Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Φτιάχνω ένα site, στο οποίο το περιεχόμενο των menu/links φορτώνει μέσα σε ένα κεντρικό div μέσω jquery.

Για ένα από τα links, το οποίο περιέχει την contact form πρέπει να χρησιμοποιήσω iframe για να φορτώσει σωστά αλλιώς αν την φορτώσω στο div μέσω load δεν λειτουργεί σωστά η φόρμα.

Το πρόβλημα είναι πως όταν πατάω σε κάποιο άλλο menu link το κεντρικό div αλλάζει οπότε το iframe εξαφανίζετε με αποτέλεσμα την επόμενη φορά που πατάω στο link με την contact form ανοίγει σε νέο παράθυρο(εφόσον δεν υπάρχει το iframe).

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει μιας και έχω κολλήσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
<a onclick='$("#content").load("contact.php");'>Επικοινωνία</a>

Όταν την φορτώνω(contact.html) μέσω jquery μέσα στο div, η contact form δεν δουλεύει(πατώντας submit δηλαδή ανοίγει νέο tab με το contact.php αντί να τρέχει η φόρμα), ενώ αν την φορτώσω σε iframe λειτουργεί κανονικά. Θέλω να τρέχει στην ίδια σελίδα επικοινωνίας και να μην ανοίγει νέο παράθυρο.

<form id="contact-us" action="contact.php" method="post">

Φαντάστηκα πως φταίει το action, αλλά αφήνοντας το κενό αντί μετά το sumbit να εμφανίζει το ανάλογο μήνυμα/error απλά κάνει redirect στην index.html. Είναι η ίδια φόρμα που χρησιμοποιώ στο site μου αν δεις στην υπογραφή μου, μόνο που εκεί λειτουργεί σωστά λόγο ότι την φορτώνω στο iframe.

EDIT: Το έλυσα τελικά φτιάχνοντας άλλο ένα html. Ευχαριστώ πάντως.

Επεξ/σία από SlackulatoR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...