κάποιον που δεν ξέρει κανέναν από εκεί ; Για το Foss πιστεύω πάλι δύσκολο γιατί είναι κοινότητα του Καποδιστριακού.

Δημοσ.

Με αυτή τη λογική δεν θα πας σε καμία κοινότητα. Στο hackerspace μπορείς να πας, να γνωριστείς με τα

άτομα εκεί, να ρωτήσεις με τι ασχολούνται κλπ κλπ. Έτσι μπαίνεις σιγά σιγά σε μια κοινότητα.

Για τη foss.uoa, ιδρύθηκε από άτομα του Καποδιστριακού, οι συναντήσεις μας και το forum μας όμως είναι ανοιχτά :)

Δημοσ.

Γνωρίζετε τι developer communities υπάρχουν στην Ελλάδα; Θέλω να ερθω σε επαφή με άλλους προγραμματιστές αλλά δυστυχώς έχω δυσκολία στο να τους βρω. Γνωρίζω μόνο το hackerspace.gr αλλά δεν ξέρω πόσο "ανοιχτό" είναι. Δυστυχώς στην Ελλάδα η κλίκα βασιλεύει (ακόμα) και υπάρχει προκατάληψη με τους "νέους". 

Ελα (κερναω μπυρα εγω)!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Η μπύρα ισχύει ακόμα ή έληξε;

Ψάχνω ακόμα πάντως άτομα για ανταλλαγή γνώσεων... PHP, Python (& django), Ruby (beginner), HTML/CSS κτλ. εννοούνται. 

Ξέρω πολλά και μπορώ να βοηθήσω αλλά θέλω κ εγώ βοήθεια/απόψεις/διορθώσεις κτλ. 

Δημοσ.

Μόλις έφτιαξα μια online κοινότητα για Έλληνες Developers & Designers. GreekDC.gr

Βοηθήστε να μεγαλώσει και να μαζευτεί κόσμος...

Όποιος θέλει να βοηθήσει με άρθρα κτλ pm!

Δημοσ.

Μόλις έφτιαξα μια online κοινότητα για Έλληνες Developers & Designers. GreekDC.gr

Βοηθήστε να μεγαλώσει και να μαζευτεί κόσμος...

Όποιος θέλει να βοηθήσει με άρθρα κτλ pm!

Τώρα να πω καλή προσπάθεια αλλά ποιά η χρησιμότητα; Βλέπω ένα stackexchange clone στα ελληνικά... αυτό δεν είναι ακριβώς κοινότητα..  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα να πω καλή προσπάθεια αλλά ποιά η χρησιμότητα; Βλέπω ένα stackexchange clone στα ελληνικά... αυτό δεν είναι ακριβώς κοινότητα..  

Η χρησιμότητα να υπάρχει κάτι Ελληνικό. Να μπούνε projects και οι Ελληνες προγραμματιστες και σχεδιαστες να έρθουν πιο κοντά. Το GreekStack είναι απλά μία ενότητα του greekdc.

Ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο, πριν από λίγο έβαλα και την Link.png Site: δυνατότητα να δημιουργούνται ομάδες (δημόσιες ή ιδιωτικές) και να έχουν το δικό τους news feed για να γίνει πιο social.

Μπορείς πάντως να μου προτείνεις κάποια πράγματα τα οποία θεωρείς ότι μπορούν να προστεθούν στο greekdc.

Επεξ/σία από stergi17
Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω συνταντίσει κάποια οργανωμένη community για Έλληνες developers αλλά νομίζω το insomnia θα σε βοηθήσει καθως έχει αρκετούς.

Φυσικά, μπορείς να μας ρωτάς (τουλάχιστον εμένα) για ο,τι θες, μέσω post ή PM. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...