panos_pant Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Χαίρεται!μια απλή ερώτηση για να δώ κάποιες γνώμες να κατασταλάξω!!εχω iPhone 5 να πάω σε galaxy s3 LTE or galaxy s4 η να παραμείνω στο μήλο;;είμαι 2-3 χρόνια σε apple τα έχω δουλέψει καλά!! Sent from my iPhone using Insomnia
corpse_grinder Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 mercedes, lamborghini ή ferrari? οτι αντεχει η τσεπη σου. σε αυτα τα λεφτα, αυτα τα μοντελα, δεν νομιζω να εχουν not satisfied χρηστες. με λιγα λογια, θα σαι ικανοποιημενος απ'το user experience με το καθ'ενα απ'αυτα. η γνωμη μου ειναι οτι αν ειναι να αλλαξεις ντε και καλα το 5αρι σου, καλυτερα το S4. αλλα αν εχεις κατασταλαξει στο iOS τοσο καιρο, ισως σου ξυνισει η αλλαγη του περιβαλλοντος. επομενως η ερωτηση σου ειναι... iOS ή Αndroid? (ψαξου εκει)
panos_pant Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει το iOS αλλά το μόνο που με ενοχλη κυρίως και δν με βολευει είναι ότι δν είναι drag and drop συσκευή!οποτε επειδή χρειάζομαι εύκολη μεταφορά αρχείων λόγο δουλειάς κλεινω προς s4 κάπως Sent from my iPhone using Insomnia
georsev Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τοτε προχωρα αφοβα..κοιτα και το htc one αν σου αρεσει γτ ειναι εξισου καλο.. Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
gasantony Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Χαίρεται!μια απλή ερώτηση για να δώ κάποιες γνώμες να κατασταλάξω!!εχω iPhone 5 να πάω σε galaxy s3 LTE or galaxy s4 η να παραμείνω στο μήλο;;είμαι 2-3 χρόνια σε apple τα έχω δουλέψει καλά!! Sent from my iPhone using Insomnia Μετά από 4 γεματα χρόνια παραμονής στην μαμά apple , και σαν ιδιοκτήτης και iphone 5 και S4 με σιγουριά σου λέω ότι το S4 είναι πολύ μπροστά σε δυνατότητες ..... Αξίζει σήμερα σαν αγορά πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο...
Millennium Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Συμφωνώ με τον corpse_grinder.Πιο πολύ πρέπει να κοιτάξεις ποιό λειτουργικό θες. Αν κλίνεις προς android το htc one που προτάθηκε είναι πολύ καλό αν είσαι διατεθημένος να δώσεις τόσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα