WalkerSW Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Παιξε βαριά παιχνιδια για καποιες ώρες βρε παιδακι μου...
troulpe Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) φιλε και εγώ είχα μια 3870 της ati ,αυτή από καινούργια είχε πρόβλημα με τον κοντρόλερ του ανεμιστήρα οποτε όταν ανέβαζε 80c και 100c ο ανεμιστήρας δούλευε σε χαμηλές στροφές με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια προβλήματα που έχεις .από ότι είχα καταλάβει όλα ξεκινάγανε από την στιγμή που έπιανε 75 και πάνω (σπασίματα στην εικόνα) και φυσικά μετά κόλλαγε 80+.εικάμα η κάρτα παίζει σε normal κατάσταση, 80c για μένα είναι πολλά.αποψή μου. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2013 από troulpe
stevenosfp1999 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 <p>φιλε και εγώ είχα μια 3870 της ati ,αυτή από καινούργια είχε πρόβλημα με τον κοντρόλερ του ανεμιστήρα οποτε όταν ανέβαζε 80c και 100c ο ανεμιστήρας δούλευε σε χαμηλές στροφές με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια προβλήματα που έχεις .<br><br> από ότι είχα καταλάβει όλα ξεκινάγανε από την στιγμή που έπιανε 75 και πάνω (σπασίματα στην εικόνα) και φυσικά μετά κόλλαγε 80+.εικ<br><br> άμα η κάρτα παίζει σε normal κατάσταση, 80c για μένα είναι πολλά.αποψή μου.</p> Κοινώς, πας για αλλαγή παστουλας (η κάμια τουρτιτσα το ίδιο κάνει :Ρ)
panos0100 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 παστουλα τουρτιτσα δεν βαζω, αφου εχει ακομα εγγυηση θα περιμενω να δω, παντος και στο youtube λιγο που ειδα η καρτα εχει frame drop παει μια 17 μια 25 και μια 30 και φενεται οτι η εικονα σερνετε, δεν ξερω γιατι το κανει αυτο, παντος οτανε παιζει το βιντεο στο youtube ειναι στους 56 βαθμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα