Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το τιμήσουμε.
Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Κατάλαβα...Καλό είναι; http://www.youtube.com/watch?v=sUfTNLIZlyo
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Το κατεβάζω, ο John2gr που το έχει δοκιμάσει ήδη είπε ότι είναι απίστευτα βαρύ και ότι μια 680 ζορίζεται σε Ultra Settings με AA. Για να δούμε.. Shadow Warrior – PC Performance Analysis
ultraex2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 τα σπαει το παιχνιδακι εχει απο ολα σπαθια ,πιστολια το σφαξιμο παει συννεφο κλπ επισης αγοραζεις-φτιαχνεις και αποκτας δυναμεις-δυνατοτητες !! επισης ο χαρακτηρας εχει και χιουμορ δε τα χανει ποτε και οταν χρειαζεται πεταει αστειες ατακες !! σκρινακια δικα μου!!
DJ_Duker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτέλους ένα παιχνίδι που δεν έχει regenerating health. Αν έφτιαχναν και ένα save system χωρίς checkpoints θα ταν άριστο oldschool remake. Σε λίγο έρχεται και εδώ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 30-40FPS με Ultra + 4xFSAA + Mirros Enabled. Τα γραφικά είναι μέτρια, αν και σε κάποια σημεία τα textures είναι αρκετά crisp. Σαν παιχνίδι είναι oldschool στυλ, δεν με πολύ τραβάει να το παίξω αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο να ασχοληθώ
Oroku Saki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχει μετρια γραφικα τοτε γιατι πιανει 30-40 fps σε gtx 670?? Θα το δοκιαμσω και εγω αργοτερα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί βλέπει μόνο 3 πυρήνες, κοινώς un-optimized.
Oroku Saki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Α καλα τοτε θα περιμενω μηπως βγει patch για να διορθωσει το προβλημα. Ακους εκει παιχνιδι του 2013 και να βλεπει μονο 3 πυρηνες τη στιγμη που υπαρχουν ηδη οκταπυρηνοι επεξεργαστες... Και ειναι και pc exculive... Βγηκε το παιχνιδι ολοκληρωμενο η ειναι μονο σε Early access προ το παρον?
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ολοκληρωμένο είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει, 3 πυρήνες θα βλέπει γιατί έτσι φτιάχτηκε..Τώρα αν θα βγει κάνα patch που θα βελτιώνει ελαφρώς τις επιδόσεις δεν ξέρω αλλά τι να το κάνεις..
Oroku Saki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Απλα δεν το παιζουμε μεχρι τοτε. Αυτο κανουμε περιμενουμε. Μονο οσοι εχουν θηριο επεξεργαστη θα μπορουν να το παιξουν εκτος και αν βγει patch
john2gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Disable θα κάνεις το Mirrors setting Oroku Saki και θα είσαι κομπλέ
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τι θηρίο επεξεργαστή ρε Saki μας λες, ότι cpu και να έχεις τον πίνεις εκτός και αν έχεις cpu στα 10Ghz.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Heh, πρώτος καταρράκτης"κλασσικό μέρος για secret" -> true 2ος καταρράκτης "Να έχει κι άλλο;" -> "La la la la la!" ίδιο resolution με του original. (δεν έκατσα να δω αν σε πυροβολεί με uzi πάλι, αν θυμάμαι καλά) Edit:Bloom, έχω να δω από εποχές Fable (του πρώτου) τόσο bloom. Πόνεσαν τα μάτια μου. Sword-fighting in first person, αυτό που ήθελα στο πρώτο Shadow Warrior δουλεύει τόσο ωραία εδώ. Επιτέλους ένα παιχνίδι που δεν έχει regenerating health. Αν έφτιαχναν και ένα save system χωρίς checkpoints θα ταν άριστο oldschool remake. Σε λίγο έρχεται και εδώ. F5/F9. Edit No ___: Chapter 5 - σκοτώνω λαγό και ενώ περίμενα σπλατ, έγινε μαύρος (demon), άρχισε μεταλιά και με βάραγε! Φυσικά τον έφαγα, αλλά... dude. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2013 από GhostRiderLSOV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα