Προς το περιεχόμενο

O/C Sapphire Vapor x 7950 3gb

Passionate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε φόρτο; δε μας νοιάζει το idle

Επίσης για 100%.σωστή τάση καλό είναι να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογη του κατασκευαστή

Όχι απαραίτητο, αλλά μερικές φορές δε βγαίνει άκρη ή κάθε εφαρμογή στη συγκεκριμένη τάση μπορεί να λέει διαφορετικά πράγματα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1250 είναι έχεις δίκιο. Απλά με μπερεδεύει στο msi kombustor λεει ότι το VDDC είναι στα 1250 Volt εγώ κοίταγα στο msi afterburner. Στο ΗWmonitor αυτή τη στιγμή λέει 1125V

Ορίστε και ένα screenshot

post-258272-0-89641700-1369018796_thumb.jpg

Δεν είδα κανένα artifact εδώ και κανα 20λεπτο και τρέχει σταθερά στους 51 C. Να το αφήσω εδώ ή δεν έκανα και κάτι σημαντικό; :D

πρεπει να βαλεις και κανα παιχνιδι να δεις αν εισαι σταθερος , με το κομπαστορ δεν ειμαι και πολυ βεβαιος 

επισης τρεχα και κανα unigine να δεις αν εχεις artifacts

παντως κατα πασα πιθανοτητα στα 1100 εισαι safe με 1.25V και ισως μπορεις να πας και λιγο παραπανω 

αυτο το λιγο παραπανω μεταξυ 1100 και 1200 ειναι το ολο θεμα  ποιο ακριβως θα ειναι και εξαρταται καθαρα απο το κομματι σου 

Ασε τα kombustor πως λεγεται αυτο,και τσεκαρε το oc της καρτας σου σε παιχνιδια. Κανε τεστ δλδ με 1150/1500,+20% power και παιξε crysis 3 για πανω απο 15λεπτα που σιγουρα μεχρι τοτε θα σου εχει πει οτι επεσε ο driver ή δεις κανενα artifact. Αν δεν γινει τπτ απο τα δυο,βαλε core 1160 και συνεχισε το ιδιο τεστ που ειπαμρ πιο πανω. Μετα κανε το ιδιο με +10 στο core μεχρι να σου πεταξει μαυρη οθονη ή δεις κανενα artifact,οπου αν δεις κατεβα κατα 10 στο core και λογικα εκει θα εισαι stable ;)

Διάβασε αυτό εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/479650-overclocking-7950-vapor-x/page-22?do=findComment&comment=52364569

Άσε το Crysis 3 γιατί σε εμένα τρέχει και με 1190/1500, αλλά στα Metro και στο BioShock θέλει 1160/1460, εκεί έχω καταλήξει μέχρι στιγμής.

Ναι passionate,θα ηταν καλη φαση να "αγοραζες" μια το Metro:Last Light ή το bioshock,για να βλεπαμε το oc σου στα benchmarks τους.

ελα πες την αληθεια, θες να τον βαλεις να συμμετασχει στο performance analysis που εξελισσεται στο αλλο θεμα τωρα που βρηκες καποιον με fx :P 

Χαχαχαχα :D Δεν  αγοράζω games ποτέ. Θα "δανειστώ" το bioshock όμως και θα σας πω. :P. Πάντως και εμένα μου crasharei μερικές φορές χωρίς να κάνω καθόλου oc. Και πρέπει να κάνω reboot από το κουμπί της εκκίνησης. Ειδικά το skyrim V κάθε φορά το ίδιο μου συνέβαινε. Σταματάει  να δίνει εικόνα στο monitor και δεν ανταποκρίνεται τίποτα. Αλλά από ότι είδα το skyrim V το έχει γενικά αυτό το πρόβλημα. Επίσης κάπου διάβασα ότι οι vapor x βγήκαν με 2 διαφορετικά chipset και οι μεν clockaroun άριστα, ενώ οι άλλες έχουνε θέματα με locked clock voltage.

Tώρα είδα ότι το "αγόραζες" είναι ίδιο με το δικό μου "δανειστώ" :P

• Like 1

Ανέβασα τη κάρτα στα 1150/1500. Δηλαδή τώρα να μην τρέξω τίποτα; Αti tool/ kombustor? Κατευθείαν crysis 3? Και αν δεν με πετάξει σημαίνει είμαι οκ?

βασικα ναι, επισης τρεχα και κανα heaven (ολα τερμα 8χΑΑ και tessellation extreme ) 

ασε το kombustor, δε μας λεει κατι

επισης βαλε και μετρο που ξεζουμιζει τη καρτα (εχει βγει και patch μην ξεχασεις να το βαλεις γιατι ειναι αναγκαιο για amd ) 

Ανέβασα τη κάρτα στα 1150/1500 και στο ati tool μου πέταγε artifacts. Δοκίμασα να την πάω στα 1130 και μου έβγαλε μαύρη οθόνη. Αυτό τι σημαίνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...