Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβώς όπως τα λες, πάντως για την περίπτωση του φίλου νομίζω ότι ο m500 είναι ο καλύτερος από άποψη χρημάτων αν πάρει και μια 2gb μεταχειρισμένη με 20€ από τις αγγελίες θα είναι αψογος, μετά αν θέλει παραπάνω παει και σε ssd. Windows 7 και μονοπηρυνος επεξεργαστης δεν συμβαδίζουν καλά.

Δημοσ.

αν δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα όπως λέει ο σπύρος πας σε M500 Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/AMD-Athlon-II-M500-2-2-GHz-22GQ-Laptop-CPU-TMM500DB022GQ-/380536849331?pt=CPUs&hash=item5899c383b3">AMD Athlon II M500

αν μπορείς απο ebay καλύτερα,θα σου έρθει φθηνά cpu 12 ευρώ κομπλέ.

αν πας σε Μ600 που είναι και ο ποιό δυνατός(22ευρώ κομπλέ) Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/AMD-Turion-II-Dual-Core-Mobile-M600-TMM600DB023GQ-2-4GHz-Socket-S1-CPU-Laptop-/360643397594?pt=CPUs&hash=item53f80587da">AMD Turion II Dual-Core Mobile M600

θα δείς άλλο λάπτοπ,ο sempron είναι "χώμα" μπροστά τους. ;)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδες.Μαλλον θα παμε στην λυση του Μ500 και λογο οικονομικων αλλα και δεν υπαρχει λογος για κατι δυνατοτερο μιας και δεν πολυ ασχολειται με υπολογιστες.ΓΥΝΑΙΚΕΕΕΣ!!!θα κοιταξω μηπως και βρω καμια μεταχειρησμενη μνημη 1-2gb να του βαλω απανω και ελπιζω να υπαρξει διαφορα.Βεβαια ψιλο φοβαμαι το ανοιγμα που πρεπει να γινει για να μπουν ολα αυτα!!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδες.Μαλλον θα παμε στην λυση του Μ500 και λογο οικονομικων αλλα και δεν υπαρχει λογος για κατι δυνατοτερο μιας και δεν πολυ ασχολειται με υπολογιστες.ΓΥΝΑΙΚΕΕΕΣ!!!θα κοιταξω μηπως και βρω καμια μεταχειρησμενη μνημη 1-2gb να του βαλω απανω και ελπιζω να υπαρξει διαφορα.Βεβαια ψιλο φοβαμαι το ανοιγμα που πρεπει να γινει για να μπουν ολα αυτα!!

Μην το κάνεις μόνος σου.Θα σου πρότεινα κανένα φίλο ή γνωστό καλύτερα που ξέρει...

Αλλά αν το κάνεις μόνος σου θέλει πολύ προσοχή

Δεν είναι το ίδιο με το desktop

Δημοσ.

Μην το κάνεις μόνος σου.Θα σου πρότεινα κανένα φίλο ή γνωστό καλύτερα που ξέρει...

Αλλά αν το κάνεις μόνος σου θέλει πολύ προσοχή

Δεν είναι το ίδιο με το desktop

Το γνωριζω.Το θεμα με εμας τους Ελληνες ειναι οτι το παιζουμε εξυπνοι με πραγματα των αλλων.Γνωστος που ξερει υπαρχει αλλα δεν του εχω εμπιστοσυνη!Θα ενημερωσω και την κοπελα μου για τις αλλαγες που θα ηταν καλο να γινουν στο λαπτοπ και απο εκει και περα αποφασιζει εκεινη αν θελει να γινουν.

• Like 1
Δημοσ.

πολύ ωραίος coolerman εγώ του πρότεινα τον m500 γιατί τον m600 τον εβρισκα πολύ πιο ακριβά, εννοείται ότι αν τίθεται θέμα επιλογής πας καρφωτά στον m600 τώρα αν τα οικονομικά είναι περιοσμένα οκ αλλά το 10€ δεν είναι και κανένα τρομερό ποσό, υπολόγισε και την μνήμη κανένα 20€ πας στο πενηνταρικο περίπου, τώρα για το θέμα τις αλλαγής σε συμβουλέυω και εγώ να μην το κάνεις μόνος σου, θέλει κάποια ελάχιστη εμπειρία το θέμα, βρες καποιον να το κάνετε μαζί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...