Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα χερακι βοηθειας παιδια. εκτημω πολυ το σαιτ εδω κ με εχει εξυπηρετησει στο παρελθον με αγορεσ κλπ. κ τωρα το προβλημα

κανεναν εδω που μπορει να βοηθησει να επαναφερω ενα ταμπλετ κινεζικο μεν vivaco v-tab 756 android 4.0.4 ..ηταν μια χαρα αλλα ειδα στο γιουτουμπ ενα βιντεο με κλοκγουορκ ρεκοβερυ μανατζερ κ με τις εξις εντολες το εγκατεστησα

download and unzip the recovery files the grab the 3 files in to your sd card

download terminal promft app from market

open it type in

su-and hit enter
cd-hit the space

type sd card path

/mnt/sdcard-and put a ( / )at the end

press enter

your in sd card now
type

sh install-recovery.sh

press enter

type again

sh reboot-recovery.sh

press enter

ηταν 3 αρχεια

recovery.img
install-recovery.sh
reboot-recovery.sh

κ μετα απο το reboot εχει μεινει στο προγραμματακι κ δεν μπαινει στο προγραμμα....σας παρακαλω θα το εκτημουσα...ευχαριστω :cry: :wacko:

Δημοσ.

λες ...? θα το κανα αλλα ειμαι ανεργος αμεα κ τελευται με τα κεπα ουτε αμεα πια λενε...παει κ το επιδωματακι μ...600 ε το διμινο...κ ειμαι κ παντρεμενος...με εξυπηρετουσε σε φεισμπουκ κλπ...οχι πολλα πολλα προς θεου αλλα ...στεναχορηθηκα...διοτη εγω φταιω εγω το περασα ...σε ευχαριστω παντως :fear:

Δημοσ.

εεε δεν τα ξερω αλλα ειναι καθε επανεκκινιση κ αυτο το φοντοilovegalaxy+y-+cmw+rec.jpg

εκτος απο το παουερ οφφ

κ ουτε ρεσετ εχει με βελονα κλπ σαν τα ρουτερς

δεν πειραζει προσπαθεις παντος κι εισαι εδω ;)

βεβαια δεν ειναι η εκδωση αυτη π φαινεται εδω ..αλλα ειναι cmd-based recovery v6.0.1.2

Δημοσ.

καντου την επιλογη "wipe data/factory reset" κ μετα "reboot system now"

αν δεν εχεις κανει κατι δραστικο στην συσκευη θα γινει οπως οταν το αγορασες

Δημοσ.

το χω κανει αλλα νομιζω οτι προκειται για καποιο bug της εφαρμογης...σε ευχαριστω πολυ παντως

Δημοσ.

αν εχεις καποια rom η πηρες backup την στοκ πριν αρχισεις να σκαλιζεις

τοτε αντεγραψε την σε μια καρτα sd κ κανε "apply update from sd card"

Δημοσ.

εδω υπαρχει ενα θεματακι...διοτη αυτο ειναι κινεζικο κ δεν εχει οδηγουσ για η/υ ...κι ετσι πηρα εναν ανταπτορα 64 σε 1 κ καλα...κ διαβαζει την μαικροεσντι καρτουλα....απο ρομ δεν δεχεται καμια...διοτη δεν ξερο ποιοα να θελει μιας κ αυτα θελουν μαρκα...κ η βιβακο οπως την λενε δεν εχει πληροφοριεσ ....πουθενα...κ εψαξα σε πολλα σαιτ για μια συμβατη ρομ,,,,,αλλα γραφει

cant open ....zip.error

καπως ετσι....εχω απελπιστει κ νομιζω οτι θελει καποιον που να του πεταξει τα ματια εξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οπως σου ειπα κ στο μνμα

απο την στιγμη που εχεις 2 ταμπλετακια κ το ενα δουλευει κανονικα βρες ενα εργαλειο για να κατεβασεις την στοκ ρομ σε

micro sd

πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&hl=en

κ μετα βαλε αυτη την sd στο δευτερο με το προβλημα κ κανε apply update from sd card

Επεξ/σία από Redshift
Δημοσ.

ναι αλλα...ειναι κινιτο ελ τζι ...αλλα εχει lg gt540 optimus black android 4 swift4

σορυ δικο μ λαθος ποθ το παρελειψα να το αναφερω

μονο που αυτη η τσαινα εταιρια αν και εχει πολυ βολικες τιμες κ ομορφα ταμπλετ κλπ...βολικα,,,,,,ελα ομως που δεν υποστηρηζει τους πελατες με ρομ οδηγους κλπ...

Δημοσ.

οπως σου ειπα κ στο μνμα

απο την στιγμη που εχεις 2 ταμπλετακια κ το ενα δουλευει κανονικα βρες ενα εργαλειο για να κατεβασεις την στοκ ρομ σε

micro sd

πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&hl=en

κ μετα βαλε αυτη την sd στο δευτερο με το προβλημα κ κανε apply update from sd card

Δεν θα εχει νοημα να ξαναβαλει παλι την rom.Ασχολουμαι ολη μερα με αυτα.Το μονο που πρεπει να κανει ειναι να βαλει το stock recovery και ειναι κομπλε αλλα το προβλημα ειναι που θα το βρει...

Δημοσ.

ωπα φιλε μου ...για πες τα ξανα...πιασαμε ειδικο προθυμο....σε ευχαριστω καταρχιν .... εχεις καποιο σαιτ με βηματα ενα ενα να ακολουθησω???

Δημοσ.

<p>ωπα φιλε μου ...για πες τα ξανα...πιασαμε ειδικο προθυμο....σε ευχαριστω καταρχιν .... εχεις καποιο σαιτ με βηματα ενα ενα να ακολουθησω???</p>

Έχω φάει τον τόπο να βρω το recovery του κινέζικου.Χίλιες φορές μου έχει κολλισει το τηλεφωνο και με το κανονικό recovery όλα λύνονται!!Έχεις PC??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...