uiogtigf Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ενας φιλος μου θα ερθει απο γερμανια και του ειπα να μου αγορασει tablet μπορειτε να μου δωσετε συμβουλες ποιο tablet να του πω να αγορασει γυρω στα 250 ευρω και με καλα χαρακτηριστικά???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 nexus 7..... εκτος και αν βρει το ipad mini σε αυτα τα λεφτα...αλλα ετσι οπως ειναι το 7ρι το nexus το βρισκεις και στην ελληνικη αγορα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uiogtigf Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 το kindle fire hd 8.9 αξιζει καθολου ή καλυτερα nexus 7??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 εγω πιστευω προσωπικα το nexus 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uiogtigf Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) δλδ αν ειναι να πω στον φιλο μ να μην φερει τπτ γτ απο οτι εψαξα και λιγο ειναι στα ιδια λεφτα με εδω περα το nexus 7!!αλλες επιλογες δεν υπαρχουν σε αυτα τα χρηματα ε?? Επεξ/σία 21 Μαΐου 2013 από uiogtigf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 νομιζω πως οχι....δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_b Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Υπόψη οτιδήποτε 'Kindle' έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να παντρευτείς το Amazon άμα ενδιαφέρεσαι να διαβάζεις e-books. Είναι κλειστό το software να το πούμε έτσι και διαβάσει αρχεία για e-book μόνο από amazon νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα