phanispal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Θεωρούνται λογικά τα 90άρια δηλαδή για τα VRM's; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Γενικά έχω ξαναδεί τέτοιες θερμοκρασίες σε άλλες κάρτες και δεν έπαθαν τίποταΓια τις δικές μας δε ξέρω, αλλά γιατί όχι;Και στο κάτω κάτω εγγύηση υπάρχει, τι με νοιάζει ; ομως αν το καλοσκεφτεις μιλαμε για ενα παιχνιδι , θες και μερικα αλλα επιπλεον; μαζι σου, το καλοκαιρι κιολας δεν μιλαμε για μια μονιμη κατασταση , στα περισσοτερα αλλα που παιζω δεν παιζει τετοιο ζορι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouklakis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εγω στην 7870 με oc 1160/1400 δεν παει πανω απο 62c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Φάνη εντάξει είναι τα vrm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Προσωπικά δέν έχω δεί πάω απο 72 °C στα VRM παίζοντας Metro:LL (Gigabyte 7950wf3). 24°C στο δωμάτιο - 26°C στο κουτί,πέριξ τις κάρτας. 4x120mm@800rpm-2x120mm@600rpm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Στον πυρήνα πόσο έχεις Tenshi; Εμένα μου κινεί την περιέργεια η μεγάλη διαφορά μεταξύ θερμοκρασίας πυρήνα και VRM, μιλάμε για 20 βαθμούς. Αναρωτιέμαι μήπως πρόκειται για κανα παλιό batch, από εκείνα που είχαν πρόβλημα με την ψύξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 86-89 δε πιάνεις? Για ποιά λες,για εκείνα που πιάναν 125+ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Επειδή το φαντάστηκα οτι θα πέσει ερώτηση,έκανα ένα 3πλο run το bench του LL. Ένα φάουλ που ελπίζω να μου συγχωρήσετε,επειδή το GPU-Z ανανεώνει πιο γρήγορα τις μετρήσεις σε σχέση με το AIDA64,η σωστή θερμοκρασία πυρήνα είναι 64°C (όπως φαίνεται στο αντίστοιχο widget) και όχι 59°C.Τα VRM ήταν σταθερά στους 70°C. Και τα 80-κάτι θαρρώ είναι safe,αν αναλογιστείς οτι τα vrm's χτυπάνε 100αρες χωρίς θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Τα 80 στα vrm είναι παραπάνω από ασφαλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Και στα δικά μου VRM's δεν έχω δει ποτέ πάνω από 73-75, αλλά με crysis 3 και ambient ~25. Με LL δεν έχω τσεκάρει είναι η αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ναι ρε παίδες, άλλο 70 και 75 όμως, και άλλο 90. Και πού είμαι ακόμα δηλαδή, μια χαρά δροσιά έχει αυτές τις μέρες, σε λίγο καιρό δηλαδή θα βλέπω 105°C εύκολα. Δεν ξέρω αν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ότι παίζω σε 2560*1440, που δε νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Κάνε ένα test-run σε πιο μικρή ανάλυση, για να λυθεί και η απορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας φάνη.Τα προβληματικά batch πιάναν 120-130 βαθμούς και κείνα αλλάξαν.Είσαι μακρύα από την επικίνδυνη ζώνη.Έπιασες 89 βαθμούς σε ένα παιχνίδι,μια φορά και τι έγινε.Συνέχισε να το παρατηρείς βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον Millennium.Εξάλλου,το fan load της κάρτας δέν θα είναι το ίδιο,εκτός και αν παίζεις με συγκεκριμένα προφίλ για τις μέγιστες στροφές.Εκεί ναι,θα ισχύει το ambient 25->35 και κατ' επέκταση Vrm 90->100. Παρεμπιπτόντως,μιλάμε και για διαφορετικής υλοποιήσεις (Gigabyte/Sapphire).Μήν περιμένεις ακριβώς ίδιες μετρήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Απλά υποτίθεται ότι το σύστημα ψύξης των Vapor-X είναι τούμπανο. Επίσης να πω ότι τα ανεμιστήρια εκείνη την ώρα περιστρέφονταν στο 57%, γύρω στις 2400 rpm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα