mouti Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 <p>* SPOILER *</p> <p> </p> <p>Σοβαρά καταλαβαίνετε διαφορά στη γεύση ανάμεσα στις μάρκες;</p> Μην αγχώνεσαι...ούτε εγώ καταλαβαίνω...
V for Vagelis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αφού δεν έχει κάποια γεύση το νερό. Η μόνη διαφορά που καταλαβαίνω είναι αν έχει ανθρακικό και σε τι βαθμό.
Sadamiraq Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Στην γερμανια που ειμαι,τα περισσοτερα νερα ειναι σε γυαλινα μπουκαλια,το πιο ακριβο που ξερω και εχω πιει(μιας και δουλευω σε καβα) ειναι αυτο,αν εχει διαφορα στην γευση απο τα αλλα νερα? Ναι εχει, αν αξιζει?Οχι γιατι κανει κανα 3 ευρω τo μισολιτρο
deesnider Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Στην γερμανια που ειμαι,τα περισσοτερα νερα ειναι σε γυαλινα μπουκαλια,το πιο ακριβο που ξερω και εχω πιει(μιας και δουλευω σε καβα) ειναι αυτο,αν εχει διαφορα στην γευση απο τα αλλα νερα? Ναι εχει, αν αξιζει?Οχι γιατι κανει κανα 3 ευρω τo μισολιτρο Δηλαδή, με πόσα τέτοια είμαι καλυμμένος για να πλύνω το αυτοκίνητο; Να δω αν συμφέρει... 1
salonika91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Σοβαρά καταλαβαίνετε διαφορά στη γεύση ανάμεσα στις μάρκες; Ναι εχει διαφορα.Και εγω καταλαβαινω Εμφιαλωμενο και εγω.Τις περισσοτερες φορες ζαγορι
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 οταν ήμουν φαντάρος πίνανε απο τις βρύσες στις τουαλέτες μερικοιαπορώ πως μπορούσαν με τόσα κάτρα και χεσίματα να βρωμάνε εκει μέσααποκυλίεται να ήταν καθαρό το νερό
Sadamiraq Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δηλαδή, με πόσα τέτοια είμαι καλυμμένος για να πλύνω το αυτοκίνητο; Να δω αν συμφέρει... ε να μην θες κανα 2-3 κασονια?γυρω στο 200αρικο μωρε
V for Vagelis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ναι εχει διαφορα.Και εγω καταλαβαινω Εμφιαλωμενο και εγω.Τις περισσοτερες φορες ζαγορι Αμα σου δώσω 3 ποτήρια με νερό διαφορετικών μαρκών, πχ. Ιόλη, Ζαγόρι και Αύρα, θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις το Ζαγόρι απ τα άλλα; Κατ' αρχήν θα καταλάβεις ότι πρόκειται για 3 διαφορετικές μάρκες αν δε σου το πουν;
manzana Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Από την βρύση φυσικά.Τί σκατά πλερώνομαι την ΕΥΔΑΠ?????? 1
Antwni Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 οταν ήμουν φαντάρος πίνανε απο τις βρύσες στις τουαλέτες μερικοι απορώ πως μπορούσαν με τόσα κάτρα και χεσίματα να βρωμάνε εκει μέσα αποκυλίεται να ήταν καθαρό το νερό Βασικά καλά έκανες και δε πήγαινες γιατί βγαινουν καρχαριες απο τις τουαλέτες... 2
salonika91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αμα σου δώσω 3 ποτήρια με νερό διαφορετικών μαρκών, πχ. Ιόλη, Ζαγόρι και Αύρα, θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις το Ζαγόρι απ τα άλλα; Κατ' αρχήν θα καταλάβεις ότι πρόκειται για 3 διαφορετικές μάρκες αν δε σου το πουν; Ναι. Το ιδιο εκαναν ο πατερας μου με κατι φιλους του σε εναν φιλος τους.Εκεινος επινε μονο aura.Του εβαλαν 5 διαφορες μαρκες να πιει και βρηκε με την μια το aura!
nemesiskp Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Παντως απο εμφιαλωμενα,το χειροτερο νερο μαρκαν ειναι το λουτρακι.Απλα δεν πινεται αυτο το πραγμα. 6
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ιολη μονοδρομος και evian οταν ειμαι εξωτερικο (οπου υπαρχει). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα