Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως που φτιαχνω τα pcia των φιλων εχω πεσει σε περιπτωση sony να μην βρισκω για 7αρια+8αρια τιποτα παρα μονο για vista και σε acer το ιδιο και σε turbo και μαλιστα αρχαιο (του 2006) και με ενα driver pack solution εκανα δουλεια σε ολα..αμα ειναι τοσο δυσκολο να βρειτε drivers τι να πω..πολυ κακο για το τιποτα σε αυτο το thread..

http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Pegatron&m=H36QR&id=9909&l=en

Για το Η36 παντως οριστε το λινκ..σιγα τα ωα!

έλα ρε φίλεεεεε!!!

Pegatron ήταν..?

είμαστε μλκες ώρες-ώρες ρε πστ μου,μα να μην καταλάβουμε τόσοι ανθρώποι ότι ήταν Pegatron???

θεωρούμαστε και σχετικοί με το χώρο...τσκ,τσκ,τσκ...

α και βλέπω ότι έχει και Dell Wireless 1702 πάνω,εεε..?

τι λες τώρα...?

άσε μας κουκλίτσα μου που θα μυρίσουμε τα νύχια μας για να μάθουμε ότι είναι Pegatron!!!

ο Χριστός,η Παναγία και ο Αγιος Φανούρης μαζί μας δηλαδή!!!

χωρίς παρεξήγηση,ε? B)

υ.γ. 1 όποιος βγάλει άκρη για το τι πρέπει να κατεβάσει από drivers κερδίζει χρυσό λουκούμι...

υ.γ. 2 φάλαγγα πότε κάνουν σε όποιον τολμήσει να στήσει απ'την αρχή ένα τέτοιο λάπτοπ? :wacko:

Επεξ/σία από smarnel
  • Like 1
Δημοσ.

σόρρυ αλλά γιατί εμένα, ορισμένοι εδώ μέσα που καταφέρονται με μανία κατά του πλαισίου και που κατηγορούν όσους το υπερασπίζονται ότι είναι υπάλληλοί του (δεν δικαιούται κανέις να έχει άλλη γνώμη στο κάτω κάτω;;;), μου φαίνεται ότι τελικά εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα; 

Εντάξει είπαμε να προειδοποιείτε τους αδαείς και να τους προφυλάσσετε από μαλ...ες , αλλά τόσο μένος μου φαίνεται τραβηγμένο και κάπως ύποπτο...Τι να πω; Ελπίζω να κάνω λάθος...

Δημοσ.

σόρρυ αλλά γιατί εμένα, ορισμένοι εδώ μέσα που καταφέρονται με μανία κατά του πλαισίου και που κατηγορούν όσους το υπερασπίζονται ότι είναι υπάλληλοί του (δεν δικαιούται κανέις να έχει άλλη γνώμη στο κάτω κάτω;; ;), μου φαίνεται ότι τελικά εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα; 

Εντάξει είπαμε να προειδοποιείτε τους αδαείς και να τους προφυλάσσετε από μαλ...ες , αλλά τόσο μένος μου φαίνεται τραβηγμένο και κάπως ύποπτο...Τι να πω; Ελπίζω να κάνω λάθος...

Το κατηγορούν γιατί υπάρχουν ΕΝΑ ΣΩΡΟ άλλα καταστήματα που είναι πολύ καλύτερα και είναι στην αφάνεια! ;)

• Like 2
Δημοσ.

μου φαίνεται ότι τελικά εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα;

Και βέβαια εξυπηρετούν αλλά συμφέροντα τα δικά σου και όχι του πλαισίου που θέλει να σε κλέψει πουλώντας τούβλα, φτάνει η πιπιλα με τα Clevo άμα ήταν σωστός reseller ας το έγραφε και ας είχε την αντίστοιχη υποστήριξη, επίσης μόνο κάποια λάπτοπ είναι Clevo με όλα τα υπόλοιπα τούβλα προϊόντα τι γίνεται τι είναι αυτά;;;

• Like 2
Δημοσ.

Το κατηγορούν γιατί υπάρχουν ΕΝΑ ΣΩΡΟ άλλα καταστήματα που είναι πολύ καλύτερα και είναι στην αφάνεια! ;)

γιατι δεν ξεκιναμε ενα θεμα με τα καταστηματα αυτα?(να ξεκαθαρισω οτι ειμαι ψυχολογος και οχι πωλητης) και γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και για αυτα θα γινεται παλι τα ιδια?

• Like 1
Δημοσ.

Και βέβαια εξυπηρετούν αλλά συμφέροντα τα δικά σου και όχι του πλαισίου που θέλει να σε κλέψει πουλώντας τούβλα, φτάνει η πιπιλα με τα Clevo άμα ήταν σωστός reseller ας το έγραφε και ας είχε την αντίστοιχη υποστήριξη, επίσης μόνο κάποια λάπτοπ είναι Clevo με όλα τα υπόλοιπα τούβλα προϊόντα τι γίνεται τι είναι αυτά;;;

Οκ απλώς εμένα όλος αυτός ο υπερβάλλοντας ζήλος μου φαίνεται κάπως...

Για πες ποια είναι αυτά για να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι...

Δημοσ.

Για πες ποια είναι αυτά για να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι...

MGmanager

Digital Master

Vision Studio

E-gate

You

Msystems

Και για το ok computer ακούω καλά λόγια

Αυτά που μου έρχονται τώρα...προφανώς και έχω ξεχάσει μερικά...

Θες και άλλα??

Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει δυστυχώς μονο το e-shop και το πλαίσιο...

• Like 2
Δημοσ.

MGmanager

Digital Master

Vision Studio

E-gate

You

Msystems

Και για το ok computer ακούω καλά λόγια

Αυτά που μου έρχονται τώρα...προφανώς και έχω ξεχάσει μερικά...

Θες και άλλα??

Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει δυστυχώς μονο το e-shop και το πλαίσιο...

ξέχασες το cosmodata μαζί με τα άλλα 2 :D

• Like 3
Δημοσ.

για να μην φεύγουμε και πολύ από το θέμα, το πλαίσιο δεν είναι κακό κατάστημα είναι μέτριο, εννοείται ότι αν συμφέρει η αγορά από εκεί θα γίνει, το κομμάτι των τούβλων-x είναι αυτό που προσωπικά εγώ κράζω και πάντα θα κράζω. όλοι μας έχουμε ψωνίσει από το πλαίσιο και θα συνεχίζουμε να ψωνίζουμε είναι μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων και έχει το υπέρ της έκθεσης που μπορείς να δεις το προϊόν, το πρόβλημα τώρα έρχεται όταν δεν είσαι ενημερωμένος εκεί θα σου πλασσάρουν με το ζόρι τούβλο-x και θα πεις και ευχαριστώ, αναγκαστικά μετά θα έχεις να κάνεις με το δικό τους ελεεινό service.

• Like 1
Δημοσ.

για να μην φεύγουμε και πολύ από το θέμα, το πλαίσιο δεν είναι κακό κατάστημα είναι μέτριο, εννοείται ότι αν συμφέρει η αγορά από εκεί θα γίνει, το κομμάτι των τούβλων-x είναι αυτό που προσωπικά εγώ κράζω και πάντα θα κράζω. όλοι μας έχουμε ψωνίσει από το πλαίσιο και θα συνεχίζουμε να ψωνίζουμε είναι μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων και έχει το υπέρ της έκθεσης που μπορείς να δεις το προϊόν, το πρόβλημα τώρα έρχεται όταν δεν είσαι ενημερωμένος εκεί θα σου πλασσάρουν με το ζόρι τούβλο-x και θα πεις και ευχαριστώ, αναγκαστικά μετά θα έχεις να κάνεις με το δικό τους ελεεινό service.

Και το e-shop έχει τα innovator...μη κολλάς εκεί...

Τέσπα το ξεχειλώσαμε το θέμα πάλι...

• Like 1
Δημοσ.

Και το e-shop έχει τα innovator...μη κολλάς εκεί...

Τέσπα το ξεχειλώσαμε το θέμα πάλι...

Δεν κολλάω, απλά επειδή το θέμα ήταν τα τουβλα-x και το eshop έχει και το multirama έχει και παλιά υπήρχαν τα plato pc του πουλιάδη εκεί να δεις σαβούρα...

• Like 3
Δημοσ.

ξέχασες το cosmodata μαζί με τα άλλα 2 :D

....και εκει στο cosmodata ολο λαθη στις τιμες προσφορων κανουν,αν υπαρχει βεβαια το προιον που γινεται προσφορα, που κατα λαθος μπορει να μην υπαρχει...

τυχαινει, ειναι ανθρωποι, αλλα αν τους τραβηξει  κανας δικηγορος καμια μυνηση για παραπλανηση και αθεμιτα μεσα μη παραξενευτουν ...

κατα λαθος θα γινει...

Δημοσ.
άσε μας κουκλίτσα μου που θα μυρίσουμε τα νύχια μας για να μάθουμε ότι είναι Pegatron!!!

ο Χριστός,η Παναγία και ο Αγιος Φανούρης μαζί μας δηλαδή!!!

χωρίς παρεξήγηση,ε? B)

/offtopic.

Σου μοιαζω για κουκλιτσα?

Τελος παντων για να κλεισει το θεμα απο μενα τουλαχιστον

Εγω προσωπικα εχω και κακες και καλες εμπειριες απο την ανωτερω αλυσιδα..

Απο κει και περα εχει ο καθενας την δικια του πονεμενη ιστορια να πει και προφανως

μερικοι με πολυ υπερβαλλοντα ζηλο καλουνται να το παιξουν ΣΩΤΗΡΕΣ ισοπεδώνοντας

ταυτοχρονα οποιονδηποτε εχει μια καλη εμπειρια να πει..Ζητηθηκε η αποψη σας για ενα συγκεκριμενο

θεμα..Εαν εχετε τοσο προβλημα με το πλαισιο πηγαινετε να τα γραψετε τα παραπονα σας στην σελιδα τους

στο Facebook για να βλεπετε και η αλλη πλευρα τι εχει να πει..Σε μια δημοσια συζητηση πρεπει να υπαρχει

αμεροληψια στις αποψεις που διατυπουμε και οχι φανατισμος διοτι καθε τετοιου

ειδους thread κατανταει αηδια και δεν προσφερει και τιποτα σε κανεναν..

Καλο σας βραδυ!

• Like 3
Δημοσ.

/offtopic.

Σου μοιαζω για κουκλιτσα?

Τελος παντων για να κλεισει το θεμα απο μενα τουλαχιστον

Εγω προσωπικα εχω και κακες και καλες εμπειριες απο την ανωτερω αλυσιδα..

Απο κει και περα εχει ο καθενας την δικια του πονεμενη ιστορια να πει και προφανως

μερικοι με πολυ υπερβαλλοντα ζηλο καλουνται να το παιξουν ΣΩΤΗΡΕΣ ισοπεδώνοντας

ταυτοχρονα οποιονδηποτε εχει μια καλη εμπειρια να πει..Ζητηθηκε η αποψη σας για ενα συγκεκριμενο

θεμα..Εαν εχετε τοσο προβλημα με το πλαισιο πηγαινετε να τα γραψετε τα παραπονα σας στην σελιδα τους

στο Facebook για να βλεπετε και η αλλη πλευρα τι εχει να πει..Σε μια δημοσια συζητηση πρεπει να υπαρχει

αμεροληψια στις αποψεις που διατυπουμε και οχι φανατισμος διοτι καθε τετοιου

ειδους thread κατανταει αηδια και δεν προσφερει και τιποτα σε κανεναν..

Καλο σας βραδυ!

έχεις δίκιο,ζητώ συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό.

εγώ δεν θέλω να γράψω τις αρνητικές εμπειρίες μου (από διάφορα προϊόντα) γιατί θα γεμίσω μια-δυο οθόνες άνετα.

και δυστυχώς όχι μόνο απ'το Plaisio,όπως έγραψα νωρίτερα και οι υπόλοιπες αλυσίδες τέτοιου τύπου ίδια χάλια είναι.

απ'την άλλη όμως μας βάζεις ένα site για drivers και είναι σαν να πάω σε πιτσαρία για να αγοράσω έπιπλα...

εκτός αν βγάζεις άκρη και αν είσαι σίγουρος ότι είναι αυτοί οι drivers του laptop.

ε δεν μπορώ να τους δώσω και βραβείο υποστήριξης γι'αυτό,όπως και για πολλά άλλα.

επίσης όταν γνωρίζω από πρώτο χέρι για την υποστήριξη κάποιας εταιρίας δεν μπορώ παρά να μην το γράφω παντού.

και για την Dell πως να το κάνουμε,την έζησα ως πελάτης για 5 χρόνια περίπου (σε ποικιλία hardware) και δεν έχω παράπονο.

όχι ότι δεν χαλούσαν,αλλά την επόμενη ήξερα ότι θα δουλεύει χωρίς μα-μου-σου-του.

αυτά για να κλείσει και από μένα το θέμα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...