Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Οταν ρωτησε ο φιλος "ποιος ειναι καλυτερος" φοβηθηκα οτι θα γινει αυτο, ειδα μια αδρανεια ομως και χαρηκα λεω οκ δεν θα το γ....ουν. Αργα και σταθερα ομως εγινε τελικα. Ειναι τι θα σου τυχει, ολες τις αποψεις και εμπειριες εχει διαβασει οποιος το εχει ψαξει λιγο, πολυ καλο ερωτημα για spam βαλατε. Γυρναμε στο θεμα αν υπαρχει κατι απο καποιον.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ρε παιδια με ποιο διαγνωστικο βλεπετε την μαρκα του σκληρου εμενα παντος με το cpuid και το hw monitor δεν μου δειχνει τιποτα Τον δοκίμασα σε USB 3.0 port (παλιά μητρική asus p5q με usb 3 σε κάρτα pcie), δουλεύει άψογα. Ταχύτητα αντιγραφής απο το δίσκο στον εσωτερικό 100-103 mb/sec. To Hard disk sentinel μου βγάζει ότι έχει τον toshiba dt01aca300 Και με αλλα οπως HD tune pro, everest (aida64), ακομα και απο την διαχειριση συσκευων [μοναδες δισκων]. (καποιες μητρικες παρολα αυτα μπορει να μην σας δινουν την πληροφορια μεσω της usb θυρας)
bill777 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 να ρωτησω κατι, ξερετε αν ειναι καλο το βραδυ οταν δεν τον χρησιμοποιουμε να τον κλεινουμε απο το διακοπτη ON/OFF? η ειναι καλυτερα να τον αφηνουμε παντα αναμενο? καπου ειχα διαβασει οτι οι σκληροι κυριως χαλανε απο το αναψε σβησε και οχι απο την συννεχη λειτουργεια
gemballa Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ευχαριστω τον TS για το thread και ας προσθεσω και εγω αυτο που ανακαλυψα. Ηρθε και εμενα με τον Toshiba και επειδη με χαλουσε λιγο η θερμοκρασια που ανεβαζε αποφασισα να τον βγαλω δεν ειδα πουθενα καποιο αυτοκολλητακι για warranty αρα οπως και στο βιντεακι που παρατεθηκε βγαινει (ο τυπος βεβαια το ειχε χαλαρωσει πρωτα στο βιντεο γιατι αμα δεν θες να σπασεις ολα τα πιαστρακια θελει πολυ προσοχη και υπομονη αλλα γινετε με μια παλια πιστωτικη). Μετα που βγηκε ομορφα και ωραια απο το κουτακι του ειπα να ριξω ενα τσεκ στο serial του σκληρου απο το site της Toshiba και απο οτι φαινετε δεν ηταν tagαρισμενο το serial σαν μαζικης μεταπωλησης σε αλλη εταιρια και ετσι δειχνει κανονικα υπολοιπο εγγυησης 3(ΤΡΙΑ!!!!) χρονια ακομα δηλαδη και να εχουν περασει τα 2 που δινει η Intenso μπορεις να την κανεις απευθειας με την Toshiba αν ω μη γενοιτο χρειαστει.
akatsim Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ευχαριστω τον TS για το thread και ας προσθεσω και εγω αυτο που ανακαλυψα. Ηρθε και εμενα με τον Toshiba και επειδη με χαλουσε λιγο η θερμοκρασια που ανεβαζε αποφασισα να τον βγαλω δεν ειδα πουθενα καποιο αυτοκολλητακι για warranty αρα οπως και στο βιντεακι που παρατεθηκε βγαινει (ο τυπος βεβαια το ειχε χαλαρωσει πρωτα στο βιντεο γιατι αμα δεν θες να σπασεις ολα τα πιαστρακια θελει πολυ προσοχη και υπομονη αλλα γινετε με μια παλια πιστωτικη). Μετα που βγηκε ομορφα και ωραια απο το κουτακι του ειπα να ριξω ενα τσεκ στο serial του σκληρου απο το site της Toshiba και απο οτι φαινετε δεν ηταν tagαρισμενο το serial σαν μαζικης μεταπωλησης σε αλλη εταιρια και ετσι δειχνει κανονικα υπολοιπο εγγυησης 3(ΤΡΙΑ!!!!) χρονια ακομα δηλαδη και να εχουν περασει τα 2 που δινει η Intenso μπορεις να την κανεις απευθειας με την Toshiba αν ω μη γενοιτο χρειαστει. Που εκανες ελεγχο τον σειριακο? Ειχα την εντυπωση οτι η Τος Ευρωπης δεν δινει η ιδια RMA σε τελικους χρηστες και σε παραπεμπει σε μεταπωλητη.
MasterX Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 παρελαβα και εγω..TOSHIBA DT01ACA300 ηταν φορμαρισμενος σε FAT32....!τον εκανα NTFS.. αυτο δεν ειναι το καλυτερο για τον συγκεκριμενο;;;
bill777 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 να ρωτησω κατι, ξερετε αν ειναι καλο το βραδυ οταν δεν τον χρησιμοποιουμε να τον κλεινουμε απο το διακοπτη ON/OFF? η ειναι καλυτερα να τον αφηνουμε παντα αναμενο? καπου ειχα διαβασει οτι οι σκληροι κυριως χαλανε απο το αναψε σβησε και οχι απο την συννεχη λειτουργεια για το παραπαν τι πιστευετε?
gemballa Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Που εκανες ελεγχο τον σειριακο? Ειχα την εντυπωση οτι η Τος Ευρωπης δεν δινει η ιδια RMA σε τελικους χρηστες και σε παραπεμπει σε μεταπωλητη. Μαλλον εχεις δικιο το ξανακοιταξα και μου εβγαλε πρωτο το αμερικανικο site μετα που εψαξα στην ευρωπη ισχυει αυτο που ειπες αλλα παρολαυτα αν εκει λεει πως εχει 3 χρονια δεν θα ισχυει και για εδω το ιδιο ακομα και αν σου πει στειλε τον εκει ας πουμε; συγγνωμη αν παρεσυρα καποιον με την βιασυνη μου και σε ευχαριστω για την διορθωση akatsim.
akatsim Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μαλλον εχεις δικιο το ξανακοιταξα και μου εβγαλε πρωτο το αμερικανικο site μετα που εψαξα στην ευρωπη ισχυει αυτο που ειπες αλλα παρολαυτα αν εκει λεει πως εχει 3 χρονια δεν θα ισχυει και για εδω το ιδιο ακομα και αν σου πει στειλε τον εκει ας πουμε; συγγνωμη αν παρεσυρα καποιον με την βιασυνη μου και σε ευχαριστω για την διορθωση akatsim. Στις ΗΠΑ εχει αλλη εντελως πολιτικη. Δεν νομιζω να δεχτουν δισκο απο Ελλαδα στις ΗΠΑ και επιστροφη κλπ. Αλλα αφου δεν εχει αυτοκολλητο η θηκη, τον ξαναβαζεις μεσα και θα ισχυει η εγγυηση της Intenso η του eshop.
demosp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Πάντως ταχύτητες το eshop δίνει 85read και 75write... Ο δικός μου για όσο έπαιζε σε USB 3.0 έπιασε παραπάνω πάντως. Και δεν εννοώ για λίγα δευτερόλεπτα. Εχω τον TOSHIBA DT01ACA300 τον εκανα full format, αλλα οι ταχύτητες ειναι τραγικές, 27Μ/s εγγραφή και 35Μ/s στην ανάγνωση τσεκαριμένο σε 2 pc. Τον εχω σε USB2 βεβαια. Για να τον γεμίσω θέλω μέρες....
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Για usb2.0 δεν ειναι λογικες, ειναι αριστες.
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ναι ΟΚ, απλά θεωρώντας ότι είναι USB 3.0, τερματίζει το USB 2.0. Βέβαια αυτό εξαρτάται κι απ' τον ελεγκτή της μητρικής. Εγώ πάντως σε USB 2.0 έχω δει το write έως και 35MB/s, τερματισμένο δηλαδή.
panos7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 παιδια τον συνδεσα και πηγα να κανω quick format σε ntfs και απο τοτε μου ζηταει format συνεχεια χωρις να μπορει να το ολοκληρωσει.. τι να κανω????
Προτεινόμενες αναρτήσεις