gkanel Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Άστα αυτά ρε Samsung και βγάλε καμιά φθηνή 27" με ανάλυση 2560x1440 Πες τους να είναι και Touch!!!!
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Το μόνο νόημα είναι να γίνουν σιγά-σιγά mainstream οι μεγάλες αναλύσεις, κανένα άλλο imho.
mazos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εγω θα προτιμουσα να ασχοληθη η ανθρωποτητα-τεχνολογια με την θεραπεια ανιατων ασθενειων ,και οχι μονο με αναλησεις οθονων..
SokinLyg Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 είσαι διατεθιμένος να δώσεις 1000ρικο? Αν βγούνε όμως οθόνες με τέτοιες αναλύσεις η "ταπεινή" ανάλυση των 1440p θα σταματήσει να θεωρείται high-end και θα πέσουν οι τιμές όπως έγινε και στα κινητά.
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αν βγούνε όμως οθόνες με τέτοιες αναλύσεις η "ταπεινή" ανάλυση των 1440p θα σταματήσει να θεωρείται high-end και θα πέσουν οι τιμές όπως έγινε και στα κινητά. http://www.insomnia.gr/topic/486760-%CE%B7-lg-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%BB-5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA/?do=findComment&comment=52370345 Όσο ο κόσμος δίνει 700άρες για κινητά και tablets για να χαίρεται με τις μεγάλες αναλύσεις και τα ppi, δε βλέπω να πέφτουν οι τιμές των 1440p monitors. Εγώ προσωπικά δε θα τις έριχνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αν βγούνε όμως οθόνες με τέτοιες αναλύσεις η "ταπεινή" ανάλυση των 1440p θα σταματήσει να θεωρείται high-end και θα πέσουν οι τιμές όπως έγινε και στα κινητά. θα βγουν κατευθείαν 4Κ monitors 1
Zandim Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Έτσι Samsung! Τρελάνε μας και άλλο!!!! fashion victim κι ετσι ?
Arisyo13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Το ότι θα μεγαλώσει η αναλυση δεν σημαίνει ότι θα μικρύνουν και τα γραμματα. Θα μπει λογικά ανάλογη υποστηριξη οπως στο retina macbook pro που ρυθμιζεις την αναλυση στο μισο και φαίνονται όλα καθαρα. Ακριβως το ιδιο πραγμα που έγινε σε iPhone 3GS με το 4. Δεν άλλαξε το μέγεθος αλλά τα εικονοστοιχεία που είχε κάθε εικόνα 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αυτό που κάθε φορά συνδυάζετε την ανάλυση μιας οθόνης με το μέγεθος των γραμματοσειρών και των εικονιδιων, δεν θα το ξεπεράσετε ποτέ ε? 2
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Η χρησιμότητα θα είναι από τους τρελαμένους τον resolution που και καλά μπορούν να δουν τις διαφορες που εμεις οι άσχετοι δεν γίνετε να καταλάβουμε Είναι το ίδιο με τους τρελαμένους με την μουσική που και καλά καταλαβαίνουν από τον ήχο αν ο ενισχυτης είναι συνδεμένος με πλατινένιο καλώδιο, χρυσό , απλό η και κοτετσόσυρμα αυτο με τις αναλυσεις το εχω σε μεγαλο βαθμο και ολοι οι φιλοι μου με κοροιδευανε
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αν είναι να ρυθμίσω την ανάλυση στο μισό (άρα και την επιφάνεια εργασίας απ' ότι καταλαβαίνω με το φτωχό μυαλό μου), ποιο το νόημα της μεγάλης ανάλυσης;
billxl Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αυτό που κάθε φορά συνδυάζετε την ανάλυση μιας οθόνης με το μέγεθος των γραμματοσειρών και των εικονιδιων, δεν θα το ξεπεράσετε ποτέ ε? Φταίνε τα Windows γι' αυτό. Αν πας να τα εγκαταστήσεις σε υπολογιστή με τέτοια ppi τότε θα δεις ψείρες και άντε μετά να ρυθμίζεις μόνος μέγεθος γραμματοσειράς εικονιδίων κλπ και στο τέλος πάλι κάποια πράγματα θα εμφανίζονται ως ψείρες! Οπότε χαμηλώνεις την ανάλυση συνολικά και δουλεύεις με αυτήν την εκνευριστική "θολούρα" που έχουν όλες οι επίπεδες οθόνες όταν δεν δουλεύουν σε maximum ανάλυση. Αχ, αναπολώ την εποχή των CRT τώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα