Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ξεχασε το φιλος μην την περιμενεις συντομα του χρονου κ αμα πιθανοτατα να μην εχεις καν το κινητο οταν ερθει κ να χεις καποιο αλλο!

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ήρθε η αναβάθμιση. Την πέρασα χθες μέσω του kies. Σαν να κολλάει όμως λίγο στα μηνύματα. Όταν πατάς πάνω στο εικονίδιο αργεί να τα φορτώσει. Επίσης δεσμεύει περισσότερη ram το jelly bean. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί, κάνω την δουλειά μου άνετα, καλό θα ήταν όμως τα μηνύματα να άνοιγαν αστραπιαία :D

Δημοσ.

Έκανες restore;

Δηλαδη? Τι εννοεις restore?
Δηλαδή το επαναφέρει στις έργο σταδιακές ρυθμίσεις,διαγράφονται όλες οι εφαρμογές σαν όταν το αγοραστές.
Δημοσ.

Δηλαδή το επαναφέρει στις έργο σταδιακές ρυθμίσεις,διαγράφονται όλες οι εφαρμογές σαν όταν το αγοραστές.

Το έκανα αλλά ακόμη μου δεσμεύει πολλή ραμ. Γενικά απ'ό,τι παρατηρώ έχει πέσει κατα πολύ η απόδοση του τηλεφώνου μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Λέω να ξαναγυρίσω στο gingerbread... Έχει μήπως κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα βρε παιδιά?

Δημοσ.

Καλημέρα, το πέρασα και εγώ στο κινητό στης γυναίκας μου. ΟΚ υπάρχει ίσως μια μικρή καθυστέρηση στο πρώτο άνοιγμα εφαρμογών αλλά δουλεύει άψογα μετά και σίγουρα δεν σκέφτομαι να γυρίσω σε 2.3

Δημοσ.

να σημειωσουμε πως επιτελους προσθεσαν και το ζοομ

και νομιζω εχει καλυτερη εστιαση!

παντως εγω που εχω περασει την 4.1.2 μεσω odin

τρεχει μια χαρα σε στοκ launcher χωρις κολληματα

καθως να σημειωσουμε πως δινει την δυναοτητα να εχουμε

ram 624 mb

Δημοσ.

να σημειωσουμε πως επιτελους προσθεσαν και το ζοομ

και νομιζω εχει καλυτερη εστιαση!

παντως εγω που εχω περασει την 4.1.2 μεσω odin

τρεχει μια χαρα σε στοκ launcher χωρις κολληματα

καθως να σημειωσουμε πως δινει την δυναοτητα να εχουμε

ram 624 mb

Καλημέρα. Αυτή τη δυνατότητα με την ram μόνο μέσω root μπορούμε να την έχουμε?

Δημοσ.

διπλα απο εναν αριθμο εχει 3 γραμματα μεσα σε παρενθεση..εσενα τι σου γραφει εκει;

ειναι η χωρα προελευσης τ κινητου

Δημοσ.

διπλα απο εναν αριθμο εχει 3 γραμματα μεσα σε παρενθεση..εσενα τι σου γραφει εκει;

ειναι η χωρα προελευσης τ κινητου

Γραφει COS που συμφωνα με τον πινακα ενος φιλου στις προηγουμενες σελιδες αντιστοιχει σε Greece Cosmote. Σημαινει κατι αυτο;

Δημοσ.

@beliot οχι και απο επισημο fw γινεται,αλλα παει αναλογα με τον kernel αν δεν κανω λαθος

@bognick αρα ειναι ελληνικο το κινητο σου..οποτε αν δν σου εχει ερθει ξανακοιταξε

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μετα την αναβαθμιση χανονται οι εφαρμογες και οι ρυθμισεις που εχουμε στο κινητο ,επαφες , ηχος κλησης κ.τ.λ.?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...