Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Υπάρχει site κατασκευαστή; Υπάρχει κατασκευαστής? Το πλαίσιο δεν είναι ο κατασκευαστής των TURBO-X; Με μπέρδεψες τώρα!! Μπορούν να απαντήσουν και τα υπαλληλάκια τους γιατί είναι μεγάλη ανάγκη!! χαχαχαχαχα εχω λιώσει δε μπορώ!! χαχαχαχαχαχα :lol: :lol: 3
kirileman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 CD έδινε αλλά το παιδί το έχει χάσει. Και να το είχε όμως, εγώ θέλω drivers για 8αρια. Αυτό είχε 7αρια πάνω. Τέλος πάντως, εσύ δεν τα ξέρεις καλά. Κανείς υπάλληλος να απαντήσει; Partition με drivers; Στα turbo-x; :lol: :lol: Πήγε σε κατάστημα και του είπαν δεν έχουμε; Έστω για 7ρια; Και τί ακριβώς δεν του παίζει στα 8ρια;
lexmark Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Και θα πρέπει δηλαδή να πάμε στο κατάστημα; Εν έτη 2013 να μην υπάρχουν από κάπου να τους κατεβάσουμε;.... no further comments. 2
smarnel Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Και θα πρέπει δηλαδή να πάμε στο κατάστημα; Εν έτη 2013 να μην υπάρχουν από κάπου να τους κατεβάσουμε;.... no further comments. πάρε κανά τηλέφωνο πριν πας...να σιγουρευτείς ότι και έχουν και θα στους δώσουν... 2
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Και θα πρέπει δηλαδή να πάμε στο κατάστημα; Εν έτη 2013 να μην υπάρχουν από κάπου να τους κατεβάσουμε;.... no further comments. Δε κατάλαβες! Τα turbo-x κάνουν τη διαφορά! Ακους εκεί..να τα κατεβάσουμε απο το internet Θα πας στο κατάστημα φίλε μου!Για να σου δώσουν και cd για τους drivers Όχι σαν κάτι άλλες εταιρίες, μη πω τώρα ονόματα 2
salonika91 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 θα συμφωνησω και εγω με τα παιδια και θα διαφωνησω με τον υπαλληλο του πλαισιου... ftw το πρωτο top σχολιο στο Site: videakι που ανεβασε ο σπυρος ειναι δικο μου.Τι μου θυμησε...τι γελιο ειχα κανει 2
lexmark Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 χμ... Τώρα που το λες Antwni, βλέπω κάπου το σωστό σε αυτό. Με την κρίση σε λίγο δεν θα έχει κανείς μας internet, οπότε θα πρέπει να έχουμε το cd για να περάσουμε τους drivers! Τελικά το πλαίσιο βλέπει πολύ μπροστά!!!!!11!!! χαχαχαχααχαχα :lol: 2
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 χμ... Τώρα που το λες Antwni, βλέπω κάπου το σωστό σε αυτό. Με την κρίση σε λίγο δεν θα έχει κανείς μας internet, οπότε θα πρέπει να έχουμε το cd για να περάσουμε τους drivers! Τελικά το πλαίσιο βλέπει πολύ μπροστά!!!!!11!!! χαχαχαχααχαχα :lol: Πω ρε πούστη που πέταξε error το insomnia παλι Έχετε συμπληρώσει το όριο θετικών ψήφων για μία ημέρα Ρε μην ποστάρετε άλλο, δεν έχω likes να σας βαλω θα συμφωνησω και εγω με τα παιδια και θα διαφωνησω με τον υπαλληλο του πλαισιου... ftw το πρωτο top σχολιο στο Site: videakι που ανεβασε ο σπυρος ειναι δικο μου.Τι μου θυμησε...τι γελιο ειχα κανει Αν δεν είχε μέσα dbz δεν θα σε πιστεύα 2
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 χμ... Τώρα που το λες Antwni, βλέπω κάπου το σωστό σε αυτό. Με την κρίση σε λίγο δεν θα έχει κανείς μας internet, οπότε θα πρέπει να έχουμε το cd για να περάσουμε τους drivers! Τελικά το πλαίσιο βλέπει πολύ μπροστά!!!!!11!!! χαχαχαχααχαχα :lol: πηγαινέ το lexmark .. θα πάρεις και παξιμαδάκι/κουλουράκι με καφέ.εννοείτε δωρεάν 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Και που θα βρω όμως εγώ drivers που ψάχνω τώρα; Και γιατί συναρμολογητής μόνο; Εδώ έχω δει και μητρική Turbo-X από τους σταθερούς που δίνουν. Κατασκευαστής είναι. Δεν τα ξέρεις καλά. Οι μητρικές στα Turbo X είναι της Foxconn... 1
LambisElef Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εγώ πάλι διαφωνώ λίγο με όλους σας... Κάθε εταιρία βγάζει τα ποιοτικά κομμάτια της. Ακόμα και τα turbo x έχουν ορισμένα υπέροχα σασί, από τα οποία πολλοί χρήστες του φόρουμ είναι ευχαριστημένοι, όπως τα furious και τα steel και ορισμένα από αυτά έχουν αποσπώμενη καρτούλα, για να βάλεις την 7970m ή όποια καινούργια βγει! Σίγουρα, ποτέ δε θα αγόραζα turbo x από τη σειρά maestro ή όποια άλλη με πολλά πλαστικά κομμάτια. Τώρα, όσον αφορά το service δεν έχω εμπειρία, όμως από τη στιγμή που είσαι σε εγγύηση, τι έχεις να φοβηθείς; 2
herkul Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εγώ πάλι διαφωνώ λίγο με όλους σας... Κάθε εταιρία βγάζει τα ποιοτικά κομμάτια της. Ακόμα και τα turbo x έχουν ορισμένα υπέροχα σασί, από τα οποία πολλοί χρήστες του φόρουμ είναι ευχαριστημένοι, όπως τα furious και τα steel και ορισμένα από αυτά έχουν αποσπώμενη καρτούλα, για να βάλεις την 7970m ή όποια καινούργια βγει! Σίγουρα, ποτέ δε θα αγόραζα turbo x από τη σειρά maestro ή όποια άλλη με πολλά πλαστικά κομμάτια. Τώρα, όσον αφορά το service δεν έχω εμπειρία, όμως από τη στιγμή που είσαι σε εγγύηση, τι έχεις να φοβηθείς; εγω παντωσ μεχρι τωρα ουτε με αυτουσ που εχουν ποσταρει ουτε με αλλουσ που εχω ρωτησει ειναι ευχαριστιμενη μονο 5-6 εχουν μεινει ευχαριστιμενη 1
SOADNICK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Atlas--F4600.htm#tabCharacteristics ε,εε δεν ειναι γαματο? παντως στο παιδι στο video πρεπει να του εχουν απαγαγει την μανα, δεν εξηγειτε αλλιως πως βγαινει και λεει τοσες μαλακιες χωρις μασκα 1
lexmark Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 εγω παντωσ μεχρι τωρα ουτε με αυτουσ που εχουν ποσταρει ουτε με αλλουσ που εχω ρωτησει ειναι ευχαριστιμενη μονο 5-6 εχουν μεινει ευχαριστιμενη Οπότε μέσα από αυτές τις 5 σελίδες έχεις πάρει την απάντηση στο ερώτημα που έκανες. Ελπίζω να μην κάνεις το λάθος που κάναμε όλοι μας εδώ, γιατί όλοι που μιλήσαμε, μιλήσαμε εκ πείρας - και εμείς, κάποτε στο παρελθόν, τα φάγαμε τα σκ@τ@ του πλαισίου και μερικοί από εμάς όχι μόνο μια φορά (βλπ. εμένα που είμαι αμετανόητος μακάκας και έπρεπε να την φάω από αυτούς 3 φορές για να μην ξαναπατήσω τα πόδια μου). Καλή τύχη στην αγορά του laptop σου. Να θυμάσαι αυτά που γράφτηκαν εδώ γιατί δεν ξέρουμε τι θα σβηστούν τώρα που έφαγα και το ρεπορτο 2
kirileman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Και θα πρέπει δηλαδή να πάμε στο κατάστημα; Εν έτη 2013 να μην υπάρχουν από κάπου να τους κατεβάσουμε;.... no further comments. Νομίζω ότι απλά θες να κράξεις και όχι να κάνεις τη δουλειά σου. Αν ξέρεις ποιό μοντέλο είναι (Clevo πχ), μπες στο site και κατέβασέ ό,τι θες. edit. Βλέπω ότι αναφέρεις πριν ότι μπήκες στο site του κατασκευαστή και δε βρήκες τίποτα. Για δώσε το site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα