Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα είχα στην καρδιά μου, τα SG3, μέχρι που χθές στον απογευματινό καφέ, το κινητό κόλλησε στη splash screen και αναγκάστηκα να το επαναφέρω, χάνοντας τα πάντα και τα όλα.

Και δε δε πρόλαβα να κρατήσω τπτ backup διότι το είχα 2-3 βδομάδες...

Κινητό που κόστιζε πέρσυ ένα μισθό.

έλεος.

Κακώς έκανες restore. Θα μπορούσε να δοκιμάσεις πρώτα κανένα κολπάκι από το PC (και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχανες και τα αρχεία σου).

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ήξερα φίλε μου.

Στο γκουγκλ που το ειχα ψάξει ολοι πρότειναν σα 1ο βήμα...το restore.

Ε δε το έψαξα παραπάνω, και ακολούθησα αυτό επειδή είχα εκνευριστεί πραγματικά. Τώρα πάει βέβαια.

Δημοσ.

Κακώς έκανες restore. Θα μπορούσε να δοκιμάσεις πρώτα κανένα κολπάκι από το PC (και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχανες και τα αρχεία σου).

Ποιο είναι αυτό το κολπάκι;

Δημοσ.

Τα είχα στην καρδιά μου, τα SG3, μέχρι που χθές στον απογευματινό καφέ, το κινητό κόλλησε στη splash screen και αναγκάστηκα να το επαναφέρω, χάνοντας τα πάντα και τα όλα.

Και δε δε πρόλαβα να κρατήσω τπτ backup διότι το είχα 2-3 βδομάδες...

Κινητό που κόστιζε πέρσυ ένα μισθό.

έλεος.

Same problem εδώ με Optimus 2X... Μια μερα, ενώ το είχα φορτίσει και πήγα να το ανάψω να μπω στο internet, κολλησε στο σημείο που βγαίνει το λογότυπο της LG και φορτώνει το λειτουργικό, και έπεσε σε infinite reboot. Αποτέλεσμα: Restore και χαμένα όλα τα apps, scores και ρυθμίσεις. Σε froyo αυτά βέβαια.

Έτσι κάνουν τα nix λειτουργικά (linux και unix). Δεν βγάζουν προβλήματα συχνά, αλλά όταν βγάζουν παιρνουν μαζι και όλα τα δεδομένα σου στον τάφο εννίοτε. Ξέχνιέται εκείνο το bug στο OS X που έτρωγε τα αρχεια του χρήστη;

Ας πει ο grayden το κόλπο. Να ξέρουμε άλλη φορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...