Προς το περιεχόμενο

Galazy s3lte vs galaxy s4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται!μια απλή ερώτηση για να δώ κάποιες γνώμες να κατασταλάξω!!εχω iPhone 5 να πάω σε galaxy s3 LTE or galaxy s4 η να παραμείνω στο μήλο;;είμαι 2-3 χρόνια σε apple τα έχω δουλέψει καλά!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

mercedes, lamborghini ή ferrari? 

οτι αντεχει η τσεπη σου. σε αυτα τα λεφτα, αυτα τα μοντελα, δεν νομιζω να εχουν not satisfied χρηστες.

με λιγα λογια, θα σαι ικανοποιημενος απ'το user experience με το καθ'ενα απ'αυτα.

η γνωμη μου ειναι οτι αν ειναι να αλλαξεις ντε και καλα το 5αρι σου, καλυτερα το S4. 

αλλα αν εχεις κατασταλαξει στο iOS τοσο καιρο, ισως σου ξυνισει η αλλαγη του περιβαλλοντος.

επομενως η ερωτηση σου ειναι... iOS ή Αndroid? (ψαξου εκει)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει το iOS αλλά το μόνο που με ενοχλη κυρίως και δν με βολευει είναι ότι δν είναι drag and drop συσκευή!οποτε επειδή χρειάζομαι εύκολη μεταφορά αρχείων λόγο δουλειάς κλεινω προς s4 κάπως

Δημοσ.

Τοτε προχωρα αφοβα..κοιτα και το htc one αν σου αρεσει γτ ειναι εξισου καλο..

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Χαίρεται!μια απλή ερώτηση για να δώ κάποιες γνώμες να κατασταλάξω!!εχω iPhone 5 να πάω σε galaxy s3 LTE or galaxy s4 η να παραμείνω στο μήλο;;είμαι 2-3 χρόνια σε apple τα έχω δουλέψει καλά!!

Μετά από 4 γεματα χρόνια παραμονής στην μαμά apple , και σαν ιδιοκτήτης και iphone 5 και S4 με σιγουριά σου λέω ότι το S4 

είναι πολύ μπροστά σε δυνατότητες .....

Αξίζει σήμερα σαν αγορά πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο...

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον corpse_grinder.Πιο πολύ πρέπει να κοιτάξεις ποιό λειτουργικό θες.

Αν κλίνεις προς android το htc one που προτάθηκε είναι πολύ καλό αν είσαι διατεθημένος να δώσεις τόσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...