Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και γ@μώ τα after sales service η Toshiba εεε???

δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και δεν μπορώ να βρω πουθενά τον ακριβή τύπο του controller που έχεις.

στα win της Toshiba πως ονομάζει τον controller?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

INTEL® ICH9M-E/M SATA AHCI Controller.

φίλε από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου!

ότι σκέφτηκα στο είπα αλλά αυτό με την Toshiba μου φάνηκε πολύ κουφό και να το γράψεις στο άλλο θέμα "Ποιό laptop προτιμάτε και γιατί"...

τελευταία σκέψη...πειρατικά win με ενσωματωμένους drivers δοκίμασες..?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βάλω πειρατικά. Είμαι υποχρεωμένος να βάλω νόμιμα windows τα οποία έχω πληρώσει. Σ' ευχαριστώ για την προσπάθειά σου να με βοηθήσεις.

Μου κάνει εντύπωση που σε ένα τεχνολογικό forum δεν έχει μπει κανένας από τους χρήστες που μπορούν να βοηθήσουν να δώσει έστω και μια απάντηση. Αν αυτή είναι η νοοτροπία και η στάση που ορισμένα μέλη προσπαθούν να περάσουν κάποια μέλη στο insomnia, εγώ προβληματίζομαι για το forum στο οποίο μπαίνω τουλάχιστον 10 φορές τη μέρα εδώ και πολλά χρόνια. Κρίμα, γιατί αυτό που φαίνεται σε εμένα βουνό, σίγουρα για άλλους είναι ένα λεπτό υπόθεση, χωρίς να λέω ότι είναι κανείς υποχρεωμένος να βοηθήσει. 173 εμφανίσεις....

Δημοσ.

και να μην τα κρατήσεις τα πειρατικά,μπορείς να τα βάλεις για δοκιμή έτσι για να δεις αν περνάνε win εκτός της Toshiba.

έτσι,για το γαμώτο που λένε...

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Το βλέπει αλλά δεν το εγκαθιστά.

post-83180-0-73786500-1369070384_thumb.png

[ATTACH]292878[/ATTACH]

Sent from my GT-I9070 using Insomnia

Δημοσ.

είναι ο driver του Rapid Storage ο τελευταίος.

απίστευτο πάντως.

δεν μπορώ να χωνέψω πως έχει κλειδώσει το hardware με το recovery dvd...

άβυσσος η ψυχή της Toshiba...

Δημοσ.

είναι στάνταρ πράγματα που κάνεις σ'αυτή την περίπτωση.

32 ή 64bit win,τύπος controller,τέλος.

να μιλάγαμε για κάρτα ήχου,οθόνης ή κάτι άλλο που μπορεί να είναι παραμετροποιημένο για κάποια εταιρία να πω ok,αλλά controller δίσκου..?

Δημοσ.

Εχεις δοκιμάσει να δηλώσεις στο bios τον controller από ahci mode σε ide ή το ανάποδο ( αναλόγως τι είναι δηλωμένο ) ?

Δημοσ.

Εχεις δοκιμάσει να δηλώσεις στο bios τον controller από ahci mode σε ide ή το ανάποδο ( αναλόγως τι είναι δηλωμένο ) ?

Στο bios έχει επιλεγμένο το AHCI ενώ η άλλη επιλογή που μου δίνεται είναι "compatible". Πρώτη φορά το βλέπω. Το θέμα είναι, αν κάνω εγκατάσταση αλλάζοντάς το σε compatible, μετά θα μπορώ να το γυρίσω σε AHCI ή δεν θα μπουτάρει; Γιατί στο σταθερό με windows 7, αν δεν περάσω τον AHCI driver κατά την εγκατάσταση και τον εγκαταστήσω μετά (επιλέγοντας IDE), το pc δεν μπουτάρει στα windows.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα μπουτάρει, αλλά στη θέση σου και εφόσον άλλη λύση προς το παρόν δεν υπάρχει, εγώ θα το δοκίμαζα.

edit: Διάβασε και αυτό http://forums.lenovo.com/t5/SL-Series-ThinkPad-Laptops/Can-AHCI-driver-be-installed-after-Windows-7-is-installed/td-p/197283

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...