Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ευχαριστουμε για την λιστα φιλος,

το εβαλα και το δικο μου να δω απο που στο καλο ειναι

και γραφει EUR

αρα συμφωνα με την λιστα ειναι Greece...

Aπο πλαισιο το ειχα αγορασει

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ευχαριστουμε για την λιστα φιλος,

το εβαλα και το δικο μου να δω απο που στο καλο ειναι

και γραφει EUR

αρα συμφωνα με την λιστα ειναι Greece...

Aπο πλαισιο το ειχα αγορασει

ναι φιλε μου απο Ελλαδα τοτε που το πηρα εγω ειχε 300 € στο πλαισιο. εσενα σου εβγαλε την αναβαθμιση?

Δημοσ.

εγω το πηρα πριν 2 μηνες περιπου στα 200 ευρω..εσυ ποτε το ειχες παρει;

οχι δεν μ εχει βγαλει αναβαθμιση..γτ εσενα σου εβγαλε? :o

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια για το δικο μας το gt-i8160 δεν υπαρχει επισημη αναβαθμιση τουλαχιστον οχι ακομα αυτο που αναβαθμιστηκε στη Γερμανια και στη Ισπανια ειναι το gt-i8160p με το NFC οχι το απλο το gt-i8160 που εχουμε εμεις αυτο μπορει να μην αναβαθμιστει και ποτε απ οτι μου χουν πει απο την αντιπροσωπεια δε ξερουν τιποτα γιατι δεν υπαρχει κατι επισημο για την αναβαθμιση κ μπορει να ναι λογια του αερα παντος μαλακια να μην αναβαθμιστει το δικο μας γιατι ειναι πολλη καλο κινητο και απο τη στιγμη που πιο αδυναμες συσκευες εχουν jelly bean μαλακια να μη παρει κ αυτο εκανα κ εγω τη μαλακια κ το πηρα απο πλαισιο ενω αμα το επαιρνα απο skroutz θα το παιρνα πιο φθηνα κ ας ηταν παραεισαγωγης η εγγυηση παλι θα με καληπτε θα παιρνα αυτο με το NFC κ θα χα jelly bean τωρα ας ελπισουμε οτι δεν ειναι λογια του αερα κ καποια στιγμη θα βγει αναβαθμιση κ για το δικο μας να φυγουμε απο το αρχαιο gingerbread διαφορετικα αλλαζει κινητο αυτος που δε μπορει αλλο μ αυτο το αρχαιο λειτουργικο!

Δημοσ.

Aυτο που ελεγα δεν υπαρχει κατι επισημο ακομα τουλαχιστον ολα αυτα για την ωρα ειναι λογια του αερα αλλιως κ η αντιπροσωπια θα ηξερε κατι τωρα τοκαθε σαιτ μπορει να λεει οτι θελει υποτιθετε οτι το δικο μας θα παιρνε την αναβαθμιση και για το 8160p δεν ξεραν τιποτα κ εγινε ακριβως τ αντιθετο οποτε δεν ειναι σιγουρο αν αναβαθμιστει καν κ απ οσο ξερω μονο σε καποιες Ασιατικες χωρες αναβαθμιστηκε κ αυτο αν ειναι αληθεια δε σημαινει οτι θα γινει κ εδω οπως κ στην πορτογαλια βγαλαν ενα filmware μονο για μια συγκεκριμενη εταιρια που σημαινει οτι η Samsung πληρωθηκε γ αυτο το συμπερασμα ειναι οτι δεν ειναι κατι σιγουρο οτι θα αναβαθμιστη  που το ελπιζω γιατι το χω κ εγω και θελω να αναβαθμιστη γιατι δε θελω να το στειλω οχι μονο γιατι ειναι ωραιο και καλο κινητο αλλα το χω ολο ολο 2 μηνες κ 11 μερες!

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν χρησιμοποιω launcher ξερω για το s advance εδω το s2 και δεν εχει παρει ακομα νομιζω μονο της vodafone πηρε αν δε κανω λαθος ΑΝ και τονιζω το ΑΝ παρει ποτε το δικο μας αχρηστο θα ναι γιατι εγω τουλαχιστων πιστευω να εχω αλλαξει κινητο ελπιζω να πεσω εξω αλλα του χρονου κ αμα παρει δε νομιζω να το χω μεχρι τοτε γιατι οσο καλο και να ειναι το os ειναι αρχαιο μη λεμε μαλακιες ειδικα τωρα που θα βγει και το Ace3 σιγουρα θα το χτυπησω οποτε πλεον παρει δε παρει δε με καιει κ ιδιαιτερα αν ειχα βεβαια το 8160p που το τονιζω κιολας ΜΑΛΑΚΙA μου που δε το πηρα απο skroutz να δω οτι υπαρχει κ αυτο το μοντελο που θα το παιρνα κ ποιο φθηνα δε θα το σκεφτομουν για αλλο για αρκετο καιρο αλλα το πολλη μεχρι του χρονου να το κρατησω το 2 και μετα πουλημα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα βασικα κ εγω δεν εχω θεμα αλλα με τοσο απαρχαιωμενο android δυσκολα θα το κρατησω τουλαχιστων icecream να φορουσε θα λεγα δε γαμιεται αλλα ουτε καν αυτο δε φοραει να σου πω την αληθεια για 3 λογους το πηρα 1 οτι ειχα το Y duos και σερνoταν 2 η παραπληροφορηση για το jellybean και 3 η τιμη που στο τριτο εκανα τη μεγαλητερη μαλακια γιατι θα μπορουσα να το βρω και ποιο φθηνα αν εψαχνα στο skroutz κ να δω οτι υπαρχει και το 8160p και να παρω εκεινο και τωρα να χα jellybean δεν μπορω βεβαια να πω οτι  εχω παραπονο απο το κινητο μεχρι τωρα την κανει τελεια τη δουλεια του δεν κολαει μια χαρα ειναι εκτος τη μπαταρια του βεβαια αλλα θα μπορουσα να εχω το αλλο αναβαθμισμενο η να περιμενα λιγο και να επαιρνα κανα s3 τωρα που χει πεσει και στα 350 τι να κανουμε οι μαλακιες πληρωνονται τωρα δε αξιζει ουτε καν να το πουλησω για να παρω το 8160p θα χασω αρκετα χρηματα και δε λεει οποτε το κραταω κανα χρονο και το στελνω μετα εκτος βεβαια καμμιας ευχαριστης εκπληξης με το jellybean!

Επεξ/σία από Razor1983
Δημοσ.

Είναι με την χώρα προέλευσης και συνήθως ξεκινάνε από τα δίκτυα που έχουν τις συσκευές κλειδωμένες σε αυτά. Αν έχετε πάρει συσκευή από εξωτερικό ξεκλείδωτη από κλειστό δίκτυο και σας έρθει update πιθανόν η συσκευή να ξανακλειδωθεί στο αυθεντικό δίκτυο. Θέλει λίγο ψάξιμο.

Δημοσ.

επειδη εψαξα οσο μπορουσα λιγο το θεμα,ρωτησα ατομο εδω στην Ελλαδα απο samsung

και μ ειπε πως ναι μεν θαρθει η αναβαθμιση και στην Ελλαδα αλλα το θεμα ειναι πως θα καθυστερησει

και το ποσο θα..δεν το ξερει..οποτε εν αναμονη ολοι οσοι εχετε ή περιμενετε την αναβαθμιση

Δημοσ.

Αδερφε ειναι καλη φαση το jellybean αλλα μη το βαλεις με odin το βαλα εγω και η XXMB4 ROM δουλευει τελεια μου λυσε καποια πρoβληματα που χα με το gingerbread

αλλα εχασα την εγγυηση παροτι δεν ειναι ρουτ απλα λογισμικο αλλαξα που κ μενα ηταν μεχρι το μαρτιο 2015 γιατι ειναι για τον πουτσο ολες οι αντιπροσωπιες τωρα τη σχεση εχει το λογισμικο με οθονη μικροφωνα και αλλα hardware δε μπορω να καταλαβω αλλα ετσι κανουν για να σε κλεβουν αν δε μπορεις να περιμενεις πουλα το κ παρε το 8160p απο skroutz γιατι αυτο εχει παρει την αναβαθμιση κ ενταξει λυνει αρκετα προβληματακια αυτο θα κανω εγω δε λεει με το gingerbread αλλα ουτε και χωρις εγγυηση!

Δημοσ.

παιδες ειστε offtopic..το θρεντ αναφερετε για το ποτε θα ερθει η αναβαθμιση στην χωρα μας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...