Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 για οτιδηποτε γραφει turbox  πανω.ειδικα laptop και ups.αν αυτα ειναι Ups εγω ειμαι αστροναυτης.

ειχα δυο ups turbox τα προηγουμενα χρονια που ειχα ups , και τα 2 ψοφησαν αρκετα γρηγορα , τη 3η φορα ειπα στο rma να παρω μια κανονικης μαρκας ups ιδιου περιπου κοστους  το οποιο εβγαλε τα διπλασια χρονια απο οτι τα αλλα 2 μαζι και βασικα δουλευε μια χαρα μεχρι και που αποφασισα οτι δε το χρειαζομαι και το πουλησα

ηταν απο τις τελευταιες φορες που αγορασα προιον αυτης της επωνυμιας

απο λαπτοπ δεν εχω καποια αποψη , ουτε φυσικα απο ετοιμα pc , δεν θα ξοδευα ποτε ετσι τα λεφτα μου, απλα πλεον ουτε και συνδετηρα απο κει 

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει τωρα μιλαμε για κατι ακριβο που θα το αγορασεισ για να κανεισ την δουλεια σου οχι για να χασεισ τα λεφτα σου και να δωσεισ και κατι παραπανω

για παραδειγμα ενασ φιλοσ αγορασε ενα desktop και μεσα σε μια εβδομαδα του καηκε το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

ειναι και το προβλημα(μεσα σε ολα) οτι δεν εχει μεταπωλητικη αξια.δυσκολα το διωχνεις.τι να λεμε τωρα

Δημοσ.

Λανσαρονται τωρα να βγουν καποιοι μπλε καδοι ανακυκλωσης που θα γραφουν turbox.Εκει θα πετας μονο turbox αντικειμενα.

• Like 10
Δημοσ.

Πραγματική ιστορία: Έχω δει laptop turbo-x καινούργιο σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας και τα σχετικά... με τον δίσκο μέσα να έχει προεγκατεστημένα windows με username kostas και password, και εννοείται ότι όταν μπήκα μέσα, είχε ταινίες, τραγούδια, φωτογραφίες...

Και αυτή είναι μια από τις πολλές ιστορίες που μπορώ να σου πω που έζησα με τα turbo-x..

Δημοσ.

To laptop της υπογραφής δουλεύει μια χαρά, πάντως, μετά από 2μιση χρόνια. Έχω αλλάξει 3 κάρτες γραφικών και πάω για 4η, έχω τοποθετήσει hdd candy για 2ο δίσκο και ssd στη θέση του μηχανικού και άλλα πολλά στα οποία περιλαμβάνονται συχνά λυσίματα cpu/gpu/heatsinks/ανεμιστήρια/ram/repastes/ξεσκονίσματα κ.α., όλα ταχύτατα και εύκολα. Εννοείται με 3ετή εγγύηση.

• Like 2
Δημοσ.

κυκλοφορουν πολεσ φημεσ λεει και ο καθενασ τα δικα του??

το ίδιο πιστεύω και εγώ...Κομψοτεχνήματα δεν τα λες, αλλά  έχουνε καλύτερα σπεκς με καλύτερες τιμές...

Δημοσ.

οκ καταλαβα οτι ειναι μια μαρκα που θα σου εμφανισει σιγουρα προβληματα και τα λεφτα σου θα πανε χαμενα

• Like 1
Δημοσ.

απλα ειναι μια μαρκα που δεν ειναι και τοσο φθηνη για την ποιοτητα που προσφερει, ασχετα αν καποιες φορες (τονιζω το καποιες γιατι δεν ειναι παντα ετσι )  φαινεται "ευκαιρια" , καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να πας σε κατι επωνυμο να εχεις το κεφαλι σου πιο ησυχο 

• Like 1
Δημοσ.

Οσο εχεις εγγυηση δεν καταλαβαινω γιατι να μην εχεις το κεφαλι σου ησυχο ανεξαρτητως μαρκας.<br />Ή μηπως οσοι εχουν πχ Dell κ καψουν πχ μητρικη εκτος εγγυησης θα τους την κανουν δωρο. Μην ακουω αφελειες...

Δημοσ.

οκ καταλαβα οτι ειναι μια μαρκα που θα σου εμφανισει σιγουρα προβληματα και τα λεφτα σου θα πανε χαμενα

να σου πω, εγώ το desktop το έχω καμιά 4ετία και δεν έχω κανένα παράπονο...

Δημοσ.

Οσο εχεις εγγυηση δεν καταλαβαινω γιατι να μην εχεις το κεφαλι σου ησυχο ανεξαρτητως μαρκας.<br />Ή μηπως οσοι εχουν πχ Dell κ καψουν πχ μητρικη εκτος εγγυησης θα τους την κανουν δωρο. Μην ακουω αφελειες...

Οχι θα σου την κάνει το Πλαίσιο δώρο.

Λες : "Μην ακουω αφελειες..." όταν συγκρίνεις Tuvlo-x με Dell? μάιστα, εμένα πάντος το δικό μου Tuvlo-x μου έκαψε 6 φορές μητρική ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ και η εξυπηρέτηση του service ήταν επιπέδου Ουγκάντας (ίσως και χειρότερη).

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αφού θέλετε να πετάξετε τα λεφτά σας, γιατί δεν πάτε να τα κάνετε δωρεά σε κανά χαμόγελο του παιδιού κλπ για να πιάσουν και τόπο?

Δημοσ.

δίκιο έχεις...

αλλά στα Dell έχεις από 2 χρόνια εγγύηση στον χώρο σου (για κάποια μοντέλα 5 χρόνια!) η οποία μπορεί να επεκταθεί με 150 ευρώ για άλλα 3 χρόνια και δεν γνωρίζω αν μπορεί κάποιος και παραπάνω αν το επιθυμεί.

οπότε θεωρώ ότι όποιος έχει Dell και το επιθυμεί,μπορεί να είναι καλυμμένος από εγγύηση για ολόκληρο τον ωφέλιμο χρόνο ζωής του laptop.

Δημοσ.

Επεκταση εγγυησης εχουν ολες οι εταιριες.<br />Βασικα ο φορητος που γραφω τον αγορασα 9/2008 κ εκτος απο μια καρτα γραφικων (η οποια ομως ειναι της γνωστης σειρας 9XXX τηε nvidia που καιγοντουσαν στην σειρα) δεν εχω αποκτησει το παραμικρο προβλημα.<br />Μαλιστα αν ειχα Dell θα επρεπε να σκασω ενα καρο λεφτα για να τον φτιαξω μιας κ ημουν εκτος εγγυησης ενω στην περιπτωση μου εδωσα μονο 150$ κ εκανα κ μικρη αναβαθμιση...<br /><br />Τα "ακουσα απο γνωστο" / "μου ειπε ο ταδε" / "εκαψα 6 μητρικες" τα ακουω βερεσε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...