nikolakisteo Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλησπέρα σας Σας γράφω σχετικά με μία αγορά από e-shop Αμαρουσίου και συγκεκριμένα αγόρασα ένα ALCATEL ONE TOUCH TABLET T10 7'' 4GB ANDROID 4 με ημερομηνία αγοράς 29/12/2013. Το TABLET παρουσίασε προβλήματα και χωρίς να γίνεται συχνή χρήση λόγο ύπαρξης και άλλου τελικά μου έκλεινε τελείως και δεν άνοιγε παρά μόνο με reset και κατά δεύτερο η μπαταρία του δεν κρατούσε πάνω από 1,5 – 2,0 ώρες. 20/02/2013 το πήγα για επισκευή στο κατάστημα που το αγόρασα e-shop και μου είπανε ότι θα το ελέγξουν στο τεχνικό τμήμα και θα μου απαντήσουν. 04/03/2013 μου ήρθε μήνυμα από το service του καταστήματος e-shop στο κινητό ότι το TABLET παραδόθηκε στην κεντρική αντιπροσωπεία για έλεγχο. 27/03/2013 παραλαβή από e-shop. Το TABLET παρουσίασε πρόβλημα στην μπαταρία γρήγορη αποφόρτιση. 18/04/2013 το πήγα για επισκευή πάλι στο e-shop. 03/05/2013 παραλαβή από e-shop. Το TABLET παρουσίασε πρόβλημα στην μπαταρία και κλειστό να ήταν η μπαταρία μηδενιζόταν σε 1 μέρα. 09/05/2013 το πήγα 3η φορά για επισκευή πάλι στο e-shop. Ζήτησα την αντικατάσταση ή την πίστωση του ποσού αλλά μου είπαν να περιμένω το service. Τι κάνω?????. Ευχαριστώ και συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου.
coolerman Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ο δρόμος είναι ένας..ΙΝΚΑ δεν θέλουν "τρίψψιμο" στα αυτιά εκεί στο e-shop και στο κάθε e-shop. πάρε τους και λίγο στο "άγριο" έχεις μιλήσει με alcatel εδω ελλάδα;;πάρε τηλ εδώ 210 9490550
nikolakisteo Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Με alcatel δεν έχω μιλήσει αλλά από e-shop μου είπανε ότι το στέλνουν alcatel για επισκευή γι ΄αυτό κάνει και τόσο καιρό να επισκευαστεί.
coolerman Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Με alcatel δεν έχω μιλήσει αλλά από e-shop μου είπανε ότι το στέλνουν alcatel για επισκευή γι ΄αυτό κάνει και τόσο καιρό να επισκευαστεί. μίλα με alcatel και πες το προβλημά σου. στο e-shop πρέπει να πας με άγριες διαθέσεις για να το καταλάβουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα