Προς το περιεχόμενο

Door Kickers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχαχα το Swat 3 σε top down!!! Φαίνεται ωραίο, απλά δεν ξέρω πόσο νόημα έχει χωρίς να διαλέγεις ομάδα, εξοπλισμό, να έχεις βαθμολογία κλπ.

• 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 11 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι με έπιασε τελευταία και ψάχνω όλα τα παιχνίδια του steam μπας και βρω κάτι να μου αρέσει... έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο το οποίο έχει πολύ ενδιαφέρον! Έπαιξα τις πρώτες πίστες μέχρι να ξεκλειδώσω το campaign... μετά αρχίζει και γίνεται αρκετά πιο δύσκολο ;)

edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι κοστίζει μονο 4 δολλάρια!

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 2
Δημοσ.

έχει multiplayer;

Όχι! Όμως στο poll στο site τους που ρωτάνε τον κόσμο αν θέλει το επόμενο παιχνίδι τους να είναι Multiplayer έχουν ψηφήσει οι περισσότεροι να έχει έστω Co-Op οπότε πιστεύω το επόμενο θα είναι ;)

Εγώ είχα βαρεθεί τα καρμπόν παιχνίδια του steam και έψαχνα κάτι εναλλακτικό οπότε και μου έκανε. Στην αρχή το πήρα απο θείο γιατί δεν ήξερα ότι παίζει η προσφορά με τα 4 δολλάρια αλλά μόλις είδα ότι έχει αρκετές πίστες κτλπ το αγόρασα για να το έχω στο steam.

Πάντως, είναι αρκετά δύσκολο. Θέλει να καταλάβεις ακριβώς πως να κινήσαι στους χώρους και πως να μπαίνεις στα δωμάτια για να μην σε τρώνε λάχανο... Ελπίζω κάποια στιγμή θα το καταφέρω :P

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/5/2013 στις 2:09 ΜΜ, Tobajara είπε

Χαχαχαχα το Swat 3 σε top down!!! Φαίνεται ωραίο, απλά δεν ξέρω πόσο νόημα έχει χωρίς να διαλέγεις ομάδα, εξοπλισμό, να έχεις βαθμολογία κλπ.

Τελικά τα βάλανε :P

Περνάω φάση indie backlog και μετά το καθ'όλα εξαιρετικό Axiom Verge έπιασα το Doorkickers. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από το Frozen Synapse, με το οποίο επίσης δεν έχω καταπιαστεί, αλλά πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Ο χειρισμός είναι απλός, το real-time with pause σε συνδυασμό με την top down κάμερα λειτουργεί πάρα πολύ καλά, τίμια features, μπόλικες αποστολές και campaigns, βάθος "τόσο όσο" τουλάχιστον στην αρχή. Είναι νωρίς για να έχω άποψη, αλλά φαίνεται πως έχει φτιαχτεί όχι μόνο με tactical gameplay κατά νου αλλά και τις χύμα μπούκες. Αυτό δημιουργεί μια λίγο περίεργη αίσθηση, οπου το δεύτερο δεν είναι ακριβώς Hotline Miami ενώ το πρώτο όχι τόσο αυστηρό όσο άλλα tactical shooters. To "Eliminate all terrorists" των πρώτων αποστολών το έχω εκλάβει σα "μην αφήσεις ρουθούνι" βέβαια, αλλά περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί. Μόλις ξεκλείδωσα τα campaigns πάντως, και το level design φαίνεται αρκετά καλό.

Έχω ένα θέμα με το χειρισμό, ο οποίος μου φαίνεται απλός αλλά άβολος. Ίσως φταίω εγώ, αλλά δεν έχει την ακρίβεια και λεπτομέρεια που θα ήθελα. Είμαι χάλια στο συγχρονισμό, μόλις έμαθα να κάνω σωστά strafe και έχω θέμα με το να πω σε κάποιον "περίμενε μέχρι να γίνει το τάδε", ειδικά όταν πάω για να περάσω την αποστολή μόνο με ένα σχέδιο.

Θα επανέλθω με περισσότερα πιο μετά. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές αλλά όχι ενθουσιώδεις, αν και στις συνηθισμένες τιμές προσφοράς αξίζει σίγουρα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω προχωρήσει αρκετά το παιχνίδι, έχοντας ολοκληρώσει δύο campaigns και 30 single missions με όλα τα μετάλλια κλπ. Πρόκειται για αξιόλογο τίτλο στην κατηγορία του, πλήρη σε μεγάλο βαθμό αλλά για τα δεδομένα μου με κάποιες ατέλειες.

Αν και υπάρχουν πολλές πίστες, οι στόχοι των αποστολών είναι οι ίδιοι 3 - 4 - 5 χωρίς ούτε καν επιμέρους παραλλαγές. Η δομή των επιπέδων δεν ανανεώνει αρκετά το gameplay, με αποτέλεσμα την επανάληψη. Από πλευράς δυσκολίας τα καλύτερα αλεξίσφαιρα, τα αντικλείδια και ένα δυο καλύτερα όπλα (ειδικά το vet gun για stealth και κάποια τυφέκια) βοηθούν πολύ τα πράγματα. Με ενοχλεί αρκετά το ότι δε μπορώ να συλλάβω εχθρούς αλλά πρέπει να σκοτώσω τους πάντες (τους TERRORISTS!!!) ακόμα και χωρίς προφανή λόγο, και όχι δε θεωρώ την ύπαρξη του tazer αρκετή προσθήκη. Αυτό μου χαλάει αρκετά την αίσθηση. Ο χειρισμός έχει κάποιες εκνευριστικές ελλείψεις, όπως πχ να μη μπορείς να προγραμματίσεις άνοιγμα πόρτας και πέταγμα χειροβομβίδας κρότου-λάμψης. Οι campaigns θα μπορούσαν να είχαν περισσότερη προσωπικότητα με flavour text, διαλόγους κλπ (τώρα είναι σκέτες ακολουθίες αποστολών) και οι καραμπίνες πλην της βασικής δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Γενικά ο τίτλος δεν είναι τόσο tactical όσο θα τον ήθελα αλλά είναι καλοφτιαγμένος, προσεγμένος, αυτά που κάνει τα κάνει καλά και προσφέρεται για σύντομο παίξιμο. Δε νομίζω να ασχοληθώ με το 2 αλλά σε έκπτωση το προτείνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...