Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση,,, τι να προσθέσω?

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το εξης μηχανημα με socket 775 E8400 sta 3ghz gigabyte EP45UD3L mobo 2X2GIGA MUSCHIN ΣΤΑ 800ΜΗΖ DDR2 5850 ATI XFIRE καρτα γραφικων 1TERA SUMSUNG 32MB BUFFER CORSAIR 620W MOBULAR ΤΡΟΦΩΔΟΤΙΚΟ SOFTWEAR-WIN 7 64BIT OΘΟΝΗ SAMSUNG 23' Mε 2msec απόκριση δεν θυμάμαι το μοντελο διοτι γραφω απο την δουλειά και την οθονη την εχω σπιτι, την εχω αγορασει πριν 4 χρονια. Σκεφτομαι να κρατησω καρτα γραφικων, τροφοδοτικό, κουτί (εχω το full tower--cooler master 812), και όσο για τον σκληρο εσείς θα μου πειτε αν αξιζει ο κόπος να το κρατησω, οι απαιτησεις μου ειναι λιωσιμο του υπολογιστη γενικο :-D :-D , πλακα κανω, άλλα παιζω παιχνιδια απαιτητικα και μη, βαζω προγραμματα οπως autocad (δλδ παιζουν και ψιλοβαρια προγραμματα). Τι πρεπει να παρω για να δω αξιολογη διαφορα στην αποδοση σε σχεση με αυτο που εχω τωρα το οποίο το ειχα φτιάξει μόνος μου το 2008, άλλα τα τελευταία χρόνια έχω σταματήσει να ασχολούμαι με την εξέλιξη των pc γι αυτό ζητάω την βοήθεια σας.

Υ.Γ:Έκανα λάθος και το postara εδω :huh:  , ας το μεταφερει ο mod στις αναβαθμίσεις...

Επεξ/σία από GIANNIS400
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα ενας ssd λειπει απο το μηχανημα.και καλο θα ηταν να ηταν κανενας τετραπυρηνος ο επεξεργαστης γιατι οσο και να τον ανεβασεις...(μιλαω για το αλλο θεμα σου) δεν παυει να ειναι διπυρηνος.αλλα ενας ssd θα το εκανε αλλο μηχανημα (αλλα οχι στα games).

• Like 1

Ξεκίνα με έναν ssd.Αν παίζεις και απαιτητικά παιχνίδια όπως λες και χρησιμοποιείς και βαριά προγράμματα ίσως χρειαστεί να πας σε ολική αλλαγή (κρατώντας κάποια parts) αν έχεις την οικονομική δυνατότητα.

Αλλιώς μπορείς να κοιτάξεις για έναν μεταχειρισμένο quad Q μαζί με μια κάρτα γραφικών ,αναλόγως και για ποιά απαιτητικά παιχνίδια μιλάμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...