Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έτσι μας επιβάλλουν ότι θέλουνε μετά , όσοι σνομπάρουν το νερό από την βρύση (εκτός αν είσαι σε περιοχή που όντως δεν είναι πόσιμο ). Θα έρθει κάποια μέρα που θα παρακαλάμε να πίναμε νερό από την βρύση ειδικά τώρα που μας έρχονται και οι ιδιωτικοποιήσεις 

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πίνω το νερό απο την βρύση και καμια φορά και απο το λάστιχο ποτίσματος αν βρίσκομαι σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού μου και βαριέμαι να μπω μέσα. προσέχω όμως γιατι καμια φορά βγάζει κάτι πράσινα φύκια το λάστιχο

• Like 6
Δημοσ.

Αγοραζω μια εξαδα 1,5λιτρα ζαγορι και ανα δυο εβδομαδες περιπου παιρνω απο ενα μπουκαλι.Το πινω και μετα το γεμιζω με βρυσης.Δεν μπορω με τιποτα να μην εχω ενα μπουκαλι νερο διπλα μου.Ειδικα οταν κοιμαμαι με πιανει ανασφαλεια.

Δημοσ.

βρυσης ή

ζαγορι(αποκλειστικα γιατι στα αλλα εμφιαλωμενα δεν μου πολυαρεσει η γευση).

ειμαι ικανη αμα δεν βρω ζαγορι(και δεν παιζει της προκοπης νερο βρυσης) να μην πιω νερο.τοσο χαλια ειναι μερικα.

• Like 2
Δημοσ.

βρυσης κ εγω.Η γαργαροτητα κ η "τραγανοτητα" του ακουγεται περισοτερο απ τα εμφιαλωμενα

Αν κ τιποτα δεν συγκρινεται με το να ξερωσταλιαζεις χωρις λεπτο στην τσεπη κατακαλοκαιρο στον δρομο κ ξαφνικα να δεις βρυση με λαστιχο σε σκιερο μερος αναμεσα σε φυτα

• Like 1
Δημοσ.

Απαντώντας στο θέμα, σπίτι μου πίνω νερό βρύσης φιλτραρισμένο. Ειλικρινά, από τότε που το έκανα αυτό, άρχισα να πίνω νερό σαν άνθρωπος, μαλακώνει το νερό, αφαιρεί κάθε τυγχάνουσα οσμή και πίνεις με ευχαρίστηση. Πίνω και περισσότερο νερό από τότε που το αποφάσισα.

Θέλω να σημειώσω πως τα φυσικά μεταλλικά νερά - σε αντίθεση με αυτό που πολλοί νομίζουν - είναι ακατάλληλα γι αποκλειστική χρήση στη δίαιτά μας διότι περιέχουν αρκετά άλατα. Γι αυτό και αναγράφεται πάνω σε αυτά «κατάλληλα για δίαιτα πτωχή σε Νάτριο». Έχουν υποχρεωθεί να το αναγράφουν αυτό και σημαίνει πως αν καταναλώνεις τέτοια νερά θα πρέπει να αποφεύγεις να καταναλώνεις ταυτοχρονα τροφές πλούσιες σε άλατα (από προσθήκη μαγειρικού αλατιού, αλμυρά, ξαλμυρισμένα θαλασσινά κτλ) διότι έτσι επιβαρύνεις τον οργανισμό σου. Υπόψην, η υψηλή αλατότητα των τροφών θεωρείται από τους Νο1 παράγοντες θανάτων ετησίως (εννοείται με τον τρόπο που επιδρά στην υγεία μας μακροχρόνια), αν θυμάμαι καλά είναι πάνω κι από τη ζάχαρη.

Φαίνεται να το έχεις ψάξει, πάντως τα νερά απο τα σπιτικά φίλτραρίσματα, έχουν 2 προβλήματα.

1) Φιλτράρουν και τα φυσικά συστατικά του νερού, και το κάνουν σαν "ουδέτερο". Οπότε το νερό δεν είναι 100% ίδιο με το άλλο νερό απο πλευράς ωφέλιμων συστατικών

2)στα φίλτρα μαζεύονται μικρόβια και βρωμιές, και το νερό ξαναπερνάει συνέχεια απο μέσα.

Δημοσ.

αυρα είναι καλό. όχι τοσο φτηνο βεβαια. ζαγορι πας για κατουρημα καθε 5 λεπτα. τελευταια πάιρνω ιολη. εχει ωραιο μπουκαλι  :lol:

βαλτε ενα poll. 

• Like 2
Δημοσ.

βρύσης,αν είμαι σε περιοχή που δεν πίνεται τότε προσέχω να μην είναι επιτραπέζιο,οτιδήποτε λέει φυσικό μεταλικό 

Δημοσ.

+1 απο βρυση εκτος αν ειμαι καπου πχ για διακοπες και δεν πινετε.αν και την εχω πατησεικαι εκει και εχω πιει αλλα δεν εχω παθει κατι.

Δημοσ.

αυρα είναι καλό. όχι τοσο φτηνο βεβαια. ζαγορι πας για κατουρημα καθε 5 λεπτα. τελευταια πάιρνω ιολη. εχει ωραιο μπουκαλι  :lol:

βαλτε ενα poll. 

Το ιόλη ειναι πανακριβο ρεεεε :P

Δημοσ.

εμφιαλωμενο. εδω που ειμαι δεν πινεται απ το χλωριο

Το χλώριο δεν εξατμίζεται σχετικά γρήγορα;

Δημοσ.

Το νερό της βρύσης εδώ που είμαι είναι τόσο καλό που άλλοι έρχονται από άλλου να γεμίσουν μπουκάλια από τις πηγές απ όπου παίρνουν και τα νοικοκυριά...δεν συνηθίζω εμφιαλωμένο...μόνο αν πάω διακοπές και μου πουν ότι το νερό δεν πίνεται η αν υπάρχει διακοπή νερού για λίγο αναγκαστικά...και η βρύση του μπάνιου το ίδιο νερό έχει;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...