magdalhnh Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο lexmark δικαίως κραζει. http://www.insomnia.gr/topic/451622-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82-usb-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-turbo-x-laptop/ post 3 Site: http://www.foxconnsupport.com/download.aspx">site κατασκευαστή 1
lexmark Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο lexmark δικαίως κραζει. http://www.insomnia.gr/topic/451622-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82-usb-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-turbo-x-laptop/ post 3 Site: http://www.foxconnsupport.com/download.aspx">site κατασκευαστή Μπράβο ρε συ magdalhnh! Το ίδιο ακριβώς laptop είναι. Δεν ήξερα ότι είχε ανοιχτεί θέμα εδώ με αυτό το... πράγμα (γιατί laptop δεν το λες). Η πραγματική ιστορία: Το τσίμπησα από έναν που δεν το ήθελε πια. Το ανοίγω να του κάνω έναν καθαρισμό... η ψύκτρα του είναι παιδική έτσι; 3 θύρες usb* (για αυτά τα λεφτά που το είχε πάρει το παιδί και να έχει μόνο 3 θύρες, θα τους το χτυπούσα στο κεφάλι). Διπλή κάρτα γραφικών (έχει την Onboard και μια ATI πάνω) αλλά βέβαια, αν δεν έχεις την εξτρά να παίζει μόνιμα δεν μπορείς να κάνεις δουλειά, πέρα από κανένα παιχνιδάκι στο facebook! (και μιλάμε να βλέπω τις σειρές μου από τοπικό δίκτυο με πιο πολλά σπασίματα από ποτέ! και πριν είχα το asus eeepc 1005 ha! Και δεν έκανε τόσα σπασίματα!! Τσεκαρισμένα όλα, για να προλάβω τους άπιστους Θωμάδες). Οι drivers ποτέ δεν ήταν πρόβλημα. Drivers θα βρω εγώ. Ο ανθρωπάκος ο κακόμοιρος που είχε μάθει να πηγαίνει στο site της μαμάς εταιρίας, στο προηγούμενο laptop που είχε, από πού θα βρει drivers αυτός; Που δεν είναι και γκουρού και γατόνι στα pcια! Θερμοκρασίες; Έτσι και έχω την έξτρα κάρτα γραφικών ενεργοποιημένη, τηγανίζω άνετα αυγά μάτια. Και όχι, δεν είναι το πρώτο laptop που έχω ανοίξει, καθαρίσει, αλλάξει πάστες και thermal pads... (πάλι για να προλάβω τους άπιστους Θωμάδες). Το είχε πάρει πριν 3 χρόνια γύρω στα 600 €. Δεν ασχολούμαι με τιμές, και αν βάλω και λίγο το φούσκωμα που κάνουν όλοι (έτσι κι αλλιώς) όταν λένε πόσο αγόρασαν κάτι, υπολογίζω ότι το αγόρασε γύρω στα 500€. Αν έδινα τόσα λεφτά και έβλεπα τα προβλήματα που είχε μετά, θα τους το έχωνα... εκεί που δεν θα ξανάβλεπε ήλιο ποτέ του... Δόξα τον θεό, η μπαταρία κρατάει δύο ώρες με το ζόρι** (και χωρίς την εξτρά κάρτα ενεργοποιημένη). :lol: (<- βασικά για κλάματα είμαστε και όχι για γέλια αν λέμε ότι τέτοια laptop είναι καλά... ) * Η μία να είναι λίγο πιο πάνω, οι άλλες 2 να είναι λίγο πιο κάτω και πιο αριστερά... για να βάλω ένα περιφερειακό usb πρέπει να είμαι πρωταθλητής στα βελάκια!! Και όχι δεν έχει φάει τούμπα το laptop ούτε δεν έχει «κάτσει» καλά μετά από άνοιγμα... ** Και αυτό επειδή ακολούθησε πιστά τις εντολές μου για την μπαταρία από όταν το πήρε. Όχι ότι είναι γαμάτη μπαταρία δηλαδή (και, μεταξύ μας, πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς η μπαταρία τόσο πάνω κάτω θα του κρατούσε από την αρχή). Edit: Εννοείται ότι στο πλαίσιο δεν δίνουν τους τελευταίους drivers. Ζήτησα από το πλαίσιο το cd για τους drivers για τα 8αρια και μου έδωσαν το cd που έχουν τα 7αρια, λέγοντας μου ότι «είναι το ίδιο» και «δεν θα έχω πρόβλημα» (τους είπα ότι το είχα χάσει το παλιό και μετά τσέκαρα τις εκδόσεις μεταξύ των δύο cd - αντιγραφή έτσι!... ). Edit 2: Τώρα είδα το post του kirileman. Τα TURBO-X ποιανού μάρκα είναι; Της Foxconn, της Clevo ή του PLAISIO; Αν έχω υπολογιστή Sony θα πάω στο site τσι σονις να κατεβάσω τσους ντράιβερς. Αν έχω υπολογιστή HP θα πάω στο δικό της site για να κατεβάσω τους drivers. Αν έχω υπολογιστή TURBO-X σε ποιανού το site θα πρέπει να πάω για να κατεβάσω drivers; Γιατί θα πρέπει να με αναγκάσει το PLAISIO ή να ανοίξω τον υπολογιστή ή να πάω οδηγώντας σε ένα μαγαζάκι τους για να πάρω drivers και να είναι outdated; Πες ότι δεν ξέρω από υπολογιστές, δεν συχνάζω εδώ μέσα. Είμαι η κερά-Μαρία η κουτσή, η ξαδέρφη της Φώταινας (αυτηνής μωρέ με τον άντρα τον καπετάνιο) και σε πετυχαίνω μια μέρα στο δρόμο (είμαστε και γειτόνοι) και σε ρωτάω: «Μπρε συ αγόρι μου! Έλα να μου πεις εσύ που τα ξέρεις αυτά πια καλά. Έχω τονε το λαπτοπι και μου έκανε το ανηψάκι μου ένα φορματ αλλα δεν βρισκει τους drivers. Παλιότερα που είχα ένα sony εμπαινα στο site τσι σονις και κατεβαζα ένα προγραμματακι και μου τους εβρισκε κατευθειας. Εδώ εμπήκαμε στο site του πλαίσιο και δεν έχει τέτοια πραματα. Όφου όφου κι ήντα θα γενούμε;!» 4
kirileman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τα TURBO-X ποιανού μάρκα είναι; Της Foxconn, της Clevo ή του PLAISIO; Αν έχω υπολογιστή Sony θα πάω στο site τσι σονις να κατεβάσω τσους ντράιβερς. Αν έχω υπολογιστή HP θα πάω στο δικό της site για να κατεβάσω τους drivers. Αν έχω υπολογιστή TURBO-X σε ποιανού το site θα πρέπει να πάω για να κατεβάσω drivers; Γιατί θα πρέπει να με αναγκάσει το PLAISIO ή να ανοίξω τον υπολογιστή ή να πάω οδηγώντας σε ένα μαγαζάκι τους για να πάρω drivers και να είναι outdated; Πες ότι δεν ξέρω από υπολογιστές, δεν συχνάζω εδώ μέσα. Είμαι η κερά-Μαρία η κουτσή, η ξαδέρφη της Φώταινας (αυτηνής μωρέ με τον άντρα τον καπετάνιο) και σε πετυχαίνω μια μέρα στο δρόμο (είμαστε και γειτόνοι) και σε ρωτάω: «Μπρε συ αγόρι μου! Έλα να μου πεις εσύ που τα ξέρεις αυτά πια καλά. Έχω τονε το λαπτοπι και μου έκανε το ανηψάκι μου ένα φορματ αλλα δεν βρισκει τους drivers. Παλιότερα που είχα ένα sony εμπαινα στο site τσι σονις και κατεβαζα ένα προγραμματακι και μου τους εβρισκε κατευθειας. Εδώ εμπήκαμε στο site του πλαίσιο και δεν έχει τέτοια πραματα. Όφου όφου κι ήντα θα γενούμε;!» Από τη στιγμή που το πήρες από Πλαίσιο, θα πας για support σε αυτούς. Το ότι δεν έχουν drivers στη σελίδα τους, είναι ένα άλλο θέμα, κράξε τους για αυτό.
smarnel Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Από τη στιγμή που το πήρες από Πλαίσιο, θα πας για support σε αυτούς. Το ότι δεν έχουν drivers στη σελίδα τους, είναι ένα άλλο θέμα, κράξε τους για αυτό. μα αυτό κάνει και δικαίως! και πριν που το ξαναέκανε του είπες "μα γιατί,κι αφού ξέρει το μοντέλο να μπει στο site να τους βρει" και ξέρωγω τι... αυτό γράφει-γράφουν-γράφω, ότι για να στήσεις ένα turbo-x πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου για να δεις ποιός chinese το κατασκεύασε, αν είσαι τυχερός να βρεις drivers για το λειτουργικό που θέλεις και αν δεν είσαι να κάνεις μια βόλτα απ'το κοντινό? Πλαίσιο για να πάρεις ότι drivers έχει όιρεξη ο κάθε υπάλληλος. Support με @@ ή @@ support..? άσ'το,ήδη ξέρω την απάντηση του καθενός... τα παραπάνω ισχύουν και για τα Multirama,E-shop laptops απλά εδώ έτυχε να μιλάμε για τα Turbo-X... 6
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δηλαδή ρε φίλος Lexmark ξεκίνησες μια σωρεία απο ποστ για να κράξεις το πλαίσιο;και μας έλεγες δήθεν οτι είναι φίλου σου και έψαχνες οδηγούς για να του εγκαταστήσεις τα 8άρια; τι θέλεις να αποδείξεις ακριβώς.. Εγώ είμαι απο τους πρώτους που απεχθάνομαι το Πλαίσιο τις τακτικές του και κυρίως τα Turbo-Z .. Διαφήμιση κάνεις αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη..αρνητική μεν αλλά διαφήμιση δε..
lexmark Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Από τη στιγμή που το πήρες από Πλαίσιο, θα πας για support σε αυτούς. Το ότι δεν έχουν drivers στη σελίδα τους, είναι ένα άλλο θέμα, κράξε τους για αυτό. Αντιλαμβάνεσαι ότι το πρώτο που είπες είναι τελείως άκυρο; Γιατί να πάω σε αυτούς για support; Γιατί οι άλλες εταιρίες δεν έχουν τέτοιες αξιώσεις (ευτυχώς). Ποιο είναι το σενάριο που παίζει δηλαδή; Το πήρα από αυτούς και μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να βάλουν χέρι στο μηχάνημα; Αυτές είναι πρακτικές... προτιμώ να μην πω τι πρακτικές είναι αυτές γιατί μόνο άσχημα λόγια μου έρχονται αυτή τη στιγμή. τα παραπάνω ισχύουν και για τα Multirama,E-shop laptops απλά εδώ έτυχε να μιλάμε για τα Turbo-X... Εννοείται ότι τα ίδια ισχύουν και σε αυτές τις «μάρκες» (γιατί μάρκες δεν τις λες). Απλά συζητάμε τώρα για τα tuvlo-x. δηλαδή ρε φίλος Lexmark ξεκίνησες μια σωρεία απο ποστ για να κράξεις το πλαίσιο;και μας έλεγες δήθεν οτι είναι φίλου σου και έψαχνες οδηγούς για να του εγκαταστήσεις τα 8άρια; τι θέλεις να αποδείξεις ακριβώς.. Εγώ είμαι απο τους πρώτους που απεχθάνομαι το Πλαίσιο τις τακτικές του και κυρίως τα Turbo-Z .. Διαφήμιση κάνεις αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη..αρνητική μεν αλλά διαφήμιση δε.. Ζητάω συγνώμη αν δεν κατάλαβες την ειρωνεία - σαρκασμό στα posts μου. Διαφήμιση δεν κάνω, όμως. Αν είναι έστω και ένας να μην πάει σε τέτοια μαγαζάκια να πετάξει τα λεφτά του, θα κάτσω να γράψω όχι μόνο τόσα αλλά και τα τριπλάσια posts, για να τον γλιτώσω τον άνθρωπο. Είναι από την ανέχεια μας που τέτοια μαγαζάκια υπάρχουν ακόμα. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Έτσι το βλέπω Prof! 1
spirosd2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 καλά τα λες αλλά δεν καταλαβαίνουν τα τουρμπο- πρόβατα 1
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αυτο ακριβώς .. δεν χαμπαριάζουν τίποτα.. τους ξέρω εκ των έσω.. και πώς λειτουργεί το σύστημα τους εδώ και χρόνια ..πικραμένη ιστορία κυρίως για τα παιδιά που δουλεύουν εκει μέσα.. 3
kirileman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Αντιλαμβάνεσαι ότι το πρώτο που είπες είναι τελείως άκυρο; Γιατί να πάω σε αυτούς για support; Γιατί οι άλλες εταιρίες δεν έχουν τέτοιες αξιώσεις (ευτυχώς). Ποιο είναι το σενάριο που παίζει δηλαδή; Το πήρα από αυτούς και μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να βάλουν χέρι στο μηχάνημα; Αυτές είναι πρακτικές... προτιμώ να μην πω τι πρακτικές είναι αυτές γιατί μόνο άσχημα λόγια μου έρχονται αυτή τη στιγμή. Πήγαινε στη Sony, τότε. Πες τους ότι πήρα Turbo-x από το Πλαίσιο αλλά δε γουστάρω να πάω σε αυτούς για κάτι drivers που θέλω και ήρθα να τους πάρω από εσάς... μα αυτό κάνει και δικαίως! και πριν που το ξαναέκανε του είπες "μα γιατί,κι αφού ξέρει το μοντέλο να μπει στο site να τους βρει" και ξέρωγω τι... αυτό γράφει-γράφουν-γράφω, ότι για να στήσεις ένα turbo-x πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου για να δεις ποιός chinese το κατασκεύασε, αν είσαι τυχερός να βρεις drivers για το λειτουργικό που θέλεις και αν δεν είσαι να κάνεις μια βόλτα απ'το κοντινό? Πλαίσιο για να πάρεις ότι drivers έχει όιρεξη ο κάθε υπάλληλος. Support με @@ ή @@ support..? άσ'το,ήδη ξέρω την απάντηση του καθενός... http://www.insomnia.gr/topic/486828-%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%83-turbo-x/page-5?do=findComment&comment=52374880 Πολύ νωρίτερα του είπα να πάει στο Πλαίσιο να ζητήσει του οδηγούς. Δες απάντηση που πήρα. http://www.insomnia.gr/topic/486828-φημεσ-turbo-x/?p=52374889 Τη μία μας λέει ότι δε γουστάρει να πάει και ότι θα έπρεπε το site του Πλαισίου να τους έχει, την άλλη μας λέει ότι πήγε αλλά δεν του έδωσαν τους τελευταίους (για 8ρια) αλλά προηγούμενη έκδοση (για 7ρια). Το κράξιμο γίνεται γιατί υποτίθεται ότι ο καημένος ο απλός ο χρήστης για τον οποίο καιγόμαστε και τον οποίο υπερασπιζόμαστε, δεν έχει το support που θα ήθελε, αν θέλει να βρει drivers δε μπορεί, ενώ είναι τόσο απλό: πας στο γαμημένο το κατάστημα και σου δίνουν. Το αν οι drivers είναι παλιοί ή φρέσκοι είναι άσχετο, ούτε εγώ έχω τους νεότερους στο pc μου. Σημασία έχει αν δουλεύουν. Δουλεύουν; Πάμε παρακάτω. Δε δουλεύουν; Δικαίως να τους ξανακράξεις. edit: Τελικά lexmark το λάπτοπ είναι φίλου σου, είναι δικό σου, το cd έχει χαθεί, δεν έχει χαθεί, δεν έχω καταλάβει ακόμα τί παίζει. Επίσης, παίζει ή δεν παίζει στα 8 με τους drivers των 7; Επεξ/σία 22 Μαΐου 2013 από kirileman
lexmark Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Πήγαινε στη Sony, τότε. Πες τους ότι πήρα Turbo-x από το Πλαίσιο αλλά δε γουστάρω να πάω σε αυτούς για κάτι drivers που θέλω και ήρθα να τους πάρω από εσάς... Αχα... Εσύ πας στο πλαίσιο και τους πληρώνεις κανονικά για ένα format, ε; Βασικά ή που θα πηγαίνεις ή που δουλεύεις εκεί, οπότε άκυρη η ερώτηση ...αν θέλει να βρει drivers δε μπορεί, ενώ είναι τόσο απλό: πας στο γαμημένο το κατάστημα και σου δίνουν. Όντως, έχεις δίκιο. Είναι τόσο απλό να πάει στο κατάστημα! Είναι πολύ πιο απλό από το να τους κατεβάσει από το σπιτάκι του ή από αυτό ενός κολλητού του... ασχέτως αν πρέπει να οδηγήσει 30+ χλμ. για να φτάσει στο πλαίσιο ή αν θα πρέπει να παρατήσει τη δουλειά του για να πάει... (ιστορίες που τις έχουμε δει). Αλλά θα μου πεις... στην Ελλάδα ζούμε, ποιος έχει δουλειά πλέον! Έτσι δεν είναι; Το αν οι drivers είναι παλιοί ή φρέσκοι είναι άσχετο.... Βέβαια, θα πρέπει να προβλέψεις πότε θα σου παρουσιαστεί πρόβλημα στο pc, να κανονίσεις μια μέρα να πάρεις άδεια από τη δουλειά, να φροντίσεις να έχεις πάρει και προκαταβολή από τον μισθό σου για να έχεις λεφτά να βάλεις βενζίνη και, τέλος, την ημέρα που πρόβλεψες ότι θα σου παρουσιαστεί θέμα, να πεταχτείς μέχρι το πλαίσιο για να πάρεις το cd με τους drivers. Το αν θα σου λύσουν το πρόβλημα οι «νέοι» drivers, φυσικά, δεν το γνωρίζεις, οπότε λες «δεν γαμιέται, να τα κάνω όλα τα παραπάνω, έτσι για δοκιμή!». Α, ναι! Ξέχασα. Θα μπορούσα να το πάω στο πλαίσιο μια και καλή για να αναλάβουν αυτοί το support! Τα παραπάνω, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ιστορίες που έχουν εμφανιστεί εδώ κατά καιρούς για το πλαίσιο. Και, φυσικά, δεν αναφέρω καν το τι γίνεται με τις «επισκευές» τους - θυμάμαι τουλάχιστον δύο αναφορές όπου παιδιά από εδώ είχαν πάει το laptop τους για έλεγχο επειδή δεν άνοιγε και τους ζήτησαν μερικές εκατοντάδες ευρώ για να φτιάξουν τις μητρικές τους... βέβαια, το γεγονός ότι δεν δούλευε το τροφοδοτικό τους και θα έπρεπε να το άλλαξουν για να δουλέψει ξανά το laptop (δίχως αλλαγές μητρικής και πράσινα άλογα), δεν έχει σημασία καθόλου. Γιατί έχουν suppport που φυσάει... Anyway, sorry που μιλήσαμε για το μαγαζάκι σου και πραγματικά ελπίζω να μην σε έβαλα σε μπελάδες με το αφεντικό σου Όπως είπα και πριν: Αυτό είναι και το τελευταίο από εμένα γιατί αρχίζει και λερώνει το thread... bb και good luck Ο ενδιαφερόμενος κατάλαβε τι γίνεται με τα tuvlo-x και το πλαίσιο. Αυτό έχει σημασία. Au revoir, alors! 1
kirileman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Αχα... Εσύ πας στο πλαίσιο και τους πληρώνεις κανονικά για ένα format, ε; Βασικά ή που θα πηγαίνεις ή που δουλεύεις εκεί, οπότε άκυρη η ερώτηση Όντως, έχεις δίκιο. Είναι τόσο απλό να πάει στο κατάστημα! Είναι πολύ πιο απλό από το να τους κατεβάσει από το σπιτάκι του ή από αυτό ενός κολλητού του... ασχέτως αν πρέπει να οδηγήσει 30+ χλμ. για να φτάσει στο πλαίσιο ή αν θα πρέπει να παρατήσει τη δουλειά του για να πάει... (ιστορίες που τις έχουμε δει). Αλλά θα μου πεις... στην Ελλάδα ζούμε, ποιος έχει δουλειά πλέον! Έτσι δεν είναι; Βέβαια, θα πρέπει να προβλέψεις πότε θα σου παρουσιαστεί πρόβλημα στο pc, να κανονίσεις μια μέρα να πάρεις άδεια από τη δουλειά, να φροντίσεις να έχεις πάρει και προκαταβολή από τον μισθό σου για να έχεις λεφτά να βάλεις βενζίνη και, τέλος, την ημέρα που πρόβλεψες ότι θα σου παρουσιαστεί θέμα, να πεταχτείς μέχρι το πλαίσιο για να πάρεις το cd με τους drivers. Το αν θα σου λύσουν το πρόβλημα οι «νέοι» drivers, φυσικά, δεν το γνωρίζεις, οπότε λες «δεν γαμιέται, να τα κάνω όλα τα παραπάνω, έτσι για δοκιμή!». Α, ναι! Ξέχασα. Θα μπορούσα να το πάω στο πλαίσιο μια και καλή για να αναλάβουν αυτοί το support! Γιατί έχουν suppport που φυσάει... Anyway, sorry που μιλήσαμε για το μαγαζάκι σου και πραγματικά ελπίζω να μην σε έβαλα σε μπελάδες με το αφεντικό σου Όπως είπα και πριν: Ο ενδιαφερόμενος κατάλαβε τι γίνεται με τα tuvlo-x και το πλαίσιο. Αυτό έχει σημασία. Au revoir, alors! Εντάξει, είμαι πεπεισμένος πια ότι απλά κάνεις ιντερνετικό σαματά. Πάμε άλλη μια και τελευταία φορά... Δεν έχει drivers στη σελίδα του το Πλαίσιο. Το είπαμε αυτό. Κακώς! Υπάρχει λύση; Ναι, πας στο κατάστημα. Χωρίς άδεια από τη δουλειά σου. Είναι ανοιχτά μέχρι το βράδυ. Και τα Σάββατα! Αυτά. ΥΓ. Και δε δουλεύω στο Πλαίσιο ούτε πάω εκεί για φορμάτ. Τέλος, δεν αγοράζω τυφλά την όποια κινεζιά φέρνουν, κάνω έρευνα πριν αγοράσω κάτι, ακόμα και επώνυμο προϊόν να είναι. Απλά είναι ο μοναδικός clevo reseller στη χώρα και προτιμώ να πάρω από αυτούς επειδή οι mythlogic και sager μου πέφτουν μακριά (κάρτα γραφικών πήρα τελευταία από αυτούς αφού το Πλαίσιο ούτε ακουστά δεν την είχε) και για την ώρα και δεν έχω λεφτά για alienware. Και δεν είναι ούτε καν ένας σωστός reseller, γιατί οι επιλογές customization είναι ελάχιστες σε σχέση με άλλους clevo resellers στην Ευρώπη και τον κόσμο. Όσο για το σέρβις τους, υπάρχουν κακές μαρτυρίες και καλές μαρτυρίες. Οι δικές μου είναι σε γενικές γραμμές θετικές.
Nikolakisg13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εγω παντως που φτιαχνω τα pcia των φιλων εχω πεσει σε περιπτωση sony να μην βρισκω για 7αρια+8αρια τιποτα παρα μονο για vista και σε acer το ιδιο και σε turbo και μαλιστα αρχαιο (του 2006) και με ενα driver pack solution εκανα δουλεια σε ολα..αμα ειναι τοσο δυσκολο να βρειτε drivers τι να πω..πολυ κακο για το τιποτα σε αυτο το thread.. http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Pegatron&m=H36QR&id=9909&l=en Για το Η36 παντως οριστε το λινκ..σιγα τα ωα!
kirileman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μα δεν κατάλαβες ότι το θέμα δεν είναι οι drivers αλλά το ισοπεδωτικό κράξιμο;
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εγω παντως που φτιαχνω τα pcia των φιλων εχω πεσει σε περιπτωση sony να μην βρισκω για 7αρια+8αρια τιποτα παρα μονο για vista και σε acer το ιδιο και σε turbo και μαλιστα αρχαιο (του 2006) και με ενα driver pack solution εκανα δουλεια σε ολα..αμα ειναι τοσο δυσκολο να βρειτε drivers τι να πω..πολυ κακο για το τιποτα σε αυτο το thread.. http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Pegatron&m=H36QR&id=9909&l=en Για το Η36 παντως οριστε το λινκ..σιγα τα ωα! Ο lexmark ρώτησε αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο site που να κατεβάζουν οι άνθρωποι τους drivers...όπως γίνεται σε όλα τα laptops! Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα αν έχεις διαβάσει όλες τις σελίδες... Μα δεν κατάλαβες ότι το θέμα δεν είναι οι drivers αλλά το ισοπεδωτικό κράξιμο; Δεν είναι μονο οι drivers...είναι και το χάλια service που έχουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο μονο και μονο για να τους παρουν τα χρηματα... Έχουν αναφερθεί πάμπολα περιστατικά που δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρουμε παραδείγματα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα