russianpa50 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ενα χερακι βοηθειας παιδια. εκτημω πολυ το σαιτ εδω κ με εχει εξυπηρετησει στο παρελθον με αγορεσ κλπ. κ τωρα το προβλημα κανεναν εδω που μπορει να βοηθησει να επαναφερω ενα ταμπλετ κινεζικο μεν vivaco v-tab 756 android 4.0.4 ..ηταν μια χαρα αλλα ειδα στο γιουτουμπ ενα βιντεο με κλοκγουορκ ρεκοβερυ μανατζερ κ με τις εξις εντολες το εγκατεστησαdownload and unzip the recovery files the grab the 3 files in to your sd carddownload terminal promft app from marketopen it type insu-and hit entercd-hit the spacetype sd card path/mnt/sdcard-and put a ( / )at the endpress enteryour in sd card nowtypesh install-recovery.shpress entertype againsh reboot-recovery.shpress enterηταν 3 αρχειαrecovery.imginstall-recovery.shreboot-recovery.shκ μετα απο το reboot εχει μεινει στο προγραμματακι κ δεν μπαινει στο προγραμμα....σας παρακαλω θα το εκτημουσα...ευχαριστω
russianpa50 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 λες ...? θα το κανα αλλα ειμαι ανεργος αμεα κ τελευται με τα κεπα ουτε αμεα πια λενε...παει κ το επιδωματακι μ...600 ε το διμινο...κ ειμαι κ παντρεμενος...με εξυπηρετουσε σε φεισμπουκ κλπ...οχι πολλα πολλα προς θεου αλλα ...στεναχορηθηκα...διοτη εγω φταιω εγω το περασα ...σε ευχαριστω παντως
tragikoss Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 δεν εχει επιλογη να το επαναφερεις στης εργοστασιακες ρυθμισεις? τι λεω αφου δεν μπαινεις καν μεσα...
russianpa50 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 εεε δεν τα ξερω αλλα ειναι καθε επανεκκινιση κ αυτο το φοντο εκτος απο το παουερ οφφ κ ουτε ρεσετ εχει με βελονα κλπ σαν τα ρουτερς δεν πειραζει προσπαθεις παντος κι εισαι εδω βεβαια δεν ειναι η εκδωση αυτη π φαινεται εδω ..αλλα ειναι cmd-based recovery v6.0.1.2
russianpa50 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 παιδια στο xda developers εχω ανεβασει κι εκει το θεμα Android Development and Hacking > Android Q&A, Help & Troubleshooting > problem with chinese tablet vivaco v-tab 756 android 4.0.4
Redshift Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 καντου την επιλογη "wipe data/factory reset" κ μετα "reboot system now" αν δεν εχεις κανει κατι δραστικο στην συσκευη θα γινει οπως οταν το αγορασες
russianpa50 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 το χω κανει αλλα νομιζω οτι προκειται για καποιο bug της εφαρμογης...σε ευχαριστω πολυ παντως
Redshift Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 αν εχεις καποια rom η πηρες backup την στοκ πριν αρχισεις να σκαλιζεις τοτε αντεγραψε την σε μια καρτα sd κ κανε "apply update from sd card"
russianpa50 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 εδω υπαρχει ενα θεματακι...διοτη αυτο ειναι κινεζικο κ δεν εχει οδηγουσ για η/υ ...κι ετσι πηρα εναν ανταπτορα 64 σε 1 κ καλα...κ διαβαζει την μαικροεσντι καρτουλα....απο ρομ δεν δεχεται καμια...διοτη δεν ξερο ποιοα να θελει μιας κ αυτα θελουν μαρκα...κ η βιβακο οπως την λενε δεν εχει πληροφοριεσ ....πουθενα...κ εψαξα σε πολλα σαιτ για μια συμβατη ρομ,,,,,αλλα γραφει cant open ....zip.error καπως ετσι....εχω απελπιστει κ νομιζω οτι θελει καποιον που να του πεταξει τα ματια εξω
Redshift Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) οπως σου ειπα κ στο μνμα απο την στιγμη που εχεις 2 ταμπλετακια κ το ενα δουλευει κανονικα βρες ενα εργαλειο για να κατεβασεις την στοκ ρομ σε micro sd πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&hl=en κ μετα βαλε αυτη την sd στο δευτερο με το προβλημα κ κανε apply update from sd card Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από Redshift
russianpa50 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ναι αλλα...ειναι κινιτο ελ τζι ...αλλα εχει lg gt540 optimus black android 4 swift4 σορυ δικο μ λαθος ποθ το παρελειψα να το αναφερω μονο που αυτη η τσαινα εταιρια αν και εχει πολυ βολικες τιμες κ ομορφα ταμπλετ κλπ...βολικα,,,,,,ελα ομως που δεν υποστηρηζει τους πελατες με ρομ οδηγους κλπ...
SearchEngine Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 οπως σου ειπα κ στο μνμα απο την στιγμη που εχεις 2 ταμπλετακια κ το ενα δουλευει κανονικα βρες ενα εργαλειο για να κατεβασεις την στοκ ρομ σε micro sd πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&hl=en κ μετα βαλε αυτη την sd στο δευτερο με το προβλημα κ κανε apply update from sd card Δεν θα εχει νοημα να ξαναβαλει παλι την rom.Ασχολουμαι ολη μερα με αυτα.Το μονο που πρεπει να κανει ειναι να βαλει το stock recovery και ειναι κομπλε αλλα το προβλημα ειναι που θα το βρει...
russianpa50 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ωπα φιλε μου ...για πες τα ξανα...πιασαμε ειδικο προθυμο....σε ευχαριστω καταρχιν .... εχεις καποιο σαιτ με βηματα ενα ενα να ακολουθησω???
SearchEngine Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 <p>ωπα φιλε μου ...για πες τα ξανα...πιασαμε ειδικο προθυμο....σε ευχαριστω καταρχιν .... εχεις καποιο σαιτ με βηματα ενα ενα να ακολουθησω???</p> Έχω φάει τον τόπο να βρω το recovery του κινέζικου.Χίλιες φορές μου έχει κολλισει το τηλεφωνο και με το κανονικό recovery όλα λύνονται!!Έχεις PC??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα