Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν αποτελούν οι προσωπικές εμπειρίες του καθενός στοιχεία τότε τι...?

Τα άρθρα στα περιοδικά?! Τα δήθεν βραβεία? Τα τηλεοπτικά spot?

Τα reviews  

http://www.youtube.com/watch?v=VQPp_9xb2KQ

http://www.youtube.com/watch?v=EE3Fd7__gTM

έχεις βρει κανέις το μέρος 3? γιατί το ψάχνω ακόμα

• Like 6
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol:

Από το 1ο μέρος ένα σχόλιο όλα τα λεφτά: 

Επίσης ξέχασε να πει πως και το χρώμα παίζει τεράστιο ρόλο. Αν το χρώμα της θήκης είναι της αρεσκείας μας και δεν είναι κάποιο τυχαίο, νοιώθουμε ποιο όμορφα, η διάθεσή μας καλυτερεύει και φερόμαστε στο PC μας με αγάπη και φροντίδα. Αν το βάψουμε φιστικί, τα windows θα φορτώνουν σε 0,02938 δευτερόλεπτα. Μια από της βασικές παραμέτρους που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι το χερούλι που έχουν ορισμένες θήκες. Πρέπει να προτιμάμε μια θήκη χωρίς, γιατί μειώνονται δραματικά οι επιδόσεις του επεξεργαστή.

• Like 3
Δημοσ.

Τους υποστηριζω διοτι ειναι ο μοναδικος re-seller clevo στην Ελλαδα κ μπορουμε κ παιρνουμε κανα gaming λαπτοπ της προκοπης.

Επισης διοτι οποτε ειχα θεμα (2 φορες στην ζωη μου) ειχα αψογη αντιμετωπιση.

Επισης υποστηριζω ολα τα vfm σε αυτη την ενοτητα ανεξαρτητως εταιριας (Dell, lenovo κτλ).

Αυτο που ΔΕΝ υποστηριζω ειναι τις φημες αφου κατα την γνωμη μου παραμενουν φημες μεχρι να αποδειχθουν απο στοιχεια προιον ανεξαρτητης ερευνας. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Δημοσ.

έχεις βρει κανέις το μέρος 3? γιατί το ψάχνω ακόμα

χαχαχαχα το σταμάτησαν με τόσο κράξιμο που έφαγαν!!

χαχαχαχαχα το κατάλαβαν από μόνοι τους ότι κάτι δε πάει καλά :lol: :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Οσο πιο βαρυ λεει ειναι το τροφοδοτικο τοσο το καλυτερο γιατι κατα πασα πιθανοτητα εχει μεγαλυτερη ψυκτρα...

Ω 12 Θεοι του Ολυμπου Θωρ και Οντιν ΤΙ ΒΛΕΠΩ?

• Like 7
Δημοσ.

Το τι παπαριές ακούστηκαν στα βίντεο δε λέγονται. Από την άλλη, είναι όντως ο μοναδικός reseller της Clevo στην Ελλάδα και όταν κάποιος μου δίνει περισσότερες επιλογές, δε μπορώ να τον κράζω και από πάνω.

Δημοσ.

Παχύ μεταλο= συμπαγης κατασκευή.. Αναγουλιασα απο τη γραφικοτητα τους ...! δεν άντεξα να δώ αλλο..

Τελικά μπήκα στον πειρασμό και είδα και το τροφοδοτικο.. Μουχαχαχαχαχαχα ζυγιζουν και τροφοδοτικα έλεος ...οσο πιο βαρύ τοσο πιο καλο.. Οσο πιο παχύ τοσο καλύτερο ... Για το οσο πιο μακρύ τι εξάρτημα θα ανεβάσουν;;; Δεν θέλω να σκέφτομαι καν..

Γεια σου ρε GG διάνοια του marketing ! Άνοιξε ένα πανεπιστήμιο χαραμιζεσαι!!!!

Δημοσ.

Α, και μιας και μιλάμε για turbo-x, νωρίτερα ήρθε στα χέρια μου ένα turbo-x laptop (H36 notebook pc γράφει από κάτω) και θέλει το φιλαράκι μου να του βάλω τα Windows 8. Drivers από που θα βρω; Γιατί μπήκα στο site του κατασκευαστή και δεν βρήκα κάτι σχετικό με drivers!.... 

Δημοσ.

Ο συναρμολογητης. Build to order με brand name το πιο κακόγουστο όνομα υπολογιστή σε παγκόσμιο επίπεδο. Ούτε αυτο δεν έγινε σωστά.

Δημοσ.

Και που θα βρω όμως εγώ drivers που ψάχνω τώρα;  :cry:

Και γιατί συναρμολογητής μόνο; Εδώ έχω δει και μητρική Turbo-X από τους σταθερούς που δίνουν. Κατασκευαστής είναι. Δεν τα ξέρεις καλά. 

:P

Δημοσ.

CD έδινε αλλά το παιδί το έχει χάσει. Και να το είχε όμως, εγώ θέλω drivers για 8αρια. Αυτό είχε 7αρια πάνω. 

Τέλος πάντως, εσύ δεν τα ξέρεις καλά. Κανείς υπάλληλος να απαντήσει; 

Partition με drivers; Στα turbo-x; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Α, και μιας και μιλάμε για turbo-x, νωρίτερα ήρθε στα χέρια μου ένα turbo-x laptop (H36 notebook pc γράφει από κάτω) και θέλει το φιλαράκι μου να του βάλω τα Windows 8. Drivers από που θα βρω; Γιατί μπήκα στο site του κατασκευαστή και δεν βρήκα κάτι σχετικό με drivers!.... 

drivers έχει ρε μαν...

το Η36 δεν έχει! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...