Προς το περιεχόμενο

O/C Sapphire Vapor x 7950 3gb

Passionate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα να την ανεβάσω λίγο ήθελα. Και εκτός αυτού και να τη στείλω πίσω ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα μου στείλουνε πάλ με Εlpida IC. Να φτάσω την 7970 ήθελα. Έτσι κι αλλιώς τα games που θέλω τα παίζω άνετα. :D. Αν τύχει και χαλάσει εντός εγγύησης θα τη στείλω πίσω.

Απορία. Θα έχω θέμα με την εγγύηση τώρα που την clockara?bz5.pngb4s.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοίτα, από αυτά που έχω δει, τα 1050/1350 είναι τραγικό αποτέλεσμα για τα δεδομένα των 7950.

Ναι, πριν 2 χρόνια θα χαιρόμασταν με τέτοιο κλοκάρισμα (λίγο όμως, όχι πολύ). Πλέον όμως είναι για κλάματα, με το συμπάθειο κιόλας. ΑΝ όντως είναι καθαρά θέμα κάρτας.

Τα παιχνίδια όντως τα παίζεις άνετα και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων, και για όλους, περισσότερο για το μέσο χρήστη όμως. Για εκείνον που θέλει να κλοκάρει και όπως εσύ, να φτάσεις την 7970 (όπως έχουν κάνει εύκολα σχεδόν όλοι), δεν κάνει.

Θέμα δε θα έχεις, δε φαίνεται κάπου ότι έγινε overclocking, και μάλιστα τόσο χαλαρό.

Πάντως έχε υπόψη σου ότι μπορείς να το κάνεις εσύ να «τύχει» να χαλάσει.

Κατάλαβα απόλυτα. Σε κάνα δυο χρόνια  "άμα τύχει¨ να χαλάσει θα τη στείλω πίσω. Και ας ελπίσω ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πάρω μία με Hynix IC

Φανη...κλαιω!

Φιλε ts οντως οτι σου ειπε και ο Φανης ειναι αληθεια (και το τυχαιο rma :-P) αλλα απο την στιγμη που η καρτουλα σου παιζει σωστα τα παιχνιδια γιατι να μπεις στην ταλαιπωρια;

Οπως λες κρατα την στο 1050 εκει που το χρειαζεται και αυτο και ΑΝ καποια στιγμη κατι δεν παει καλα την αλλαζεις :-)

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

Στη θέση σου πάντως, μιας και σ' ενδιαφέρει το πράγμα, θα το έψαχνα παραπάνω.

Θα τη δοκίμαζα και σε άλλο σύστημα. Με clean install σε windows. Θα δοκίμαζα κι άλλους οδηγούς. Θα το έψαχνα τέλος πάντων.

Φαντάζομαι της έχεις συνδέσει κανονικά τα 2 8πινα, έτσι;

Μάνο, χωρίς πλάκα, αν μου τύχαινε εμένα τέτοιο κομμάτι δε θα έφευγε για RMA. Κατευθείαν από κάτω στον κάδο θα έμπαινε τρίποντο.

Στη θέση σου πάντως, μιας και σ' ενδιαφέρει το πράγμα, θα το έψαχνα παραπάνω.

Θα τη δοκίμαζα και σε άλλο σύστημα. Με clean install σε windows. Θα δοκίμαζα κι άλλους οδηγούς. Θα το έψαχνα τέλος πάντων.

Φαντάζομαι της έχεις συνδέσει κανονικά τα 2 8πινα, έτσι;

Εννοείται 2 8πινα έχω κουμπώσει. Δεν θέλω να το δοκιμασω άλλο γιατί καινούριο pc είναι και το έχω crusharei πάνω απο 20 φορές. Και ευτυχώς έχω ssd. Θαυμάζω την υπομονή αυτών που το κάνουνε όλο αυτό χωρίς ssd ειλικρινά!!

Απορία όταν κάνω restart δεν θα έπρεπε να πηγαίνει πάλι στις stock ταχύτητες?

• Like 1

Τις ίδιες που είχα πριν το restart. Aν πατήσω όμως reset sto msi AB χωρίς να απατήσω apply δείχνει πάλι τις stock. Εκτός αν το reset κάνει αυτόματα apply. Πάντως και το GPU-Z και στο msi και στο amd catalyst λεει 1050/1350

Όχι βλέπω 1050/1350. Βασικά από την αρχή αυτό έβλεπα σε όλα τα restart την τιμή που είχα δώσει πριν. Πιστεύω ότι τα δέιχνει εικονικά τα msi afterburner γιατί όταν πατάω reset δεν βγάζει apply πάνε όλα στη stock ταχύτητα. Πριν δηλαδή είχα βάλει το fun power στο 50% καi μετά το restart πάλο 50% έλεγε αλλά δεν ήταν γιατί δεν ακουγόταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...