ilos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτα που γράφεις ghost είναι homage στο original. Επίσης ο λαγός ήταν Monty python reference από το original. Μου φαίνεται οτί θα πρέπει να πάρω πίσω τα γραφόμενά μου απο τα αρχικά vids γιατί το game και old school στοιχεία έχει και μαμάτο gore και λειτουργικό sword fighting (για αυτό ξέρω πάω γυρεύοντας xD).
ilos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Από ότι έχω δει ναι. σχεδιάζεις να τα μακελέψεις παραπάνω?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Silly question old friend Άμα εξαφανίζονται χάνεται η δυνατότητα να admire your handywork Thanx btw
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εξαφανίζονται μέχρι έναν αριθμό σίγουρα. Edit: Homages στο παλιό πάντως είναι και η "La la la la la" τύπισα, Titsubishi αμάξια, αυτό που λέει για το σπαθίOld Game: Hi-yai (έτσι ακούγεται ) sword! That's a personal weapon!"Now: "Sword, for when you want to make it personal".κλπ κλπ κλπ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τερμάτισα. Δεν ήξερα ότι έκανε μουσική και ο Adam Skorupa (Witcher series) για το game. Γι' αυτό είχε μερικά ωραία tracks. Όταν βγει σε sale, θα τσιμπηθεί εύκολα.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω δύο κουπόνια -10% αν ενδιαφέρεται κανείς. Δεν ψάχνω κάτι, απλά να μην λήξουν και αν το θέλει κάποιος τώρα να έχει μια μικρή έκπτωση.
Plug Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 το πισι μου ειναι για πέταμα ή το παιγνίδι ειναι κακογραμμένο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 To παιχνίδι είναι αρκετά unoptimised. Όπως είπε και ο John2gr στο performance analysis του, βλέπει 3 πυρήνες το παιχνίδι.
moxalis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σε custom settings με όλα ultra, mirrors disabled και SSAO high, in-game πιάνω ~60fps. Μόλις μπω σε οποιοδήποτε pause menu τα frames πέφτουν γύρω στα 5 και κολλάει το σύμπαν..! Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον ή ακόμα και σε original έκδοση;Το gameplay είναι αρκετά καλό και αξίζει για sale αλλά το θέμα με τα menus είναι πολύ σπαστικό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μ' αρέσει πολύ το παιχνίδι so far(Παρά τα 25FPS που έχω σε μερικά battles επειδή μ' αρέσει το mirrors)..Chapter 8 είμαι, το παίζω σιγά σιγά για να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται Τουλάχιστον δεν χρησιμοποιεί Unreal Stuttering 3..
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Τον ατέλειωτο έχει το παιχνίδι, δεν παίζω πολύ αλλά έχω 4 chapter ακόμα μέχρι να το τελειώσω και έχει αρχίσει και με κουράζει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κάνει κι ένα "last BIG battle with LOTS of enemies" που κούρασε εμένα.
Oroku Saki Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εφταξαν το προβλημα που ειχε με τους πυρηνες? Αν οχι δεν το ξεκιναω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Όχι και ούτε πρόκειται, αναγκαστικά θα το παίξεις με mirrors - disabled. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα