Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας άλλος που να γουστάρει τη μυρωδιά του χλωρίου; Σε πισίνες είναι τόσο υπέροχη η μυρωδιά, (σχεδόν) κοντράρει βενζινάδικο.

• Like 6
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι θέλει να πει ο γέροντας?

Οτι δεν τον συμφέρει να πληρώνει για εμφιαλωμένο. 

Εγώ προσωπικά λατρεύω το νερό της Αθήνας και ούτε μου μυρίζει χλώριο. Όταν ξέρεις πως είναι το νερό σε ορισμένες περιοχές της επαρχίας το εκτιμάς ακόμα περισσότερο. Νερό από πηγές είναι άλλη φάση βέβαια αλλά και πάλι.

Δημοσ.

Άκυρο. Τώρα είδα ότι έχω απαντήσει πρίν από καιρό. :-D

Γιατρός μας είπε να μην αγοράζουμε την ίδια μάρκα νερό, αλλά να αλλάζουμε. Γενικά μας είπε και χτυπιόταν ότι δεν πρέπει να καταναλώνουμε νερό και λάδι σε πλαστικό μπουκάλι.

Δημοσ.

Άκυρο. Τώρα είδα ότι έχω απαντήσει πρίν από καιρό. :-D

Γιατρός μας είπε να μην αγοράζουμε την ίδια μάρκα νερό, αλλά να αλλάζουμε. Γενικά μας είπε και χτυπιόταν ότι δεν πρέπει να καταναλώνουμε νερό και λάδι σε πλαστικό μπουκάλι.

Βασικά δεν πρέπει να μένει για μέρες επειδή μπορεί να υπάρξουν αλλοιώσεις της συσκευασίας. Κι εμένα για τον ίδιο λόγο η μάνα μου μου είχε αντικαταστήσει το πλαστικό μπουκάλι-αν και το άλλαζα ανα διαστήματα- που έπινα νερό απο το ψυγείο με γυάλινο.

Ωστόσο με την αλλαγή μάρκας δεν βρίσκω το λόγο. Μια συγκεκριμένη μάρκα έχει και υψηλότερες συγκεντρώσης εξασθενούς χρώμιου σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά δεν θυμάμαι πια.

Δημοσ.

10 χρονια πιναμε νερο βρυσης και καθε λιγο ειχαμε κολικους η πετρα στα νεφρα.Απο οταν ξεκινησαμε εμφιαλωμενο συγκεκριμενα νερο αθως ολα κομπλε χωρις κανενα προβλημα.Ουτε για φαγητο δεν κανει το σκατονερο του χωριου.Πινω 2 λιτρα την ημερα.

• Like 1
Δημοσ.

Βρυσης με φίλτρο της camelot

Απο εμφιαλωμένο μονο Ζαγόρι!γενικά καταλαβαίνω διαφορες ανάμεσα τους πχ Λουτράκι ειναι το χειρότερο μακραν

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας άλλος που να γουστάρει τη μυρωδιά του χλωρίου; Σε πισίνες είναι τόσο υπέροχη η μυρωδιά, (σχεδόν) κοντράρει βενζινάδικο.

τίποτα δεν κοντράρει μυρωδιά βενζινάδικου.

Ontopi: Εμφιαλωμένα ότι μάρκα κάτσει γιατί το νερό της περιοχής ούτε για μπάνιο δεν κάνει.

Δημοσ.

Βρυση σχεδον παντα μονο το καλοκαιρι οταν το γαιδουρι ο αδερφος μου ξεχναει να γεμιζει τα μπουκαλια και περνω παγωμενο απο το ψιλικατσιδικο για κανε καφε, επισης οταν ειμαι εξω αν και εκει συνηθως κατεβαζω μια λουξ :)

Δημοσ.

Συνήθως βρύση και αν υπάρχει εμφιαλωμένο σπίτι θα είναι είτε Βίκος είτε Evian (μακράν το καλύτερο νερό ever, άχρωμο άοσμο άγευστο)

Δημοσ.

είτε Evian (μακράν το καλύτερο νερό ever, άχρωμο άοσμο άγευστο)

Α, ωστε αυτό είναι που το κάνει τόσο μοναδικό ε;; :P

Δημοσ.

Εδώ evian στο σπίτι από την βρύση και ας έχει και χλώριο.

Δημοσ.

Α, ωστε αυτό είναι που το κάνει τόσο μοναδικό ε;; :P

Μου βρωμάνε γενικά τα νερά δε μπορώ να έχουν μεταλλική γεύση κτλ πχ το λουτράκι είναι γλυκό δεν ξεδιψάς. Απλα όταν είμαι έξω αντί να πάρω κάποιο άλλο θα πάρω evian, κάποιο πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...