Προς το περιεχόμενο

Shadow Warrior (remake)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα σπαει το παιχνιδακι εχει απο ολα σπαθια ,πιστολια το σφαξιμο παει συννεφο κλπ

επισης αγοραζεις-φτιαχνεις και αποκτας δυναμεις-δυνατοτητες !!

επισης ο χαρακτηρας εχει και χιουμορ δε τα χανει ποτε και οταν χρειαζεται πεταει αστειες ατακες !!

σκρινακια δικα μου!!

82uz.png

9b9w.png

se29.png

mcf3.png

Δημοσ.

Επιτέλους ένα παιχνίδι που δεν έχει regenerating health. Αν έφτιαχναν και ένα save system χωρίς checkpoints θα ταν άριστο oldschool remake. Σε λίγο έρχεται και εδώ.

Δημοσ.

30-40FPS με Ultra + 4xFSAA + Mirros Enabled.

Τα γραφικά είναι μέτρια, αν και σε κάποια σημεία τα textures είναι αρκετά crisp.

Σαν παιχνίδι είναι oldschool στυλ, δεν με πολύ τραβάει να το παίξω αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο να ασχοληθώ :)

Δημοσ.

Α καλα τοτε θα περιμενω μηπως βγει patch για να διορθωσει το προβλημα. Ακους εκει παιχνιδι του 2013 και να βλεπει μονο 3 πυρηνες τη στιγμη που υπαρχουν ηδη οκταπυρηνοι επεξεργαστες... Και ειναι και pc exculive...  Βγηκε το παιχνιδι ολοκληρωμενο η ειναι μονο σε Early access προ το παρον?

Δημοσ.

Ολοκληρωμένο είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει, 3 πυρήνες θα βλέπει γιατί έτσι φτιάχτηκε..Τώρα αν θα βγει κάνα patch που θα βελτιώνει ελαφρώς τις επιδόσεις δεν ξέρω αλλά τι να το κάνεις..

Δημοσ.

Απλα δεν το παιζουμε μεχρι τοτε. Αυτο κανουμε περιμενουμε. Μονο οσοι εχουν θηριο επεξεργαστη θα μπορουν να το παιξουν εκτος και αν βγει patch

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Heh, πρώτος καταρράκτης
"κλασσικό μέρος για secret" -> true

2ος καταρράκτης

"Να έχει κι άλλο;" -> "La la la la la!" ίδιο resolution με του original. :P (δεν έκατσα να δω αν σε πυροβολεί με uzi πάλι, αν θυμάμαι καλά)

Edit:
Bloom, έχω να δω από εποχές Fable (του πρώτου) τόσο bloom. Πόνεσαν τα μάτια μου.

Sword-fighting in first person, αυτό που ήθελα στο πρώτο Shadow Warrior δουλεύει τόσο ωραία εδώ. ^_^

Επιτέλους ένα παιχνίδι που δεν έχει regenerating health. Αν έφτιαχναν και ένα save system χωρίς checkpoints θα ταν άριστο oldschool remake. Σε λίγο έρχεται και εδώ.

F5/F9. ;)

Edit No ___: Chapter 5 - σκοτώνω λαγό και

ενώ περίμενα σπλατ, έγινε μαύρος (demon), άρχισε μεταλιά και με βάραγε! Φυσικά τον έφαγα, αλλά... dude. :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...