Passionate Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τα ίδια έλεγε. Πάτησα το reset και τώρα είναι στα 950/1250. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Περίεργα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Το amd overdrive το εχεις απενεργοποιημενο οταν παιζεις με το Msi Ab?? Bugaρει μερικες φορες... Παντως οντως πολυ περιεργο να κανει oc τοσο χαμηλα.. Μηπως εχεις αλλα bios πχ απο του Φανη και εισαι με κανενα παλιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Το amd overdrive το εχεις απενεργοποιημενο οταν παιζεις με το Msi Ab?? Bugaρει μερικες φορες... Παντως οντως πολυ περιεργο να κανει oc τοσο χαμηλα.. Μηπως εχεις αλλα bios πχ απο του Φανη και εισαι με κανενα παλιο? To amd το έχω κλειστό αν αυτό εννοείς απενεργοποιημένο. Τώρα αυτό με τα bios του Φάνη η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξέρω τον κυρ Φάνη . Εξήγησέ το μου λίγο πιο αναλυτικά γιατί είμαι λιγάκι άσχετος (όσο παταάει ο ελέφαντας) σε σχέση με εσάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εννοει οτι ισως η καρτα σου να εχει παλιοτερο-νεωτερο bios,αναλογα με το release date που εχει και ισως καποιο απο αυτα να ηταν ψιλο μπανανα και να σου κανει νερα! Αν εχεις την δυνατοτητα και την ορεξη δοκιμασε την καρτα και σε ενα αλλο συστημα να δεις αν κανει τα δια Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Να ρωτήσω. Όταν εγκατέστησα τα driver της κάρτας πέρασα αυτά που είχε μέσα στo cd. Και μετά πέρασα τη καινούρια έκδοση των driver. Υπάρχει περίπτωση να έχουνε stuckarei αυτά μεταξύ τους? Γιατί εγώ unistall δεν έκανα τα προηγούμενα driver νόμιζα τα διέγραφε μονο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Κάτι άσχετο.. είδα πως είπατε στον φίλο να μη πάει με τους Catalyst στις μέγιστες τιμές γιατί δε θα τις πιάσει και ότι ίσως χρειαστεί μπόλικο ρεύμα Στην δική μου 6950 τα έχω τέρμα μονίμως και επιπλέον το +20% και δεν έχεις πρόβλημα κανένα... έτυχε ή clockarουν διαφορετικά τα chipakia ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Lunatic μαλλον αφου δεν σου εχει κανει κανενα error λογικα μια χαρα θα εισαι,αλλα δεν ξερω να σου πω περισσοτερα. @Passionate, κατεβασε αυτον τον unistaller http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_un_install_utility_download.html και θα κανει την διαδικασια αφαιρεσης driver μονο του. Οταν σου ζητησει restart,καντο και μετα βαλε τους 13.5 beta 2. Κανε ξανα κανα τεστ με 1140/1450 και πες τι εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Κάτι άσχετο.. είδα πως είπατε στον φίλο να μη πάει με τους Catalyst στις μέγιστες τιμές γιατί δε θα τις πιάσει και ότι ίσως χρειαστεί μπόλικο ρεύμα Στην δική μου 6950 τα έχω τέρμα μονίμως και επιπλέον το +20% και δεν έχεις πρόβλημα κανένα... έτυχε ή clockarουν διαφορετικά τα chipakia ? αναλογα και το κομματι οχι μονο τη καρτα οταν καποτε απο catalyst πηγαινες στο 1100 ενδεχομενως και να μπορουσες να το κανεις απο κει, αλλα στο 1200 αποκλειεται μονο απο κει εγω παντως απο catalyst ρυθμιζω τη καρτα μου, γιατι δε χρειαστηκε να ασχοληθω με ρευματα οποτε ειναι αναλογα τη περιπτωση , πολλες φορες ο catalyst αρκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 @Passionate, κατεβασε αυτον τον unistaller http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_un_install_utility_download.html και θα κανει την διαδικασια αφαιρεσης driver μονο του. Οταν σου ζητησει restart,καντο και μετα βαλε τους 13.5 beta 2. Κανε ξανα κανα τεστ με 1140/1450 και πες τι εγινε. Έκανα ότι είπες. Και τα αποτελέσματα είναι: 1140/1450 crush 1100/1450 cruch 1100/1400 crush 1050/1350 success Προφανώς πέτυχα σε μεγάλη μπανάνα(Chiquita) . Αφήστε που χτές στο τελευταίο videaki του crysis 3 μου crushare στα high γραφικά, το πήγα στα medium τρώω πάλι crush και τα πήγα όλα low για να μπορέσω να το τερματίσω. Αυτά με stock ταχύτητες. Ορίστε και το benchmark στα 1050/1350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 οπα κατσε, αν σου κρασαρει με στοκ ταχυτητες δε μιλαμε για μπανανα (που δε τη θεωρω μπανανα, αλλα τεσπα) , αλλα για ενδεχομενη προβληματικη καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δηλαδή πρέπει να τη στείλω πίσω? Μου το κάνει και σε άλλα παιχνίδια αλλά όχι συχνά. Π.χ. sto Max Payne το 3 και το Crysis 2 τα έπαιζα με όλα τέρμα τα γραφικά. Και μου crushare 2-3 φορές στο καθένα σε διάστημα 16 ωρών(για το κάθε game). Τον υπόλοιπο καιρό έπαιζα κανονικά χωρίς θέματα. Αυτά παντα με stock ταχύτητες. Απλά υπάρχουνε παρτίδες αυτής της κάρτας που κάνουνε καταπληκτικό overclock. Με το Hynix IC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 αν σου κανει νερα σε στοκ ρυθμισεις και εισαι ενταξει απο θεμα drivers και τροφοδοσιας , τοτε εχει προβλημα η καρτα δεν υπαρχει αλλη εξηγηση σε στοκ δε δικαιολογειται να κρασαρει πουθενα, ολοι λιγο πολυ παιξαμε αυτα τα παιχνιδια δε μας κρασσαρε στο ασχετο η καρτα οχι οτι δεν παιζουν κρασσαρισματα στο pc γενικα που οφειλονται σε παιχνιδια drivers ή ελλειψη patch , ή απλα συμβαινουν τυχαια ομως το να σου συμβαινουν τοσο συχνα σε σημειο που να το προσεχεις και να σε ενοχλει σε στοκ καρτα ειναι αρκετα υποπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ναι και ομως παιζει και να επεσες σε ελλατωματικη καρτα. Αν την πηρες απο αμαζον,πας τους στενλεις email kαι λες οτι η καρτα σου crusharei σε μερικα παιχνιδια και πιστευεις οτι ειναι ελλατωματικη,λογικα θα σου πει οτι θα σου στειλουν αλλη και θα σου δωσει καποια links με τις απαραιτητες διαδικασιες για να την στειλεις πισω σε αυτους,ειναι πολυ ευκολο. Εγω ειχα στειλει μια καρτα Δευτερα και ελαβα την καινουργια Παρασκευη Αντε ξεκινα διαδικασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 To κακό είναι οτι τη πήρα από το special price που είναι στη Κρήτη. Μαλακία μου βέβαια. Δεν ξαναγοράζω κάρτα γραφικών από Ελλάδα. Τώρα πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο special price ή να στείλω email στη Sapphire? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα