aris1986 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Hello yellow lights of death! Kαλο 2015 με νεα κονσολα sony slim! Mεχρι τοτε youtube!
Windows8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αυτο που μας καιει τωρα ειναι η αυριανη μερα Κατεβασα και official app στο WP8 μου για streaming σε περιπτωση που δεν ειμαι σπιτι
fastarsolid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Χωρις να εχω ακομη καμια αποψη για τις δυο καινουργιες κονσολες,για καποιο λογο μεσα μου γερνω προς xbox μερια!!! :P
nyne Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Απλά ελπίζω αύριο να ειναι μια πλήρης παρουσίαση της κονσόλες και οχι κάτι στυλ Sony.Νομιζω πάντως ότι η ms θα κάνει αυτό που ξέρει καλα,θα βγάλει μια κονσόλα με full εμπειρία live πολύ κοντά σε στυλ pc/windows 8 interface/πάω να φάω και το Apple TV και ασε τους άλλους να ψάχνονται ...Το θέμα ειναι αυτές τις υπηρεσίες να τις δούμε και στην Ελλάδα... 1
vasilisbilias Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Με αυτό που είδα δεν θα κοιμηθώ το βράδυ. Μα να σε κρατάνε σε τέτοια αγωνία; παπαππα
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε συ Sony ? 24 ωρες πριν το ΧΒΟΧ μου βγαζεις θολες φωτογραφιες απο κατι ?!?!?! Πλακα μας κανεις ; Σε εκραξε ολος ο πλανητης για το οτι δεν εδειξες κονσολα και αρχισες τις @@ριες ?!?!?!?
REDODIN7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Απλά ελπίζω αύριο να ειναι μια πλήρης παρουσίαση της κονσόλες και οχι κάτι στυλ Sony.Νομιζω πάντως ότι η ms θα κάνει αυτό που ξέρει καλα,θα βγάλει μια κονσόλα με full εμπειρία live πολύ κοντά σε στυλ pc/windows 8 interface/πάω να φάω και το Apple TV και ασε τους άλλους να ψάχνονται ...Το θέμα ειναι αυτές τις υπηρεσίες να τις δούμε και στην Ελλάδα... Εχει πει οτι θα δουμε κανονικα αυριο την κονσολα, τωρα για τις υπηρεσιες ειδηκα σε καιρο κρισης μην περιμενεις,
nikos445 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Πολλες τρυπες εχει... θαχει και χοανι για καλητερο αερισμο? :Ρ
BiZi Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Διορθωση τιτλου... μια επιληπτικη ματια στο τελικο σχεδιασμο του PS4 5
Millennium Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Απλά ελπίζω αύριο να ειναι μια πλήρης παρουσίαση της κονσόλες και οχι κάτι στυλ Sony.Νομιζω πάντως ότι η ms θα κάνει αυτό που ξέρει καλα,θα βγάλει μια κονσόλα με full εμπειρία live πολύ κοντά σε στυλ pc/windows 8 interface/πάω να φάω και το Apple TV και ασε τους άλλους να ψάχνονται ...Το θέμα ειναι αυτές τις υπηρεσίες να τις δούμε και στην Ελλάδα... Δεν πιστεύω να είναι πλήρης η παρουσίαση. Η Sony κάνει αυτό που θα έκανε ο καθένας.Δείχνει ένα teaser λίγο πριν το event του ανταγωνιστή.Καλό ή κακό το teaser αυτό είναι και υποκειμενικό. 2
vagos1983 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 το teaser βγηκε για να πικαρει την αυριανη παρουσιαση του xbox αλλα οπως και καθε εταιρια το κανει για να κανει hype στους υποψηφιους αγοραστες...ολο το ζουμι της υποθεσης ειναι στην Ε3 που θα δουμε και την κονσολα και gameplay απο νεους τιτλους (δεν ξερω τι σκαλωμα τρωτε με τον σχεδιασμο) οταν πεζετε κοιτατε την TV η την κονσολα??
BALABANIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ρε παιδια τι κραζετε;; Η Sony ακολουθει τη πολιτικη της και ναι, 1 μερα πριν εβγαλε αυτο, για να κανει ολους εμας να σκασουμε που δε την ειδαμε μεχρι τωρα, αυτος ειναι ο σκοπος!!!... οποτε θελει θα δειξει τη κονσολα και αλλωστε... οτι ειπε, αυτο θα κανει!! Απορω τι κραζετε... σας εξαπατησε; η δεν εξηγηθηκε καλα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα