apnet Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 το teaser βγηκε για να πικαρει την αυριανη παρουσιαση του xbox αλλα οπως και καθε εταιρια το κανει για να κανει hype στους υποψηφιους αγοραστες... ολο το ζουμι της υποθεσης ειναι στην Ε3 που θα δουμε και την κονσολα και gameplay απο νεους τιτλους (δεν ξερω τι σκαλωμα τρωτε με τον σχεδιασμο) οταν πεζετε κοιτατε την TV η την κονσολα?? Αν έχει 650€ όπως το 3 και θέλει και 50-60€ για κάθε παιχνίδι, όχι την κονσόλα αλλά και τις βίδες της κονσόλας τις θέλω άψογες. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου πως δεν έχει τόση σημασία η εμφάνιση όσο το τι κάνει.
Street-Fighter Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ειναι τοσο μούφα εμφανισιακά που ντρέπονται να το δείξουν 1
atsddd Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεν λεω τελικα μπορει να ναι και ομορφο, αλλα τι μουφα βιντεο ηταν αυτο???? Την καθαριστρια βαλαν να τους το φτιαξει?? Αντε και με power point animations για την επισημη παρουσιαση.....
trelaras52 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 το βιντεο μου προκαλεσε ανευρισμα :Ρ...μπραβο στον δημιουργο :Ρ
dimferrari3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 τι να πω, αυτη η sony πραγματικά παραπαίει. Κάνει ολόκληρο σαματά και σου δείχνει ένα.......χειριστήριο. Κανει press conference o αντίπαλος και σου δείχνει την φωτό με το "4".....πάλι καλά που δεν μας δείχνει και το "3" !-) Στην επόμενη τι θα μας δείξουν, το φίς της πρίζας...? Ήμαρτον, για γέλια 1
BALABANIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Φιλε διαφωνω! Η Sony βρισκετε στη καλυτερη φαση της αυτη τη στιγμη! Εχει παιχνιδαρες να βγαλει για το ps3 και μασ ανακοινωνει ps4, ακολουθωντας τη πολιτικη της, Που εγω τη βρησκω ενδιαφερουσα! Λογικα μιλωντας, χωρις τασεις funboy-σμου αυτη τη στιγμη παιζει μονη της με το ps3 εδω κ καιρο μιας το x360 (δυστυχως) εχει τραβηξει χειροφρενο... Αν περιμενατε ενα teaser για να βγαλετε συμπερασμα οτι ειναι για γελια... εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο!Sent from my iPhone using Insomnia
pontios16 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=210499&catid=14 Live παρουσίαση!!
georgepppo Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 θολές εικόνες και μπαρούφες,τι το ανεβάσανε δεν μπορώ να καταλάβω......η δείξτο η μη δείξεις τίποτα,λες και θα σου κλέψει κανένας την ιδέα.
manelys Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τι βλάκες...πάνε να κλέψουν από την παρουσίαση του xbox.Γλοιώδες.
Muchacho Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-Console-priority-ticket.htm
LEFD Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Το PS4 κατά τν δική μ γνώμη είναι κλτρ από τ Xbox one και αναμένεται συντριπτικά αξιοθαύμαστο......
SeXBOX Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Το PS4 κατά τν δική μ γνώμη είναι κλτρ από τ Xbox one και αναμένεται συντριπτικά αξιοθαύμαστο...... Καλά μη το δένεις και κόμπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα