Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

resident-evil-7-rumor.jpg

Θυμάστε που το Resident Evil 6, είναι εμπορικά ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους τίτλους της Capcom, αλλά παρόλα αυτά δεν κατόρθωσε να φτάσει τις προσδοκίες της δημιουργού του; Φαίνεται λοιπόν ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι αυτό και ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Resident Evil 7 στην Ε3 τον επόμενο μήνα!

Ασφαλώς πρόκειται περί φήμης που ξεκίνησε από μία ανάρτηση στο Boxden, η οποία συνοδεύεται από την αποκάλυψη της ύπαρξης υποτιθέμενου προωθητικού υλικού για το παιχνίδι. Το υλικό αυτό ήταν για να μείνει «μεταξύ τους», αλλά ξέρετε τώρα πως λειτουργεί το ίντερνετζ.

πηγή

Δημοσ.

Καλά κρασιά..

Άμα είναι σαν το 5 ή ακόμα χειρότερα σαν το 6, απλά θα περάσει απαρατήρητο.

Προσωπικά το 6 μου άρεσε και το θεωρώ έτη φωτός καλύτερο απο το 5.

________

2ih777n.jpg

• Like 1
Δημοσ.

το 4,5,6 ήταν πολύ action να έχουν το όνομα resident evil.

ασ ελπίσουμε ότι το 7 θα έχει βασικές αρχεσ από το 1,2,3, code veronica, zero, και πάνω απ όλα από καταπληκτικό 1 remake.

και εκτωσ αυτών να μην έχει κανένα, μα κανένα στοιχείο απ τα 4,5,6.

αν και πολύ το αμφιβάλλω.

καμία παιδική μ@λ@κια θα μασ πασαρουν πάλι, να το βλέπουν τα παιδάκια και να λένε: ρεαλισμός!

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα το 6 γι' αυτό μου άρεσε, ηταν action.

Όσο για τα γραφικά, τα είδα, αλλά οκ, console port είναι, τι περιμένεις..

Δεν πιστεύω κανείς μας να περίμενε port επιπέδου Alan Wake.

Δημοσ.

Και εμενα μου αρεσαν το 5 και 6 επειδη ηταν action ενω δεν μου αρεσαν τα 1,2,3 γι τον ιδιο ακριβως λογο επειδη δεν ηταν action!!!

Δημοσ.

Και εμενα μου αρεσαν το 5 και 6 επειδη ηταν action ενω δεν μου αρεσαν τα 1,2,3 γι τον ιδιο ακριβως λογο επειδη δεν ηταν action!!!

Καλά εσύ..

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...