phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μην τα ξαναλέμε, ή μάλλον ας τα ξαναπούμε, σε κάθε περίπτωση υπάρχει το Remake μέσω Dolphin emulator, το οποίο είναι μακράν το καλύτερο όλων για όσους αρέσουν τα παλιά. 1
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Για μένα αν δεν το παίζεις στην κονσόλα του, δεν έχει νόημα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν ασχολούμαι με emulation, κι ας έχω αρκετούς στο PC.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αστον αυτον, ασχολειται με το πραγματικο επομενο Resident Evil. Αφηστε την Capcom να το σκοτωσει να τελειωνουμε επιτελους. 1
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ας αλλάξουν όνομα στα εκτρώματα που βγάζουν τουλάχιστον, είναι ντροπή για τη σειρά. 1
Bourdoulas Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 H σειρά έχει ξεφτιλιστεί προ πολλού οπότε δεν έχει νόημα να της αλλάξουν όνομα. Το αντίθετο πρέπει να κάνουν πλέον: αν βγάλουν ένα RE back to the roots, τότε να μην του δώσουν τον τίτλο Resident Evil, θα είναι κρίμα.
John-lamia Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Και εμενα μου αρεσαν το 5 και 6 επειδη ηταν action ενω δεν μου αρεσαν τα 1,2,3 γι τον ιδιο ακριβως λογο επειδη δεν ηταν action!!! δεν πιστεύω να είσαι και συ ενασ από αυτούς που τα αγόρασαν ? τα resident evil είναι παιχνίδια επιβίωσης και γριφων.με αρκετά τρομακτική ατμόσφαιρα και λίγα πυρομαχικά. όχι, εχω όπλο και βαραω ασταμάτητα ότι κινείται. και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημείο αναφοράς στο είδος του. (η μάλλον ήταν). σκέψου αύριο να δεισ το lol η warcraft σε fps. και το call of duty σε rpg-mmo. τι θα σκεφτείς ? πωσ θα σου ερθει η όλη φάση ? 1
Oroku Saki Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 δεν πιστεύω να είσαι και συ ενασ από αυτούς που τα αγόρασαν ? τα resident evil είναι παιχνίδια επιβίωσης και γριφων.με αρκετά τρομακτική ατμόσφαιρα και λίγα πυρομαχικά. όχι, εχω όπλο και βαραω ασταμάτητα ότι κινείται. και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημείο αναφοράς στο είδος του. (η μάλλον ήταν). σκέψου αύριο να δεισ το lol η warcraft σε fps. και το call of duty σε rpg-mmo. τι θα σκεφτείς ? πωσ θα σου ερθει η όλη φάση ? Αγορασα το 5 και το 6. Δεν θα αγοραζα ποτε παιχνιδια σαν τα παλια re γιατι δεν μου αρεσουν
John-lamia Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αγορασα το 5 και το 6. Δεν θα αγοραζα ποτε παιχνιδια σαν τα παλια re γιατι δεν μου αρεσουνσε βρήκα!οστε εσυ χρηματοδοτείσ την capcom με σκοπό να χαλάσει η σειρά RE ! κακε shredder! ( πλάκα κάνω ).
Oroku Saki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 η capcom λεει πως το re 7 θα επιστρεψει στις ριζες της σειρας http://www.escapistmagazine.com/news/view/126942-Resident-Evil-7-Will-Return-to-Survival-Horror-Roots και οτι θα ειναι horror σαν τα παλια και οχι action σαν τα 5 και 6. Οταν ομως δουν ποσο χαμηλες πωλησεις θα κανει σε συγκριση με του 5 και του 6 τοτε θα απογοητευτουν και θα κανουν το 8 παλι action για να πουλησει.
qsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Sorry buddy διαφωνώ, το 5 ήταν τα όρια του action σε RE που μπορούσα να δεχτώ. Το 6 απλά το κούρασε και πέθανε. συν πολλά το 6 ούτε ώρα δεν άντεξε στο pc μου και πήρε πόδι άντε μέχρι το 5 έκανα το μαλάκα, αλλά αρκετά με αυτό το κατήφορο! η capcom λεει πως το re 7 θα επιστρεψει στις ριζες της σειρας http://www.escapistmagazine.com/news/view/126942-Resident-Evil-7-Will-Return-to-Survival-Horror-Roots και οτι θα ειναι horror σαν τα παλια και οχι action σαν τα 5 και 6. Οταν ομως δουν ποσο χαμηλες πωλησεις θα κανει σε συγκριση με του 5 και του 6 τοτε θα απογοητευτουν και θα κανουν το 8 παλι action για να πουλησει. από πού και ως πού ένα πιο horror παιχνίδι (βέβαια τα re δεν ήταν ποτέ απολύτως horror, πάντα ήταν έντονο και το στοιχείο της δράσης) θα αποτύχει; έχεις δεδομένα περί αυτού, ή επειδή κάποια στιγμή άρχισε να γίνεται μόδα το ανεγκέφαλο πιστολίδι σημαίνει ότι οι gamers δε θέλουν και κάτι παραπάνω; οποιοδήποτε διαφορετικό παιχνίδι βγαίνει πλέον και είναι έξω από τη συνηθισμένη call of duty λογική κάνει επιτυχία και δέχεται θετικές κριτικές από το κοινό και κριτικούς. εδώ είχαν πάει να εξαφανίσουν το stealth και έκαναν stealth σειρές παιχνίδια ξύλου και παρόλα αυτά κάποια παιχνίδια όπως το dishonored τους έδειξαν ότι κάνουν λάθος και ότι υπάρχει και κοινό που θέλει και το stealth λες να μην υπάρχει κοινό που θέλει το horror στοιχείο και μάλιστα από ένα RE το οποίο ότι πουλάει σήμερα το πουλάει χάρη στους παλιούς τίτλους της δεκαετίας του '90; ξέρεις να βγήκαν πολλά παιχνίδια horror να βγήκαν πρόσφατα και να πήγαν άπατα, γιατί σε μεγάλο κράχτη τίτλο δε μου έρχεται κανένα στο μυαλό ο κόσμος έχει αρχίσει να βαριέται τα ίδια και τα ίδια και θέλει να δει νέα πράγματα ή και κάτι από τα παλιά αγαπημένα, όχι άλλο ανεγκέφαλο πιστολίδι όπως έχει σωστά ειπωθεί από πολλούς θα μπορούσαν να είχαν συνεχίσει τη σειρά dino crysis και εκεί να γινόταν μακελειό και να έκαναν το gears of war να μοιάζει φλώρικο. αλλά το re δεν έπρεπε να το πηδήξουν έτσι 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αναρωτιέμαι μερικές φορες qsis....why bother really...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα