sakaplias100 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 για σας παιδιά το σάβατο στην αριστοτέλους θεσσαλονίκης ήταν δυο άτομα μια κοπέλα και ένα αγόρι φορούσαν και τα μπλουζάκια τις wind μου έδωσαν μια κάρτα sim καινούρια την αποία δήλωσα επιτόπου ( με φωτογραφία της ταυτότιτας μου από πσιφιακή φωτογραφική και με ενα χαρτί που δεν διάβασα μόνο το υπόγραψα )μηπως ηταν απατεονες που με πηραν τιν ταυτότιτα μου και υπογραψα κανένα χαρτί άλλο??γιατι με εχουν μπεί ιδεες απο τότε,πήγα σήμερα στην wind έδοσα τον αριθμό και δεν έχει κατοχιροθει ακομα απο το σαβατο τι παιζι ρε γαμοτο/???
haris013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 το πουλί μας και την υπογραφή μας προσέχουμε που τη βάζουμε. 3
jimisvog Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 πσιφιακή φωτογραφική ?? πσιφιακή φωτογραφική ?? πσιφιακή φωτογραφική ?? ΕΛΕΟΣ.. Καηκανε τα ματια μου... 9
paylidis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 οχι φυσιολογικό ειναι... και εδω στο μετρο ετσι ακριβως γίνεται... Οταν σας/μας κάνουν και πάνω μετρό θα δεις... ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ τωρα το οτι αργησαν ειναι άλλο θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις