Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Υπάρχει κανένας άλλος που να γουστάρει τη μυρωδιά του χλωρίου; Σε πισίνες είναι τόσο υπέροχη η μυρωδιά, (σχεδόν) κοντράρει βενζινάδικο. 6
Grey Warden Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 τι θέλει να πει ο γέροντας? Οτι δεν τον συμφέρει να πληρώνει για εμφιαλωμένο. Εγώ προσωπικά λατρεύω το νερό της Αθήνας και ούτε μου μυρίζει χλώριο. Όταν ξέρεις πως είναι το νερό σε ορισμένες περιοχές της επαρχίας το εκτιμάς ακόμα περισσότερο. Νερό από πηγές είναι άλλη φάση βέβαια αλλά και πάλι.
headbanger Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Brita filtered από την βρύση του διαμερίσματος. Στο χωριό έπινα από την τουλούμπα. 3
BritGreek Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Άκυρο. Τώρα είδα ότι έχω απαντήσει πρίν από καιρό. Γιατρός μας είπε να μην αγοράζουμε την ίδια μάρκα νερό, αλλά να αλλάζουμε. Γενικά μας είπε και χτυπιόταν ότι δεν πρέπει να καταναλώνουμε νερό και λάδι σε πλαστικό μπουκάλι.
Grey Warden Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Άκυρο. Τώρα είδα ότι έχω απαντήσει πρίν από καιρό. Γιατρός μας είπε να μην αγοράζουμε την ίδια μάρκα νερό, αλλά να αλλάζουμε. Γενικά μας είπε και χτυπιόταν ότι δεν πρέπει να καταναλώνουμε νερό και λάδι σε πλαστικό μπουκάλι. Βασικά δεν πρέπει να μένει για μέρες επειδή μπορεί να υπάρξουν αλλοιώσεις της συσκευασίας. Κι εμένα για τον ίδιο λόγο η μάνα μου μου είχε αντικαταστήσει το πλαστικό μπουκάλι-αν και το άλλαζα ανα διαστήματα- που έπινα νερό απο το ψυγείο με γυάλινο. Ωστόσο με την αλλαγή μάρκας δεν βρίσκω το λόγο. Μια συγκεκριμένη μάρκα έχει και υψηλότερες συγκεντρώσης εξασθενούς χρώμιου σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά δεν θυμάμαι πια.
king2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 10 χρονια πιναμε νερο βρυσης και καθε λιγο ειχαμε κολικους η πετρα στα νεφρα.Απο οταν ξεκινησαμε εμφιαλωμενο συγκεκριμενα νερο αθως ολα κομπλε χωρις κανενα προβλημα.Ουτε για φαγητο δεν κανει το σκατονερο του χωριου.Πινω 2 λιτρα την ημερα. 1
beatshooter Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Βρυσης με φίλτρο της camelot Απο εμφιαλωμένο μονο Ζαγόρι!γενικά καταλαβαίνω διαφορες ανάμεσα τους πχ Λουτράκι ειναι το χειρότερο μακραν
arianos16 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Υπάρχει κανένας άλλος που να γουστάρει τη μυρωδιά του χλωρίου; Σε πισίνες είναι τόσο υπέροχη η μυρωδιά, (σχεδόν) κοντράρει βενζινάδικο. τίποτα δεν κοντράρει μυρωδιά βενζινάδικου. Ontopi: Εμφιαλωμένα ότι μάρκα κάτσει γιατί το νερό της περιοχής ούτε για μπάνιο δεν κάνει.
Anorymous Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Βρυση σχεδον παντα μονο το καλοκαιρι οταν το γαιδουρι ο αδερφος μου ξεχναει να γεμιζει τα μπουκαλια και περνω παγωμενο απο το ψιλικατσιδικο για κανε καφε, επισης οταν ειμαι εξω αν και εκει συνηθως κατεβαζω μια λουξ
katiepie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Συνήθως βρύση και αν υπάρχει εμφιαλωμένο σπίτι θα είναι είτε Βίκος είτε Evian (μακράν το καλύτερο νερό ever, άχρωμο άοσμο άγευστο)
leonidas_fs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 είτε Evian (μακράν το καλύτερο νερό ever, άχρωμο άοσμο άγευστο) Α, ωστε αυτό είναι που το κάνει τόσο μοναδικό ε;;
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εδώ evian στο σπίτι από την βρύση και ας έχει και χλώριο.
katiepie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Α, ωστε αυτό είναι που το κάνει τόσο μοναδικό ε;; Μου βρωμάνε γενικά τα νερά δε μπορώ να έχουν μεταλλική γεύση κτλ πχ το λουτράκι είναι γλυκό δεν ξεδιψάς. Απλα όταν είμαι έξω αντί να πάρω κάποιο άλλο θα πάρω evian, κάποιο πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα