conkal Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πολυ ωραιες και εξυπνες συνθεσεις εχει το OK computer .... οποιος ειναι ασχετος και θελει ετοιμο πισι ειναι μια καλη λυση
deesnider Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πολυ ωραιες και εξυπνες συνθεσεις εχει το OK computer .... οποιος ειναι ασχετος και θελει ετοιμο πισι ειναι μια καλη λυση Όποιος είναι άσχετος - όπως ως ένα βαθμό ήμουν κι εγώ (όχι διότι είμαι όντως τόσο άσχετος, απλά διότι όσο το παλιό λειτουργούσε και κάλυπτε τις δικές μου ανάγκες, δεν παρακολουθούσα τις εξελίξεις), όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσω το P.C. μου - να ανοίξει θέμα εδώ, να δει γνώμες και προτάσεις και να κάνει την επιλογή του, όπως την έκανα κι εγώ και είμαι τώρα ...ευτυχισμένος! Όποιος θέλει «έτοιμο P.C.» δε, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Σε όποια σύνθεση κι αν καταλήξει, αυτό που θα πάρει στα χέρια του θα είναι ένα ...έτοιμο P.C!, μια και όλα τα καταστήματα κάνουν και συναρμολόγηση των κομματιών που παραγγέλνει ο πελάτης και μάλιστα - τα περισσότερα, αν όχι όλα - χωρίς καμία μα καμία επιβάρυνση. Ούτε τα turbo-x, ούτε τα innovator, ούτε οποιοδήποτε άλλο brand καταστήματος, βγαίνουν από κανένα ...καλούπι! Άνθρωποι τα συναρμολογούν, πριν φτάσουν να είναι «έτοιμα P.C.»... 2
Antwni Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 σόρρυ αλλά γιατί εμένα, ορισμένοι εδώ μέσα που καταφέρονται με μανία κατά του πλαισίου και που κατηγορούν όσους το υπερασπίζονται ότι είναι υπάλληλοί του (δεν δικαιούται κανέις να έχει άλλη γνώμη στο κάτω κάτω;; , μου φαίνεται ότι τελικά εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα; Εντάξει είπαμε να προειδοποιείτε τους αδαείς και να τους προφυλάσσετε από μαλ...ες , αλλά τόσο μένος μου φαίνεται τραβηγμένο και κάπως ύποπτο...Τι να πω; Ελπίζω να κάνω λάθος... Οκ απλώς εμένα όλος αυτός ο υπερβάλλοντας ζήλος μου φαίνεται κάπως... Για πες ποια είναι αυτά για να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι... Βασικά μέγαλη μλκια που έκατσα και σου απάντησα... Άλλος ένας υπαλληλάκος του πλαισίου είσαι και εσύ και ήρθες εδώ να κάνεις διαφήμιση... http://www.insomnia.gr/topic/485878-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7/?do=findComment&comment=52355214 http://www.insomnia.gr/topic/485408-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-turbo-x/?p=52345000 Μήπως εσύ είσαι αυτός στα video? Αποχωρώ από αυτό το thread... 2
andreasPB Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Βασικά μέγαλη μλκια που έκατσα και σου απάντησα... Άλλος ένας υπαλληλάκος του πλαισίου είσαι και εσύ και ήρθες εδώ να κάνεις διαφήμιση... http://www.insomnia.gr/topic/485878-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7/?do=findComment&comment=52355214 http://www.insomnia.gr/topic/485408-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-turbo-x/?p=52345000 Μήπως εσύ είσαι αυτός στα video? Αποχωρώ από αυτό το thread... Δηλαδή όποιος έχει ψιλό-καλή γνώμη για ένα κατάστημα, είναι και υπάλληλός του; Με την ίδια λογική, όποιος το κράζει με τόσο μίσος είναι υπάλληλος ανταγωνιστή και έχει αναλάβει να κάνει δυσφήμηση....
lexmark Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Antwni συνάδερφε... τελικά δεν καταφέραμε να τους πείσουμε και θα μας διώξουν από το Multirama. Κι εσύ είσαι νέος ακόμα! Εγώ τι θα κάνω που έχω 3 παιδιά να ταΐσω (και 2 σκύλους, 4 γάτες και μια πρώην που ζητάει διατροφή)! 1
Antwni Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δηλαδή όποιος έχει ψιλό-καλή γνώμη για ένα κατάστημα, είναι και υπάλληλός του; Με την ίδια λογική, όποιος το κράζει με τόσο μίσος είναι υπάλληλος ανταγωνιστή και έχει αναλάβει να κάνει δυσφήμηση.... Τι έγινε?Το άλλαξες? Γιατί λες ψιλό-καλή?Τι δε σ'αρέσει? Ρε φίλε έλεος τουλάχιστον παραδέξου το και μην πας να κρυφτείς!! Η εγγραφή σου έγινε όταν βρήκες αυτό το θέμα! Να μην σχολιάσω και το ποστ σου έτσι... Adiόs!! Υ.Γ.Εμένα θα με πάρουν στο e-shop lexmark...δε ξέρω για σένα 1
salonika91 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 πως γινεται να εξαφανιστει αυτο το tread απο τα μηνυματα μου?βαρεθηκα..
liakjim Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ελα μου ντε...νιωθω την νοημοσυνη μου να χανει μια μοναδα σε καθε νεο ποστ...
andreasPB Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Τι έγινε?Το άλλαξες? Γιατί λες ψιλό-καλή?Τι δε σ'αρέσει? Ρε φίλε έλεος τουλάχιστον παραδέξου το και μην πας να κρυφτείς!! Η εγγραφή σου έγινε όταν βρήκες αυτό το θέμα! Να μην σχολιάσω και το ποστ σου έτσι... Adiόs!! Υ.Γ.Εμένα θα με πάρουν στο e-shop lexmark...δε ξέρω για σένα ναι και που βρίσκεις το περίεργο? Γνώμες ζήτησα... Τεσπά καλή τύχη στη νέα σου καριέρα Και το αφήνω εδώ γιατί όντως το κουράσαμε...BB
BILL5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 http://www.plaisio.gr/wizards/FindYourDriver.aspx
zaf_4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Κάτοχος λαπτοπ turbo-x μακριά............ πήρα πριν 2,5 χρόνια 600€ με πολύ καλά χαρακτηρισιτκά και κατέληξε να υπερθερμαίνεται για πλάκα. Το έχω τώρα σε κομματάκια... μ ου είπαν δεν αξίζει καν να το φτιάξω. Πριν πολλά χρόνια 8-9 είχα και desktop αλλά του είχα αλλάξει τα πάντα, γι αυτό και ζει μέχρι τώρα, βέβαια τώρα θέλει αλλαγή τροφοδοτικού και είμαι εντάξει. ΜΑΚΡΙΑ............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα