pabou13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Kατα μεγαλη πιθανοτητα ναι αλλα για σιγουρια μπορεις να στειλεις και ενα mail στην arctic! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Reference PCB εχω, κατα τ'αλλα πανω της εχει αυτην την γομαροψυκτρα Μου αρεσει που στο compatibility εχουν και την 8970.λετε να ξερουν κατι που δεν ξερουμε???????????χμμμμμμμμμμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Τι εννοείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εαν δεις,στο compatibility List της ψυχτρας εχουν και τις 8870-8950-8970 απο τωρα. Πρωτη φορα το βλεπω αυτο να δινει υποστηριξη σε καρτα που ακομη δεν εχει κυκλοφορησει. ενταξει,θα μου πεις κατα πασα πιθανοτητα το ιδιο pcb θα ειναι αλλα....απο τωρα να το δινουν σαν compatibility?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Το κατάλαβα οτι εννοείς αυτό βρε. Ίδιο pcb,υποδοχές μπορεί να χουν.Προνοητικοί είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ashmadia Καταρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και πάλι. Έχω μερικές απορίες σχετικά με αυτά που είπες να κάνω. Μου είπες να πάω με +0% το power limit και να προσέχω για throttling.Και ανάλογα να ανεβάζω σιγά σιγά το power limit μέχρι να εξαληφθεί τελείως. ανεβάζοντας μόνο τον core. Εδώ είναι η απορία. Όταν τρέχω το heaven η κάρτα γραφικών με underclcok στο memory στα 1210Mhz και stock τον core στα 950 επιτρέπεται να πεφτει για κανά 2 sec σε χαμηλότερη συχνότητα έστω και λίγο κάποιες φορές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Είσαι με Boost on; Έχω αναφέρει κι εγώ ότι με Boost on έχω παρατηρήσει να πέφτουν τα ρολόγια, ακόμα και κάτω απ' τα 700MHz. Με Boost off αυτό δε γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αν ειναι boost επιτρεπεται, και δεν εχει να κανει με το memory. Αν φτασεις ομως στο μεγιστο (+20%) τοτε φυσικα καταλαβαινεις οτι δεν εχεις καθολου αερα για παιχνιδια. Και οσο θα ανεβαινεις δεν θα εχεις να ταισεις. (το throttling αλλοιωνει παρα πολυ τα o/c clocks, εκτος και αν πεφτει για μικρο διαστημα και συντομο). Στα στοκ σου ξεχασες να αναφερεις το powerlimit (υποθετω +0). Οποτε εισαι πολυ καλα αν κανει throttling για λιγο. Αν του δωσεις +5-10% θα φυγει τελειως και θα ζεστανεις κατα 3-5C παραπανω σε load, core και VRM, ομως θα μπορεσεις να clockaρεις χωρις throttle. (ξανα λεμε, μικρα βηματακια στο clock, ελεγχος temps και throttle, προσαρμοζεις fan και powerlimit) Τελος, αν βγαλεις core σταθερο αρκετα ψηλα με memory underclock, δοκιμασε με στοκ memory στο νεο o/c core. Και κρατα σημειωσεις για crash και περιεργη συμπεριφορα in-game, για μεγαλα διαστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αυτο το διαστημα κανω oc στην 7950 msi που εχω, αλλα επειδη δεν μου αρεσουν οι μεγαλες θερμοκρασιες εχω φτίαξει στο afterburner custom γράφημα για την ταχυτητα του ανεμιστηρα γιατι το μαμα ηταν πολυ χαλαρο... προσπαθω να κραταω τις θερμοκρασιες παντα γυρω στους 60-70 Επισης στο combustion ετρεχε χαλαρα για πολυ ωρα, ενω στο metro με τα ιδια settings εβλεπα και κανενα crash μετα απο κανα μισαωρο ... Εχεις καταλήξει σε τιποτα stable settings?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αυτο το διαστημα κανω oc στην 7950 msi που εχω, αλλα επειδη δεν μου αρεσουν οι μεγαλες θερμοκρασιες εχω φτίαξει στο afterburner custom γράφημα για την ταχυτητα του ανεμιστηρα γιατι το μαμα ηταν πολυ χαλαρο... προσπαθω να κραταω τις θερμοκρασιες παντα γυρω στους 60-70 Επισης στο combustion ετρεχε χαλαρα για πολυ ωρα, ενω στο metro με τα ιδια settings εβλεπα και κανενα crash μετα απο κανα μισαωρο ... Εχεις καταλήξει σε τιποτα stable settings?? διαφερουν αναλογα το κομματι φιλε! Σε αλλα stable θα καταληξετε. Το προβλημα του passionate ειναι οτι μπορει να εχει ελαττωματικο κομματι. Ή κακες/ζεστες μνημες. Προτιμησε το metro για να checkareis σταθεροτητα για μεγαλυτερα διαστηματα, μιση ωρα μονο ειναι δειγμα ασταθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Update : Λοιπόν Phanispal είχες δίκιο για για το boost. Με boost off την έχω βρει stable στα 1150/1210 με +6% το power limit χωρίς arτifact και χωρίς throttling(Στα 1160 έχει artifacts. Λίγα αλλά έχει). ΓΙα arifacts checking χρησιμοποιώ EVGA OC Scanner X v3. Και το throttling to checkarw με το heaven και το msi afterburner. Ashmadia φαίνεται πως η υποψία ήταν σωστή για τις "κακές" μνήμες. Τώρα θα επιχειρήσω να ανεβάσω την μνήμη πρώτα στη stock τιμή (1250) και από εκεί όσο πάει. Απορίες: 1)Τώρα που θα ανεβάσω το clock της memory πρέπει να ξανακάνω κάθε φορά έλεγχο για arifacts? 2)ανεβάζοντας το memory θα χρειαστεί να ανεβάσω και το power limit ή αυτά αφορούσανε το ανέβασμα του πηρύνα? 3)Τα με το power limit πιο ψηλά τα λίγα aritfacts (στα 1160) που πετάει υπάρχει περίπτωση να εξαφανιστούν ή δεν παίζει ρόλο.(πληροφοριακά αυτό ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 1. Ναι. 2. Ενδέχεται. 3. Επίσης ενδέχεται, αν και δύσκολο κατά τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δεν μπορεί να τρέξει το heaven στα 1150/1400 το τρέχει στα 1150/1350 και είμαι σίγουρος άμα μπω να παίξω κανά metro ούτε εκεί θα είναι σταθερό. Άρα νομίζω ότι καταλήγουμε ότι το memory chip είναι κακή παρτίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δεν μπορεί να τρέξει το heaven στα 1150/1400 το τρέχει στα 1150/1350 και είμαι σίγουρος άμα μπω να παίξω κανά metro ούτε εκεί θα είναι σταθερό. Άρα νομίζω ότι καταλήγουμε ότι το memory chip είναι κακή παρτίδα. κοινο προβλημα για τις δικες μου, εχουν στεναχωρησει πολυ κοσμο. Εσεις οι 2 εχετε πεσει και σε λιγακι "τζουφιο" πυρηνα. (ενταξει οχι και πολυ ασχημα παντως, απλα ο μεσος ορος μαλλον ειναι ψηλοτερα, εκτος αν δεν ειναι σταθεροι, εγω πχ δεν ειμαι 100% stable στα 1285/1600 αλλα το Valley το βγαζει. Αν σχετιζονται τα 2 προβληματα? Θα υποθεσω πως οχι, πεσατε σε "ασχημα" overall κομματια) Οτι σου ειπε ο phanispal, πολλα παιζουν και θα βρεις δυσκολα απαντησεις. Τωρα εμεινε να την λιωσεις οταν τελειωσεις με την σχολη σε stock clocks και αν σου κανει τρελα αλλαγη. (φαντασου οτι το καλοκαιρακι εφτασε και μπορει να φανουν πιο ευκολα οι αδυναμιες, ακομα και στοκ, απλα ενα ενδεχομενο) Καλη τυχη φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μωρέ ο πυρήνας καλά είναι στα 1150-1160, η μνήμη είναι που δεν την παλεύει. Μετο ζόρι 210MHz εγώ και 100MHz ο Passionate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα