tolis44 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλησπερα σε ολους!Eχω ενα θεμα με το pc,αφου το ανοιγω δεν μπαινει καθολου στα windows,βγαζωντας φυσικα το εξης μνμ: warning!!!!usb device over current detected!!!please remove overcurrent usb device!!system will shutdown in 20 seconds!Κ δεν με αφηνει να μπω στο bios δλδ δεν μπορω να κανω τπτ! Ξερω τι θελει να μου πει ο ποιητης αλλα το θεμα ειναι τι πρεπει να κανω!!! Ευχαριστω πολυ!!!!
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 βγάζεις ότι usb έχεις πανω και αν είναι pc που έχεις κάνει μονο σου μπορεί να εχεις βάλει λάθος τα pins του usb στην Motherboard
tolis44 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 σταθερο. βγάζεις ότι usb έχεις πανω και αν είναι pc που έχεις κάνει μονο σου μπορεί να εχεις βάλει λάθος τα pins του usb στην Motherboard δεν εχω κανενα usb πανω και το εχω παρει απο eshop.
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 1. Drivers για τα USB 2. Aμα μπεις μέσα από safe mode στο system devices μπορείς να κλεισεις αυτό το μήνυμα αυτό που το έλεγε σε ένα παλιό Ρ3 και το έκλεισα από εκεί 1. Drivers για τα USB 2. Aμα μπεις μέσα από safe mode στο system devices μπορείς να κλεισεις αυτό το μήνυμα αυτό που το έλεγε σε ένα παλιό Ρ3 και το έκλεισα από εκεί 3. Στην χειρότερη περίπτωση άμα δεν δουλέψει τίποτα τα κλεινεις από το BIOS μέχρι να βρείς λύση
tolis44 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 1. Drivers για τα USB 2. Aμα μπεις μέσα από safe mode στο system devices μπορείς να κλεισεις αυτό το μήνυμα αυτό που το έλεγε σε ένα παλιό Ρ3 και το έκλεισα από εκεί 1. Drivers για τα USB 2. Aμα μπεις μέσα από safe mode στο system devices μπορείς να κλεισεις αυτό το μήνυμα αυτό που το έλεγε σε ένα παλιό Ρ3 και το έκλεισα από εκεί δεν με αφηνει να κανω τπτ.ουτε safe mode ουτε σε bios να μπω.
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 αποκλείεται να μην μπαίνει c άμα είσαι 100% σίγουρος πως δεν μπαίνει Bios βγάζεις τα καλώδιο του usb από την motherbooard σημειώντας πριν την σειρά που μπαίνουν, βγάζεις και την μπαταρία του MB περιμένεις 5 λεπτά,Turn on the pc
tolis44 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ok.θα σου πω σε λιγο αποκλείεται να μην μπαίνει c άμα είσαι 100% σίγουρος πως δεν μπαίνει Bios βγάζεις τα καλώδιο του usb από την motherbooard σημειώντας πριν την σειρά που μπαίνουν, βγάζεις και την μπαταρία του MB περιμένεις 5 λεπτά,Turn on the pc οκ θα σου πω σε λιγο!
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 μπαταρια θα ειναι μαλλον που κολλάει αυτό με το ρεύμα τον usb
Silverage Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μπορεί να έχει πάθει μαλάκινση το bios και να στρώσει. 1
Waldo_Vrs Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μπορεί να έχει πάθει μαλάκινση το bios και να στρώσει. αχαχαχαχα η απάντηση για λύση στο πρόβλημα....και να αρχίσουνε να συμφωνούν όλοι τώρα...
micos000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δηλαδή δεν έχεις συνδεμένο ούτε ποντίκι usb; Άνοιξε και το κουτί και βρες που κουμπώνουν οι μπροστινές θύρες usb, πρέπει να είναι ένα πλατύ, πολύκλωνο καλώδιο και κουμπώνει πάνω στην mobo σε ακροδέκτες οι οποίοι θα δηλώνονται σαν jusb1, jusb2 κτλ Αφαίρεσε αυτά τα βύσματα. 1
tolis44 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 ολα οκ.τα αφαιρεσα κ ειμαστε ενταξει.αυτες οι θυρες usb ηταν στα πλαγια και δεν μπορουσα να δω που καταληγανε!Σας ευχαριστω ολους!Καλο σας βραδυ αν και αργησα να σας απαντησω!Σας ευχαριστω κ παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα