strveryk Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλημέρα σας φίλοι μου. Πριν από λίγες μέρες διαπίστωσα ότι μία άγνωστη σε μένα mac adress έμπαινε στο δίκτυο μου γιατί μετά από ένα reset είχα αμελήσει να ρυθμίσω την ασφάλεια και το mac adress filtering. Οι ερωτήσεις μου έχουν να κάνουν με τον κλέφτη. 1. Εκτός από το να ξέρω τη mac του , υπάρχει τρόπος να μάθω άλλα στοιχεία για αυτόν. Πχ από τι συσκευή έμπαινε , από που , ή ακόμα και το ποιος είναι? 2. Μπορώ με κάποιον τρόπο να διαπιστώσω που μπήκε χρησιμοποιώντας την ip μου?
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δεν μπορείς να βρεις προσωπικά του στοιχεία που μενει ποιος ειναι κτλπ. Για να βρεθεί ο κάτοχος συγκεκριμένης ιp και για να την δώσεις ο provider + προσωπικά στοιχεία κτλπ μονο με εισαγγελική παρέμβαση και αν συντρέχει πολυ σοβαρός λόγος.
strveryk Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δεν μπορείς να βρεις προσωπικά του στοιχεία που μενει ποιος ειναι κτλπ. Για να βρεθεί ο κάτοχος συγκεκριμένης ιp και για να την δώσεις ο provider + προσωπικά στοιχεία κτλπ μονο με εισαγγελική παρέμβαση και αν συντρέχει πολυ σοβαρός λόγος. Ετσι κι αλλίως αυτός τη δική μου ip δεν είχε όταν έμπαινε με τη συνδεσή μου? Οπότε οι σελίδες που επισκέφτηκε είναι στο δικό μου log.Αυτό εννοείς οτι θέλει εισαγγελικη παρέμβαση για να ανοίξει? Οπότε εκτός απο τη mac adress εγώ για αυτόν δε μπορώ να έχω κανένα στοιχείο? τι μάρκα και μοντέλο είναι το ρούτερ σου? HYUAWEI η όπως αλλιώς λέγεται αυτό που δίνει ο ΟΤΕ με το ΟΤΕ ΤV.
lexmark Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μπορείς μέχρι και τις σελίδες που χτυπάει στον υπολογιστή του να του δίνεις εσύ. Αλλά θέλεις μηχανήματα άλλα και διάβασμα για να το στήσεις. Κλείδωσε ξανά το router σου σωστά και ξέχνα τον άλλον. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Site: http://screenshots.portforward.com/routers/Huawei/HG232f/WLAN_Status.htm">κοίτα εδώ και επέλεξε ποιο μοντέλο είναι. Απο τις εικόνες που θα σου βγάλει εσύ θες εκείνη που λέει WLAN Status εκεί έχει τα στοιχεία αυτών που είναι συνδεδεμένοι ασύρματα με το ρούτερ σου. Αν χρησιμοποιείς ασύρματη επικοινωνία θα πρέπει να την κλειδώνεις με WPA/WPA2 enryption και όταν δεν χρησιμοποιείς το νετ ασύρματα απ ενεργοποιείς την ασύρματη επικοινωνία. Μπορείς να βρεις και το εγχειρίδιο του ρούτερ σου γράφοντας στην αναζήτησή του google HYUAWEI "το μοντέλο" filetype:pdf και θα σου βρεί το εγχειρίδιο. Εκεί θα βρεις αυτό που θες.
strveryk Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εμένα με νοιαζει αν γίνεται να μάθω που μπήκε όσο το χρησιμοποιούσε και ίσως να γινόταν να μάθω ποιος είναι. Αφού δε γίνεται τίποτα δεν πειράζει. έτσι κι αλλιώς τώρα είναι ολα πάλι κλειδωμένα
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εμένα με νοιαζει αν γίνεται να μάθω που μπήκε όσο το χρησιμοποιούσε και ίσως να γινόταν να μάθω ποιος είναι. Αφού δε γίνεται τίποτα δεν πειράζει. έτσι κι αλλιώς τώρα είναι ολα πάλι κλειδωμένα καλό θα είναι όπως ξαναείπα να απενεργοποιείς την ασύρματη επικοινωνία όταν δεν την χρησιμοποιείς και όταν την χρησιμοποιείς να την έχεις κλειδωμένη με WPA2 enryption. Εκτός απο θέμα ασφάλειας κάνει καλό και στην υγεία να είναι απενεργοποιημένη η ασύρματη επικοινωνία, λόγω ακτινοβολίας. 1
poulaki1976 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 καλό θα είναι όπως ξαναείπα να απενεργοποιείς την ασύρματη επικοινωνία όταν δεν την χρησιμοποιείς και όταν την χρησιμοποιείς να την έχεις κλειδωμένη με WPA2 enryption. Εκτός απο θέμα ασφάλειας κάνει καλό και στην υγεία να είναι απενεργοποιημένη η ασύρματη επικοινωνία, λόγω ακτινοβολίας. ολο-σωστος επισης το νου μας και με τα ασυρματα σταθερα τηλεφωνα οπου η ακτινοβολια ειναι ακομη μεγαλυτερη
lexmark Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ολο-σωστος επισης το νου μας και με τα ασυρματα σταθερα τηλεφωνα οπου η ακτινοβολια ειναι ακομη μεγαλυτερη Βέβαια, τελείως άκυρος με το θέμα μιας και:... Πριν από λίγες μέρες διαπίστωσα ότι μία άγνωστη σε μένα mac adress έμπαινε στο δίκτυο μου γιατί μετά από ένα reset είχα αμελήσει να ρυθμίσω την ασφάλεια και το mac adress filtering. Οι ερωτήσεις μου έχουν να κάνουν με τον κλέφτη. 1. Εκτός από το να ξέρω τη mac του , υπάρχει τρόπος να μάθω άλλα στοιχεία για αυτόν. Πχ από τι συσκευή έμπαινε , από που , ή ακόμα και το ποιος είναι? 2. Μπορώ με κάποιον τρόπο να διαπιστώσω που μπήκε χρησιμοποιώντας την ip μου? Εμένα με νοιαζει αν γίνεται να μάθω που μπήκε όσο το χρησιμοποιούσε και ίσως να γινόταν να μάθω ποιος είναι. Αφού δε γίνεται τίποτα δεν πειράζει. έτσι κι αλλιώς τώρα είναι ολα πάλι κλειδωμένα Αλλά, ok, ότι βολεύει τον καθένα Όσον αφορά για την ακτινοβολία, φαντάζομαι ότι και οι δυο σας δεν έχετε κινητό τηλέφωνο, ε; Ούτε φούρνο μικροκυμάτων, ούτε ρεύμα και μένετε σε κάποιο από τα υπέροχα βουνά της Ελλάδας (που δεν έχουν ακόμα κεραίες κινητής), ναι; 2
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Όσον αφορά για την ακτινοβολία, φαντάζομαι ότι και οι δυο σας δεν έχετε κινητό τηλέφωνο, ε; Ούτε φούρνο μικροκυμάτων, ούτε ρεύμα και μένετε σε κάποιο από τα υπέροχα βουνά της Ελλάδας (που δεν έχουν ακόμα κεραίες κινητής), ναι; αν αμφιβάλεις ρώτα έναν γιατρό, έναν έντιμο όμως και όχι κάποιον που να τα παίρνει απο φαρμακευτικές
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 όλοι τα παίρνουν απο φαρμακευτικές...με τον ένα ή τον άλλο τρόπο..ετσι δουλεύει το σύστημα εδώ και 10ετίες... αυτο δεν τους κάνει άτιμους...
lexmark Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 αν αμφιβάλεις ρώτα έναν γιατρό, έναν έντιμο όμως και όχι κάποιον που να τα παίρνει απο φαρμακευτικές Δεν έγινα κατανοητός. Δεν αμφέβαλα για την ακτινοβολία, αλλά: 1) αν είναι να πιάσουμε αυτή την κουβέντα, καλά είναι να αρχίσουμε πρώτα από τις πιο βλαβερές και μετά να πάμε στα router και τα ραδιοφωνάκια τσέπης. 2) να τα λέγαμε αυτά και να είχαν κάποιο νόημα - να ήταν σχετικά, δηλαδή, με το ερώτημα του TS.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 όλοι τα παίρνουν απο φαρμακευτικές...με τον ένα ή τον άλλο τρόπο..ετσι δουλεύει το σύστημα εδώ και 10ετίες... αυτο δεν τους κάνει άτιμους... όταν για παράδειγμα έχει συνάχι ο άλλος και εσύ αντί να του πεις να βάλει αλατόνερο και να ρουφήξει τη μύτη του με αυτό, του λές πάρε ένα χάπι ή πάρε το τάδε φάρμακο με θεραπεία μεν αλλά και παρενέργειες δε, εεε.. πως να το κάνουμε δεν είναι και ότι το ηθικότερο αυτό έτσι. Και δεν είναι όλοι οι γιατροί έτσι υπάρχουν γιατροί που θα σου προτείνουν τη θεραπεία με το αλατόνερο και όχι το φάρμακο, τουλάχιστον εγώ ξέρω τέτοιους γιατρούς και σε τέτοιους προτιμάω να πηγαίνω. αλλά δεν το συνεχίζω άλλο γιατί είμαστε ΟΦΤΟΠΙΚ
Log@n Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλημέρα σας φίλοι μου. Πριν από λίγες μέρες διαπίστωσα ότι μία άγνωστη σε μένα mac adress έμπαινε στο δίκτυο μου γιατί μετά από ένα reset είχα αμελήσει να ρυθμίσω την ασφάλεια και το mac adress filtering. Οι ερωτήσεις μου έχουν να κάνουν με τον κλέφτη. 1. Εκτός από το να ξέρω τη mac του , υπάρχει τρόπος να μάθω άλλα στοιχεία για αυτόν. Πχ από τι συσκευή έμπαινε , από που , ή ακόμα και το ποιος είναι? 2. Μπορώ με κάποιον τρόπο να διαπιστώσω που μπήκε χρησιμοποιώντας την ip μου? 1. Απο τα 3 πρωτα bytes της mac address (δηλαδη τα 6 πρωτα ψηφια που βλεπεις τα οποια ειναι δεκαεξαδικα και σε μορφη 01:23:45 ) μπορεις να βρεις τον manufacturer της καρτας του και ισως σου δωσει καποια χρησιμη πληροφορια για την συσκευη που χρησιμοποιησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα