Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, το δοκίμασα μόλις τώρα σε compatibility mode. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μου ζητάει πάλι driver, μόνο που τώρα βάζω το στικάκι και δεν βρίσκει καν driver.

Κρίμα.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οντως κρίμα. Πίστευα πως με τον τελευταίο τρόπο, θα έβλεπε επιτέλους τον σκληρό.

Αν είναι δυνατόν αυτη η toshiba. Εχω και εγώ ένα toshiba, αλλά όταν άλλαξα σκληρό δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με καθαρή εγκατάσταση..

Δημοσ.

σε Combatible mode (IDE) δεν θα έπρεπε να σου ζητάει driver.

εγώ θα επιμείνω και θα προτείνω να δοκιμάσεις με άλλη κόπια των windows.

αυθεντική,πειρατική,και τις δύο,οτιδήποτε.

το γεγονός ότι αργεί πάρα πολύ να φτάσει στην επιλογή δίσκου και η αδυναμία να βρει controller (ενώ το recovery dvd τα βρίσκει κανονικά),με προβληματίζουν...

Δημοσ.

Τώρα και εγώ ακριβώς αυτό θα έγραφα smarnel. Να εγκαταστήσει πειρατικά.

Μπορείς να τα ενεργοποιήσεις με το κλειδί σου. Εστω για δοκιμή κάντο.

Δημοσ.

Έχω τρία αυθεντικά DVD των Windows 7 Home Premium, κανονικά αγορασμένα retail. Δοκίμασα και με τα τρία DVD. Πιστεύετε ότι θα έχει διαφορά αν δοκιμάσω τον τρόπο που μου προτείνετε; Φοβάμαι τα πειρατικά γιατί χρησιμοποιώ web banking.

Δημοσ.

Τα iso που δοκίμασες συμπεριλαμβάνουν όλα το SP1? Τα πειρατικά δοκίμασε τα, μόνο μέχρι το σημείο επιλογής σκληρού. Για να δεις αν τον βλέπουν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, επαναφέρω το θέμα γιατί δοκίμασα κάθε πιθανή λύση, και το πήγα και σε τεχνικό ο οποίος σήκωσε τα χέρια ψηλά. Θέλω, αν ξέρει κάποιος, να μου πει με ποιο τρόπο μπορούν και κλειδώνουν το σύστημα (είτε σε AHCI ή σε Compatible), γιατί πρέπει οπωσδήποτε να βρω ένα τρόπο να το παρακάμψω. Είναι θέμα δουλειάς και είμαι νόμιμος κάτοχος. 

Έστειλα email διαμαρτυρίας στην Toshiba Global, εκείνοι το έκαναν απλά forward στην Toshiba Europe η οποία μου ζήτησε το serial number του λάπτοπ μου (το οποίο έχει εγγύηση μερικούς μήνες ακόμα), και από τότε δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου.

Στην ουσία έμεινα ξεκρέμαστος, με μόνη εξαίρεση την ideal στην οποία μου είπαν "φέρτε το λάπτοπ να σας βάλουμε τα αγγλικά χωρίς χρέωση", αλλά εννοούν πάλι τα recovery της Toshiba. 

Δημοσ.

Σαν κατασκευαστής αν πει σε αυτούς που φτιάχνουν το controller βγάλε μας τάδε κομμάτια με διαφορετικό νούμερο Pnpid τελείωσε, δεν θα δουλεύει κανένα driver αν δεν του συμπεριλάβει η toshiba αυτό το νούμερο.

Κατέβασε το Unknown Device Identifier, βλέπεις πως στην σελίδα δίνει έμφαση στο pnpid;; Βρες σε εσένα που λέει sata στην λίστα και εμφάνισε το και δώσε μας το pnpid μπας και βρούμε κάτι σύμφωνα με αυτό.

Δημοσ.

θα πω μια ιδεα......οι γνωστες μην με παρετε απο τα μουτρα  :P

Κανεις κανονικα και με το νομο, που λενε, εγκατασταση απο το recovery Partition τα windows στο μηχανημα σου.

Αφου ολοκληρωθει η εγκατασταση, "τραβας" με καποιον τροπο τον φακελο "C:\Windows\inf" καπου.....σε stickaki, σε dvd, σε ο,τι σε βολεψει.

Ξεκινας την διαδικασια για εγκατασταση των windows που θελεις (θα προτεινα αυτα με το sp1) και οταν φτασεις στο σημειο που σου ζηταει drivers, το βαζεις να κανει αναζητηση στο μεσο που εχεις τον φακελο "C:\Windows\inf".

αυτα....

Δημοσ.

Άλλο driver είναι αυτό που είναι μέσα στα windows,δεν θα κάνει τίποτα κατά την εγκατάσταση.

Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να αλλάξει γλώσσα με το vistalizator αν θέλει και να κάτσει να βγάλει όλα τα εξτρά προγράμματα που έβαλε η toshiba αλλά σαν καθαρή εγκατάσταση δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...