Προς το περιεχόμενο

epox 8rda3+ new revision

kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι ακούγεται. Rev 2.0. Δεν έχω ακούσει βέβαια τι αλλαγές έχει πλην, της ογκοδέστερης ψήχτρας στο northbridge.

Δημοσ.

ναι όντως,εκτός από την ψύκτρα τα χρώματα των ide channels και των ram banks δεν μας έχουν πεί για τίποτα άλλο - πάντως εγώ θα πώ στον Στράτο να μου αλλάξει την rev.1.1 μιάς και μου βγήκε πολύ προβληματική ( περίμενα κάτι αλλά όχι και έτσι βρε παιδί μου ) με μία rev.2.0 και την διαφορά χρημάτων

Δημοσ.

πρώτο και κύριο αυτό http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=354330 που απ'ότι κατάλαβα υπάρχει ένα compatibility issue με τα psu που είχα δοκιμάσει ( antec - chieftech ) και κατα δέυτερον όταν ήθελα να μπώ στο Bios δεν μπορούσα αλλά μόνο όταν το ήθελε η m/b ( είτε με το μαμά bios είτε με άλλα )

θέλεις και άλλα ; :-( πιστεύω είναι από τα πιό σημαντικά...

Δημοσ.

έστειλα mail σε UK - Germany - Usa αλλά πήρα τις ίδιες απαντήσεις ότι δεν έχει συμβεί αυτό με άλλους πελάτες μας - δοκιμάστε να κάνετε bios update - μα τί bios updates αφού δεν έχω καθόλου ρεύμα ρε παιδιά τίποτα αυτοί - άσε που μου στέλναν συνέχεια καινούργια bios files αλλά κανένα δεν δούλευε ή μάλλον καλύτερα δούλευε αλλά όχι στο δικό μου board :-(

το έχω πάει πίσω στο hac αλλά είμαι στο περίμενε διότι έτυχε να γίνει σε δύσκολη περίοδο που όλοι είναι σε άδεια

μου είπαν μέχρι 5-10 αυγούστου ίσως γίνει κάτι για να δούμε

ευελπιστώ να την αλλάξω με την rev.2.0

@ πάλι καλά που ξαναέστησα την 7vax και με παρηγορεί

@ α ρε αθάνατη gigabyte :-)

Δημοσ.

Τι ανάποδος εισαι ρε kom! :P

Με την Gigabyte δεν έχεις προβλήματα, ενώ με την Epox τρέχεις και δεν φτάνεις. :wink: 8)

Δημοσ.

είδες ρε γαμώτο αφού και εγώ απορώ....αλλά έτσι γίνεται συνήθως με τις καινούργιες m/b ή revision αλλά και από την άλλη είναι το πόσο τυχερός θα είσαι και το αν θα σου κάτσει να δουλέψει σωστά....

ε εγώ είμαι από αυτούς που δεν τους κάθεται :-)

ξέρεις τί είναι να περιμένεις περίπου 2 μήνες για την 8rda3+ άλλο ένα 10ήμερο για το water block άλλη μία εβδομάδα για το psu και 2-3 μέρες για να βρείς το ψυγείο και στο τέλος να ξαναστήνεις την gigabyte επειδή σε άφησε η καινούργια m/b ;

ααα και να ξαναπεριμένεις ( άγνωστο το πόσο ) για να σου φέρουν καινούργια ;

ε σπάς το κεφάλι σου ή δεν το σπάς ; :evil:

άντε να δούμε τί άλλο θα γίνει - κάθε εμπόδιο σε καλό

Δημοσ.
πρώτο και κύριο αυτό http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=354330 που απ'ότι κατάλαβα υπάρχει ένα compatibility issue με τα psu που είχα δοκιμάσει ( antec - chieftech ) και κατα δέυτερον όταν ήθελα να μπώ στο Bios δεν μπορούσα αλλά μόνο όταν το ήθελε η m/b ( είτε με το μαμά bios είτε με άλλα )

θέλεις και άλλα ; :-( πιστεύω είναι από τα πιό σημαντικά...

File kom dustuxws ta Epox travane kati kalimatakia me ta PSUs...

Fantasou oti eixa provlhmata me to palio mobo mou Epox 8KHA+ kai to katholou asxhmo gia ekeinh thn epoxh Enermax 350W PSU. Phra ena Sparkle 400W me Active PFC kai apo tote den exw kanena provlhma. To 8rda3+ douleuei mia xara me to sugkekrimeno PSU. An steileis ena email sthn epox tha sou steiloun proteinomena psus gia to mobo.

Elpizw na sou alaksoun to mobo alla akoma kai tote uparxei periptwsh na exeis ta idia provlhmata sthn periptwsh pou dem sunergazetai swsta me to psu pou exeis.

Δημοσ.

me tin 8k7a+ (wrees epoxes :D) kai enermax 431W eixa sovara problimata sta 5V kai otan allaksa se macron 400W eixa ton 1GHz axia sta 1500MHz me crucial ram 24/7 sta 2.2V xwris kanena provlima. vevea paei kairos alla vlepw oti i epox -=isws=- akoma na travietai me merika psu. aptin alli an kai eimai anenergos teleutaia oson afora ta pc upgrades (next upgrade me pci express prwta o theos) ta epox deixnoun polu kala kai sunithws ftiaxnoun me kathe revision.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...