Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Στην Αθηνα πινω νερο βρυσης. Συχνα ομως βρισκομαι σε μια εκτος Αθηνων σε μια περιοχη που δεν πινεται το νερο (αν και πολλοι πινουν) λογω εξασθενους χρωμιου, πινω εμφιαλωμενο, οποιο βρω προχειρο.
BritGreek Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μόνο εμφιαλωμένο, και προτιμώ το Δροσιά γιατί είναι πιο γλυκό στη γεύση. Επειδή έχω πρόβλημα με το έντερό μου, πρακτικά σταμάτησα να υποφέρω πίνοντας εμφιαλωμένο. Στο σπίτι έχουμε και Brita (κανάτα που φιλτράρει το νερό) και μαγειρεύουμε από αυτή.
tolis_01 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Στο σπίτι βρύσης. Έξω ή στην επαρχία (σε περίπτωση που δεν είναι πόσιμο ή είναι αηδία) εμφιαλωμένο το πιο φτηνό του σουπερμαρκετ
tolis_01 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αφού στην επαρχία είναι πιο καθαρό Σε νησιά πχ,ή έχουν βρώμικο, ή πόσιμο αλλά αηδία.
Waldo_Vrs Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Είναι mouti το έχεις ξανάπει...Χορτιάτη μένω...όχι φυσικά δεν έχει φίλτρο...είναι δυνατόν να βάλουμε φίλτρο σε νερό που οι άλλοι ξοδεύουν ώρες για να γεμίσουν τα μπιτονια τους και να ξανάφύγουν;;;;Χορτιάτη είμαι και περνούμε απ ευθείας από πηγές...το υδραγωγείο του Χορτιάτη που πλέον δεν υφίσταται αλλά διατηρείται ως αρχαίο μνημείο έδινε νερό σ όλη την Θεσσαλονίκη...τώρα που δεν γίνεται έτσι κάτω χρησιμοποιούμε φίλτρα...κάτω έχουμε γραφείο ενώ το σπίτι είναι εδώ Χορτιάτη... Άλλο η βρύση στο σπίτι σου στο Χορτιάτη και άλλο οι 3 πηγές... άλλο νερό τρέχει απο τη κάθε μια... και στο Πορτοκήπο περνάει και απο ένα μαντρί μέσα...εμφυαλωμένο ffs ...σχεδόν το μισό δίκτυο ακόμα σωλήνες με αμύαντο έχει εδώ. Στο σπίτι σου έρχετε απο γεωτρήσεις.
LogokrisiaGR Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Σε νησιά πχ,ή έχουν βρώμικο, ή πόσιμο αλλά αηδία. στα νησιά συνήθως έρχεται με καραβάκι από την Αθήνα. Το πρόβλημα είναι 1ον στο καραβάκι και το πόσο καθαρές είναι οι δεξαμενές, που είναι μιας και χρησιμοποιούνται μόνο για νερό και 2ον τα δίκτυα των νησιών που είναι παλιά.
haris_216 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ..........................Σταμάτησα να πίνω νερό βρύσης όταν είδα σε τι κατάσταση ήταν οι σωλήνες με τις οποίες έρχεται το νερό στις οικίες. Απερίγραπτη εικόνα.............. ομοίως και το εσωτερικό οποιουδήποτε θερμοσίφωνα, μετά από χρήση κάποιων μηνών. πχ δες πως είναι μια αντίσταση http://www.ilioenergiaki.gr/attachments/Image/DSC02328.JPG?template=generic άρα, μάλλον κόβουμε και το μπάνιο
caution Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εγώ πίνω εμφιαλωμένη ξιπασιά (Evian και Voss και οι γκλίτσες στο κάμπριο. Μπαστουνόβλαχοι!)
Gtr34 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Νερό βρύσης άφιλτρο και ας έχει και γκοτζιλα μέσα το εμφιαλωμένο με ανακατεύει 1
Razor_7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ναι. Το ιδιο εκαναν ο πατερας μου με κατι φιλους του σε εναν φιλος τους.Εκεινος επινε μονο aura.Του εβαλαν 5 διαφορες μαρκες να πιει και βρηκε με την μια το aura! Ειδικά το αύρα κάνει μπάμ, χάλια νερό. Επίσης και τα Σαμαριά και Λουτράκι είναι ότι να 'ναι. Πάντως ισχύει ότι έχουν διαφορά στη γεύση,προτιμάω γενικά το ζαγόρι. 1
gokuthelegend Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εγώ μέχρι όταν πήγαινα σχολείο, έπινα νερό από την βρύση. Όταν έφυγα για σπουδές και μετακόμισα σε άλλη πόλη, δεν μου άρεσε το νερό της άλλης πόλης (δεν λέω ότι δεν ήταν καλό, απλώς είχε διαφορετική γεύση) και από τότες ξεκίνησα τα εμφιαλωμένα.
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Νερό βρύσης άφιλτρο, πίνω πολύ για να το αγοράζω. Καμια φορά μυρίζει χλωρίνη αλλα δεν πειράζει , ενας γέροντας κάποτε με είπε οτι καθαρίζει τα έντερα 1
Razor_7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Νερό βρύσης άφιλτρο, πίνω πολύ για να το αγοράζω. Καμια φορά μυρίζει χλωρίνη αλλα δεν πειράζει , ενας γέροντας κάποτε με είπε οτι καθαρίζει τα έντερα τι θέλει να πει ο γέροντας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα