qsis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 οτι κατεβαινεις κι αλλο , το θεμα ειναι να ειναι παντου σταθερη οχι καπου να ειναι και καπου οχι παντως αμα δε θες να το πολυψαχνεις με 10-10 mhz βαλτο εκει στα 1100 που το εβαλα κι εγω που βαριεμαι να ψαχνω και κατα 90% θα ειναι μια χαρα για τη ταση σου και αστο, εκτος βεβαια αν θες να ψαξεις μεχρι τελους αυτο το επιπλεον 4-5% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Άσχετο είδα το metro στο youtube και ψήθηκα άγρια. Είναι από τις στιγμές που νιώθω ικανοποίηση που πήρα επιτέλους καλό pc και μπορώ να τρέξω τέτοια games σε υψηλα γραφικά Θα το αφήσω στα 1101/1500. Aπλά ήθελα να clockarw για να μάθω πως γίνεται η διαδικασία μήπως χρειαστεί. Τώρα σειρά έχει ο fx8320. Όχι που θα μου γλύτωνε. Αλλά πάλι ελαφρύ o/c θα κάνω. Άντε να τον πάω στα 4 Μhz να λέω ότι άξια γλύτωσα 40€ από τον 8350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αν θες δοκιμασε με το αλλο bios που εχεις,υπαρχουν φορες που συμπεριφερεται καλυτερα το oc στο αλλο bios που ειναι 850/1250 αν θυμαμαι καλα,βαλτο 1150/1450 στο crysis3 kai δες αν θα σου εμφανισει παλι error. Ναι "δανεισου" το metro μαζι με το update που βγηκε,τρεξε καμα bench να δεις πως παιζεις εκει,και παιξτο κιολας διοτι ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι και πολυ καλυτερο απο το Crysis 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Συμφωνώ το crysis 3 είναι λίγο βαρετό. Το άλλο bios πως το πειράζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δεν το πειράζεις, απλά το επιλέγεις πατώντας το κουμπί πάνω στην κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Χαχα έχει κουμπάκι η κάρτα μου; Ιδέα δεν είχα. Τι μαθαίνει κανείς!! Ευτυχώς το κουτί ανοίγει εύκολα. Πρέπει να κλείσω το pc πριν πατήσω το κουμπί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Όχι απαραίτητα, και το κουμπί μπορείς να πατήσεις ενώ λειτουργεί, αλλά μόνο μετά από επανεκκίνηση θα εφαρμοστούν οι αλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Έχεις καμιά foto να καταλάβω που και πως είναι το κουμπακι; Το βρήκα, Νόμιζα ότι S που ήταν μπλε ήταν για ομορφιά. Τώρα όμως έσβησε Πάω για καφέ και θα το δοκιμάσω πάλι το βραδάκυ. Σας ξαναευχαριστώ όλους. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αν έσβησε θα ήταν ενεργοποιημένο, οπότε τώρα είσαι με Boost Off και 850/1250. Αν το ξαναπατήσεις θα είσαι με Boost On και 950/1250. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ναι έτσι ακριβώς. Πάντως με το boost off το πήγα στα 1100/1500 και χρειάστηκε να κάνω reboot γιατί μου έβγαλε μάυρη οθόνη. Θα το ξανά βάλω boost on στα 1100/1500 και θα το αφήσω εκεί, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω δει διαφορά στο κλοκάρισμα μεταξύ των BIOS's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εμένα με boost off δεν το σήκωσε. Με boost on δεν έχει κανένα θέμα 1100/1500. Κατεβάζω και το Unigine heaven αλλά είναι λίγο μεγάλο 247mb για να έιμαι σίγουρος. Απορία τώρα η κάρτα είναι σαν την 7970 με stock ταχύτητες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Πρέπει να 'ναι ελάχιστα πιο πάνω, λόγω συχνότητας πυρήνα. Ελάχιστες διαφορές πάντως. Αν ανέβαινες κι άλλο, π.χ. 1200/1600, θα ήσουν σαφώς πιο μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Πρέπει να 'ναι ελάχιστα πιο πάνω, λόγω συχνότητας πυρήνα. Ελάχιστες διαφορές πάντως. Αν ανέβαινες κι άλλο, π.χ. 1200/1600, θα ήσουν σαφώς πιο μπροστά. Καλή φάση!! Για να πάει πιο πάνω μάλλον πρέπει να πειράξω το vcore και δεν θέλω. Ερώτηση αυτό το heaven benchmark τι το κάνουμε. Εννοώ τι settings το βάζω για να κάνει το benchmark? Και πόση ώρα πρέπει να το αφήσω; Ή ολοκληρώνεται μόνο του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Όλα τέρμα, απλά συνήθως όλοι το τρέχουμε σε 1080p ανεξαρτήτως ανάλυσης της οθόνης μας, ώστε να έχουμε μέτρο σύγκρισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα