Nahock Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Γεια σας. έχω το εξής πρόβλημα με ένα laptop Acer aspire 1640 όπου έχω εγκατεστημένα τα windows xp. Πατάω το κουμπί για να εκκινήσει, κάνει τους κλασσικούς ελέγχους και όταν πάει να φορτώσει τα windows μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση των Windows επειδή το παρακάτω αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο: \WINDOWS\SYSTEM\vga737.fon Μπορείτε να προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε το αρχείο ξεκινώντας την Εγκατάσταση των Windows χρησιμοποιώντας το αρχικό CD-ROM της Εγκατάστασης. Επιλέξτε 'r' στην πρώτη οθόνη για να ξεκινήσετε την επιδιόρθωση. Το πρόβλημα τώρα είναι πως δεν μου αναγνωρίζει καμία εξωτερική συσκευή, είτε δοκίμασα αυθεντικό cd των windows είτε με φλασάκι. Δοκίμασα και ubuntu με cd αλλά δε το διαβάζει καν, μάλλον το cd rom είναι προβληματικό. Έβαλα φλασάκι με ubuntu και μου εμφανίζει μια γραμμή μόνο σε μαύρη οθόνη, έγραφε syslinux... και κάτι άλλα όμως δεν προχωρούσε πουθενά αλλού. Έβαλα και κάτι άλλα cd που έχω όπως το hiren boot αλλά δε τα διαβάζει καθόλου. Ο σκληρός είναι παλαιού τύπου και δε μπορώ να το συνδέσω στο άλλο laptop που έχω διότι έχει θύρες sata. Δεν γνωρίζω εάν έχει πρόβλημα ο σκληρός αλλά το θέμα πρώτα είναι να μπορώ να εκκινώ από κάποια άλλη συσκευή και μέσω αυτής να τσεκάρω τον σκληρό. Υπάρχει κάποιος τρόπος;
Gigamestin Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Γεια σας. έχω το εξής πρόβλημα με ένα laptop Acer aspire 1640 όπου έχω εγκατεστημένα τα windows xp. Πατάω το κουμπί για να εκκινήσει, κάνει τους κλασσικούς ελέγχους και όταν πάει να φορτώσει τα windows μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση των Windows επειδή το παρακάτω αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο: \WINDOWS\SYSTEM\vga737.fon Μπορείτε να προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε το αρχείο ξεκινώντας την Εγκατάσταση των Windows χρησιμοποιώντας το αρχικό CD-ROM της Εγκατάστασης. Επιλέξτε 'r' στην πρώτη οθόνη για να ξεκινήσετε την επιδιόρθωση. Το πρόβλημα τώρα είναι πως δεν μου αναγνωρίζει καμία εξωτερική συσκευή, είτε δοκίμασα αυθεντικό cd των windows είτε με φλασάκι. Δοκίμασα και ubuntu με cd αλλά δε το διαβάζει καν, μάλλον το cd rom είναι προβληματικό. Έβαλα φλασάκι με ubuntu και μου εμφανίζει μια γραμμή μόνο σε μαύρη οθόνη, έγραφε syslinux... και κάτι άλλα όμως δεν προχωρούσε πουθενά αλλού. Έβαλα και κάτι άλλα cd που έχω όπως το hiren boot αλλά δε τα διαβάζει καθόλου. Ο σκληρός είναι παλαιού τύπου και δε μπορώ να το συνδέσω στο άλλο laptop που έχω διότι έχει θύρες sata. Δεν γνωρίζω εάν έχει πρόβλημα ο σκληρός αλλά το θέμα πρώτα είναι να μπορώ να εκκινώ από κάποια άλλη συσκευή και μέσω αυτής να τσεκάρω τον σκληρό. Υπάρχει κάποιος τρόπος; αρχικά σου προτείνω να βρείς την μάρκα του δίσκου σου και να κατεβάσεις το αντιστοιχο προγραμμα ελενχου δισκου απο την εταιρεια και να μπουταρεις απο αυτο.επισης βρες απο τον θειο ενα προγραμμα το hdd regenator(προτεινω απο τον θειο για να ειναι registred) και επισης μπουταρε απο αυτο.τελος δοκιμασε να μπεις με το cd των windows να δεις αν μπορεις να κανεις τιποτα.εαν το προβλημα συνεχιζετε να μπεις στην επιδιορθωση εγκαταστασης και απο εκει μεσω command prompt να δοκιμασεις format.δοκιμασε και πες μας.περιμενω πμ σου
Nahock Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μα δεν μπουτάρει από κανένα cd, τι διαφορετικό έχουν τα προγράμματα που λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα