Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γνωμη εχετε εσεισ για τα turbo - x γιατι εκτοσ του οτι κυκλοφορουν πολεσ φημεσ λεει και ο καθενασ τα δικα του??

Δημοσ.

Οι απαντήσεις που πήρες όλες τις υπόλοιπες φορές που έκανες την ίδια ερώτηση, δεν σου είναι αρκετές; 

1)

2) Από το #6 και κάτω

3) μακριά από tuvlo-ω

• Like 2
Δημοσ.
τι γνωμη εχετε εσεισ για τα turbo - x γιατι εκτοσ του οτι κυκλοφορουν πολεσ φημεσ λεει και ο καθενασ τα δικα του??

γκάλοπ κάνεις;; :P για μερικούς είναι τοπ..άλλη λένε μακρυά μόνο και μόνο στο όνομα TURBO-X

Δημοσ.

Το θετικο τους ειναι οτι πραγματικα για τα λεφτα τους εχουν εξαιρετικα χαρακτηριστικα συνηθως (καλυτερο επεξεργαστη, καλυτερη καρτα γραφικων κλπ).
Το αρνητικο τους ειναι η ποιοτητα κατασκευης (χαλια πλαστικα, μετριοτατο συστημα ψυξης-μαζευουν σκονη στο εσωτερικο πολυ πιο ευκολα και ειναι ζητημα χρονου να παρουσιασουν θεματα υπερθερμανσης με ο,τι αυτο συνεπαγεται).

Διαλεγεις και παιρνεις.

Δημοσ.

Κανενα θετικο δεν εχουν.ανισσοροπες συνθεσεις ειναι σε Desktop (ουτε καλους επεξεργαστες εχουν ουτε καλες καρτες γραφικων) και κακης ποιοτητας σε περιφερειακα και τροφοδοτικα και τα υπολοιπα.

το μονο καλο που εχουν ειναι οτι σε περιπτωση που αγορασεις desktop turbox και σου χαλασει (γιατι,θα σου χαλασει) οι του μαγαζιου που τα πουλαει αυτα,θα ασχοληθουν να σου το φτιαξουν κατευθειαν.γιατι πολυ απλα ειναι δικα τους.

• Like 3
Δημοσ.

δεν ξερω ρε παιδια για αυτο ρωταω . και εχω μπερδευτει γιατι ο καθενασ στο internet λεει τα δικα του και επειδη για τα χαρακτηριστικα τουσ εχουν πολυ καλεσ τιμεσ νομιζω οτι ολο και καποιο προβλημα θα εχουν

Δημοσ.

Αν τους καταφέρεις να δεχθούν ότι είναι πρόβλημα της συσκευής και δεν το προκάλεσες εσύ, που για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να ξέρεις... μερικά Jedi mind tricks :P

• Like 1
Δημοσ.

Για πες μας εσυ τι γνώμη εχεις?

δεν μπορω να σου πω εγω την γνωμη μου γιατι δεν εχω χειριστει πολυ τα turbo-x και δεν ξερω τισ επιδοσεισ τουσ

Δημοσ.

+1 για οτιδηποτε γραφει turbox  πανω.ειδικα laptop και ups.αν αυτα ειναι Ups εγω ειμαι αστροναυτης.

• Like 7
Δημοσ.

Αναρωτιεμαι αν εχουν ιδεα ποσο αρνητικη εντυπωση δινει στον κοσμο το Brand name, και δεν μιλαω μονο για το insomnia η για αυτους που ασχολουνται. Ανθρωποι ασχετοι που μου ζητανε βοηθεια να τους προτεινω τι να αγορασουν και δεν ξερουν καλα καλα να περιγραψουν τις αναγκες τους βαζουν σαν πρωτο ορο να μην τους προτεινω turbo-x

Δε λεω οτι πρεπει να τα προτιμαμε αλλα το θεμα εχει φτασει στα ακρα.

Μεχρι και status ειδα εδω να ρωταει καποιος αν μπορει να εμπιστευθει καλωδιο ethernet turbo-x.

Ελεος δηλαδη! Αν εγραφε το random ταιβανεζικο/κινεζικο ονομα με λατινικους χαρακτηρες καποιοι δεν θα ειχαν κανενα προβλημα να το αγορασουν και να εμεναν και ικανοποιημενοι με το λαυρακι που βρηκαν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...