papeipa Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 παρελαβα και εγω τον Toshiba μου . Καλες οι πρωτες εντυπωσεις , το surface test δεν εβγαλε καποιο error. Και τωρα αρχιζει το διλλημα : Εσωτερικος στο PC , εσωτερικος στο NAS , εξωτερικος στο pc ή εξωτερικος στο NAS , μην τυχον και χαθει η εγγύηση ....Στοχος να τον βλεπει ολο το σπιτι ( apo ethernet TVs , μεχρι Android TVs και κινητά ) χμμμμ....
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Στην αρχή διατυπώθηκε πως έχει δίσκο Seagate. Μετά Toshiba. Τελικά τί παίζει? Ρουλέτα είναι μάλλον όπως στους Lacie (που ήταν παλιά Seagate ή Samsung πριν ενωθούν οι δυο εταιρίες).
Errik Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 παρελαβα και εγω τον Toshiba μου . Καλες οι πρωτες εντυπωσεις , το surface test δεν εβγαλε καποιο error. Και τωρα αρχιζει το διλλημα : Εσωτερικος στο PC , εσωτερικος στο NAS , εξωτερικος στο pc ή εξωτερικος στο NAS , μην τυχον και χαθει η εγγύηση .... Στοχος να τον βλεπει ολο το σπιτι ( apo ethernet TVs , μεχρι Android TVs και κινητά ) χμμμμ.... Προσπάθησε να τον ανοίξεις χωρίς να χαθεί η εγγύηση (πρόσεχε μην σπάσεις τίποτα ή χαλάσεις κανένα αυτοκολητάκι). Κοίτα για αυτό κανένα βιντεάκι με την ίδια θήκη στο youtube. Μετά βάλτον εσωτερικό μέσα στο NAS. Μου φαίνεται η καλύτερη λύση. Εξωτερικός στο ΝΑΣ επίσης είναι μια λύση, αν το ΝΑΣ είναι σε κάποιο μέρος που δεν φαίνεται ο χαμός με τα καλώδια και δεν υπάρχει κίνδυνος να φάει καμιά κλωτσά...
kondoras Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Στην αρχή διατυπώθηκε πως έχει δίσκο Seagate. Μετά Toshiba. Τελικά τί παίζει? Ρουλέτα είναι μάλλον όπως στους Lacie (που ήταν παλιά Seagate ή Samsung πριν ενωθούν οι δυο εταιρίες). Επειδή ήταν δικό μου το σχόλιο για τον Seagate, οφείλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Παρέλαβα κι εγώ τον δίσκο και φαίνεται πως η συγκεκριμένη παρτίδα (του e-shop) φοράει Toshiba. Seagate φορούσαν οι δίσκοι που είχα πάρει από amazon (αγγλικό και γερμανικό), πριν από μερικούς μήνες. Πιθανόν η Intenso να άλλαξε συνεργάτη.
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Επειδή ήταν δικό μου το σχόλιο για τον Seagate, οφείλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Παρέλαβα κι εγώ τον δίσκο και φαίνεται πως η συγκεκριμένη παρτίδα (του e-shop) φοράει Toshiba. Seagate φορούσαν οι δίσκοι που είχα πάρει από amazon (αγγλικό και γερμανικό), πριν από μερικούς μήνες. Πιθανόν η Intenso να άλλαξε συνεργάτη. Έτσι εξηγείται λοιπόν. Είναι άλλη εισαγωγή γι'αυτό και η διαφοροποίηση τιμής. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, ήταν πολύ χρήσιμη πραγματικά. Τους Toshiba δε τους έχω σε εκτίμηση δυστυχώς.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εϊναι ο δίσκος που αναφέρθηκε από πάνω, το τσέκαρα από το smart. Είναι 7200. Αυτη ηταν η πρωτη αναφορα μετα τις παραλαβες, η οποια μιλαει για seagate.
papeipa Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 καλουτσικος ειναι και ο Toshiba απο ότι διαβαζω http://www.madshrimps.be/articles/article/1000432/Toshiba-DT01ACA300-3TB-Hard-Disk-Drive-Review/4#axzz2UW7tsf8AΓια περισσότερα δειτε τις υπολοιπες σελιδες του review.
Feigen Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 παιδιά κι εμένα Seagate στις 7200 στροφές είχε μέσα ( απ' το eshop.) Μάλλον η 2η παραλαβή που έκαναν είχε toshiba γιατί οι πρώτοι που πηραμε είχε Seagate.
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Τελικα ποιος ειναι καλυτερος απο τους δυο? Αυτός που δε θα βγάλει πρόβλημα.
vgiozo Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δηλαδη ο WD.....! Μπρρρ....με τα μοντέλα παίζουν περισσότερο τα προβλήματα όχι με τις μάρκες δίσκων γενικά... Μου έχει τύχει τρεις απανωτοί WD20EARS να τα φτύσουν με το καλημέρα...έκτοτε επέστραψα στους Seagate η πίστη μου στους οποίους είχε κλονιστεί από εκείνο το πρόβλημα με τα firmware κάτι χρόνια πίσω...αλλά τέτοιο fail όπως με τους WD ποτέ δεν μου έχει τύχει κι ας έχω 9 δίσκους στο σύστημα
mpokwsths Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Οι WD μόνο Blue & Black λένε. Μακρία από Green. Καμιά δεκαριά Blue και Black που έχουν περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία 10 χρόνια δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα. Ακόμα έχω τον 80άρι Blue στον παλιό υπολογιστή (πρέπει να έχει κλείσει καμιά 10αριά χρόνια) και δουλεύει απροβλημάτιστα. Σε Seagate θέλει πολύ προσοχή στο μοντέλο. Έναν Seagate έκανα τη μλκ. και πήρα, Barracuda, δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο και τα'παιξε στους 6 μήνες. Από τότε ποτέ ξανά, παρά μόνο αν διαβάσω τις καλύτερες κριτικές χρηστών περί αξιοπιστίας και μου αλλάξουν γνώμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις