disqualified Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) μεχρι 80€ απο ελληνική αγορά ομως, τι ειναι το καλυτερο που μπορει να παρει κανεις; Αλλα να ειναι δοκιμασμενο με καποιο τροπο ωστε να μην γινει η αγορα στα τυφλα απλα και μονο κοιτωντας specs. Ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) μεχρι 80€ απο ελληνική αγορά ομως, τι ειναι το καλυτερο που μπορει να παρει κανεις; Αλλα να ειναι δοκιμασμενο με καποιο τροπο ωστε να μην γινει η αγορα στα τυφλα απλα και μονο κοιτωντας specs. Ευχαριστώ αν σε ενδιαφέρει μτχ(με εγγύηση)δεν είναι δικό μου..χαχα Site: http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/alcatelarchostablets/156804-tablet-alcatel-7-inch-t10/">Tablet Alcatel 7 inch T10 και το galaxy tab 7'' αν το βρείς μτχ για να μην "σέρνεται" να προτιμήσεις 1Gb ram Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από coolerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μου επιτρέπεται να κάνω τον party pooper; Είναι αλήθεια αναγκαίο; Εκτός κι αν με τον όρο «παιδάκι» εννοούμε μαντράχαλο 15 ετών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Οχι παιδια ειναι για δωρο αρα το μεταχειρισμενο αποκλειεται. Μου επιτρέπεται να κάνω τον party pooper; Είναι αλήθεια αναγκαίο; Εκτός κι αν με τον όρο «παιδάκι» εννοούμε μαντράχαλο 15 ετών. τι εννοεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ξαναλέω, αν μου επιτρέπεται, και αν μιλάμε για μικρό παιδί, δε νομίζω πως είναι αναγκαίο ένα τέτοιο δώρο για ένα παιδάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Με μετριασμένη χρήση και σωστή καθοδήγηση (σαν μέσον επιβράβευσης π.χ.) νομίζω ότι για παιδιά 10 ετών είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά όταν υπάρχουν εναλλακτικές τύπου PSP, κανονική κονσόλα, και τέτοιες κουλές παιχνιδομηχανές. Υπάρχουν πολλές και αξιόλογες εφαρμογές που βοηθάνε το παιδί -ειδικά αν γενικά τα παίρνει εύκολα. Πάντα με μέτρο, εννοείται. Παζλ λογικής, εύκολα sudoku, και casual παιχνίδια να περάσει η ώρα (τύπου angry birds, cut the rope, where's my water, που βοηθάνε στα αντανακλαστικά τους) είναι από τις καταλληλότερες για εμένα εφαρμογές για παιδιά. Στο θέμα μας, όμως, εγώ θα έπαιρνα ακόμα και το πιο φτηνό του Πλαισίου -όπως και έκανα για την εικονιζόμενη 10χρονη αδερφή μου. Ακόμα και με 512ΜΒ μνήμης έτρεχε ικανοποιητικά τα παιχνίδια που έπαιζε η μικρή, χωρίς να θέλει να το πετάξει στον τοίχο. Επίσης, πρόσφατα μου άρεσε και αυτό το Acer Iconia που το δοκίμασα στο MediaMarkt. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από x_vagos_x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) φανταζομαι το acer iconia ηταν σε αντιστοιχη τιμη που εμφανιζεται στο skroutz και στο mediamarkt ετσι; Το turbo-x εχει κανονικη προσβαση στο playstore; Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Noμίζω ήταν παρόμοια η τιμή του Acer. Όσο για το Turbo-X, έχουμε το μικρότερο, με τα 79 ευρώ, και ενώ δεν είχε Play Store, το βρήκα και το πέρασα εγώ -όχι και τόσο εύκολο να το βρω, αλλά πανεύκολο χάρη στα forums να το εγκαταστήσω τελικά. Τυχαίνει και το ίδιο hardware που έχει η TurboX να χρησιμοποιεί και η Archos στα low-end tablets της, οπότε ένας χρήστης Archos δημοσίευσε μια εφαρμογή που ενεργοποιεί το Play Store για τα Archos. Επομένως και για το δικό μας tablet. - , είδα πώς γίνεται η διαδικασία. Πιο απλό πεθαίνεις, νομίζω. Edit: αρκετά καλή επιλογή και απ' ότι λεγεται σε ξένα reviews είναι και το Archos 70 Titanium. Αν δεν είχα tablet, εκεί θα στρεφόμουν, προσωπικά. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από x_vagos_x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Και εγώ θα συμφωνήσω με τον phanispal Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η μόδα τώρα τα μικρά παιδιά να έχουν tablets... Αν θέλουν να παίζουν παιχνίδια ας πάρουν μια μικρή φορητη κονσολα... Sorry για το off topic Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από Antwni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Βέβαια είναι πιθανό να έχει ήδη smartphone και account στο facebook. Έχω κάτι μικρά ξαδέρφια που πάνε δημοτικό σε τέτοια φάση. Αλλά νταξ, δικαίωμά του καθενός. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά δεν είπαμε να αρχίσουν να καπνίζουν και να κάνουν σεξ στα 8 τους. Αντί για PSP+παιχνίδια σύνολο κάνα 200άρι, να τα δώσει σε tablet που τους κινεί και την περιέργεια. Δεν θα κάνει ούτε cybersex, ούτε θα φωτογραφίζει κάθε τρίλεπτο το φαΐ του να το ανεβάσει στο Instagram το 10χρονο (που ακόμα δεν μάθαμε τι ηλικία έχει, βασικά). Είμαι της άποψης πως τα παιδιά πρέπει να εκτίθενται στην τεχνολογία, πάντα με την καθοδήγηση του γονιού. Και στην τελική, η αδερφή μου το Πάσχα διάβασε Μαθηματικά από το tablet γιατί δεν είχε το βιβλίο της μαζί και κατέβασε το PDF. Μόνη της. Αυτά τα παιδιά νομίζω θα κινδυνεύσουν λιγότερο απ' ότι αυτά που δεν τα αφήνουν να έχουν facebook, τα οποία θα ανοίξουν κάποια στιγμή και θα είναι και ξέφρενα όταν ανακαλύψουν τι διεξόδους τους δίνει από τους υπερπροστατευτικούς τους γονείς. Ήλπιζα πως είμαστε λιγότερο τεχνοφοβικοί εδώ μέσα. Τεσπα, το Archos είναι πολύ καλή επιλογή σ' αυτά τα λεφτά. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από x_vagos_x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα