Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εκει που εκανα καποια δουλεια στο πσ ξαφνικα εκλεισε η οθονη (με περιεργο τροπο βγαζοντας πρασινες γραμμες για ενσα δευτερολεπτο) και εκανε ρεσταρτ το πσ και κολλησε μετα το bios και λεει missing bootmgr. βαζω το dvd τρεχει το repair( εχοντας αποσυνδεσει ολες τις συσκευες usb εκτοςα απο ποντικι και πληκτ) και μου λεει δεν βρηκε κατι να επιλυσει οποτε ανοιγω bios και βλεπω οτι η ραμ τρεχουν στη ταχυτητα 1145 (ενω ειχαν ρυθμιστει σε 1600). κανω default bios και παλι τπτ(γυρνανε οι ραμ σε 1333).. αλλαξα λιγο τον σσδ απο ιδε σε ahci και τπτ... αυτο που εκανα πριν μ το κανει αυτο ηταν να πατησω στο samsung magician firmware update αλλα μου ειπε οτι δε μπορει να γινει... οποτε η βαρεσε ο σσδ η η ραμ??? τι διαγνωστικα να τρεξω? αυτο των windows κανει τπτ?

Δημοσ.

λοιπον εκει που εκανα καποια δουλεια στο πσ ξαφνικα εκλεισε η οθονη (με περιεργο τροπο βγαζοντας πρασινες γραμμες για ενσα δευτερολεπτο) και εκανε ρεσταρτ το πσ και κολλησε μετα το bios και λεει missing bootmgr. βαζω το dvd τρεχει το repair( εχοντας αποσυνδεσει ολες τις συσκευες usb εκτοςα απο ποντικι και πληκτ) και μου λεει δεν βρηκε κατι να επιλυσει οποτε ανοιγω bios και βλεπω οτι η ραμ τρεχουν στη ταχυτητα 1145 (ενω ειχαν ρυθμιστει σε 1600). κανω default bios και παλι τπτ(γυρνανε οι ραμ σε 1333).. αλλαξα λιγο τον σσδ απο ιδε σε ahci και τπτ... αυτο που εκανα πριν μ το κανει αυτο ηταν να πατησω στο samsung magician firmware update αλλα μου ειπε οτι δε μπορει να γινει... οποτε η βαρεσε ο σσδ η η ραμ??? τι διαγνωστικα να τρεξω? αυτο των windows κανει τπτ?

τρεξε το memetest86+ αφου το γραψεις πρωτα σε δισκο η φλασακι.για δισκο οπως ειπα και σε αλλο φιλο κατεβασε τα διαγνωστικα του δισκου και εκτελεστα σε boot.μηπως εκανες ενημερωση του bios?τέλος ελενξε και την κάρτα γραφικών σου

Δημοσ.

θα τα δοκιμασω και τα δυο αυριο μιας και το memtest θυμαμαι οτι θελει ωρα.. οχι κανενα update δεν εκανα.... του σσδ που μου εβγαλε αλλα δεν το ξεκινησε καν... αμα ειχα με τη καρτα γραφικων θα εδινε σημα στην οθονη? επισης εβγαλα και ξαναεβαλα τα καλωδια μπας και δε παταει καποιο καλα αλλα τιποτα... και η μητρικη εχει μια οθονουλα που σου λεει τα ερρορς και δε βγαζει τπτ...  και τον σσδ τον αναγνωριζει στο βιος

Δημοσ.

πηγες να κανεις update το firmware του ssd μέσα από τα windows και απέτυχε.

ποτε δεν κάνουμε update firmware καμιας συσκευής μέσα από τα windows ποτε

τώρα πρέπει να βρείς τα utilities του ssd για να περάσεις καινούργιο firmware στον ssd από dos και κάνοντας αυτό μάλλον θα χασίς και ότι εxεις μέσα

Δημοσ.

ναι το σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι αυτο αλλα δεν μου κατεβασε κατι το magician.. μου εβγαλε οτι υπαρχει νεο firmware παταω πανω του και μου πεταει ερρορ με τη μια... ουτοσ η αλλως αφου εγινε αυτο με τις ραμ θα τρεξω ενα memtest και αν δεν δειξει κατι θα τρεχω το διαγνωστικο του samsung.. που εκει λογικα θα μ δειξει τι ειναι... ετσι?

Δημοσ.

εκανα update το firmware απο dos αλλα τι μπορω να τρεξω να δω αν εχει καμια ζημια ο δισκος? απo dos

Δημοσ.

Με καποιο lice cd που εχει διαγνωστικα για δισκους. Το ubuntu εχει καθως και το hirens

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...