Feigen Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Χρησιμοποιώ στον σταθερό υπολογιστή μου ένα αγορασμένο ηλεκτρονικά απ' τη MS upgrade license key των win8. (απ' την προσφορά των 30euro). H ερώτησή μου είναι τί γίνεται σε περίπτωση που αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου αλλάζοντας motherboard/επεξεργαστή και μνήμες. Θα θεωρείται άλλος υπολογιστής πλέον και μπορεί να μου πει ότι δεν ισχύει ? Ευχαριστώ.
Gigamestin Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Χρησιμοποιώ στον σταθερό υπολογιστή μου ένα αγορασμένο ηλεκτρονικά απ' τη MS upgrade license key των win8. (απ' την προσφορά των 30euro). H ερώτησή μου είναι τί γίνεται σε περίπτωση που αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου αλλάζοντας motherboard/επεξεργαστή και μνήμες. Θα θεωρείται άλλος υπολογιστής πλέον και μπορεί να μου πει ότι δεν ισχύει ? Ευχαριστώ. τα δεδομενα διατηρουνται στον δισκο,αν δεν κανεις επανεγκατασταση λειτουργικου γιατι να χαθει?αν εχεις ομως αμφιβολιες δοκιμασε το belarc advisor να το σημειωσεις και μετα αποφασιζεις τα δεδομενα διατηρουνται στον δισκο,αν δεν κανεις επανεγκατασταση λειτουργικου γιατι να χαθει?αν εχεις ομως αμφιβολιες δοκιμασε το belarc advisor να το σημειωσεις και μετα αποφασιζεις http://www.insomnia.gr/topic/459555-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-serial-number-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows/ οριστε και το σχετικο αρθρο
Feigen Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Απλά είχα την εντύπωση ότι η MS θεωρεί ότι έχεις αλλάξει υπολογιστή αν αλλάξεις βασικά κομμάτια του όπως η μητρική, επομένως ίσως θεωρήσει ότι η άδεια χρησιμοποιείται πλέον απο άλλον υπολογιστή και μου το μπλοκάρει και θέλει τηλεφωνική επανενεργοποίηση. Τον κωδικό τον έχω απ' το email που μου έστειλε η MS οταν το παρήγγειλα ηλεκτρονικά. Το άρθρο αυτό ίσως βοηθήσει κάποιον που δεν ξέρει το serial number του. Εμένα δεν με αφορά το άρθρο που παραθέτεις. Καθαρή επανεγκατάσταση λογικά θα κάνω αν αλλάξω πλατφόρμα. Δε θα βάλω απλά τον δίσκο περιμένοντας να δουλέψει απ' την παλιά εγκατάσταση. Και το θέμα ειναι ότι αν πάω να κάνω νέα επανεγκατάσταση απο άλλη μητρική μήπως η MS θεωρήσει ότι πάω να χρησιμοποιήσω το serial number σε 2ο υπολογιστή.
spirosd2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 άμα κανείς φόρματ θέλει πρώτα τα 7 και μετά αναβάθμιση στα 8, αλλιώς άμα κανείς clean install δεν ενεργοποιούνται τα 8αρια
Feigen Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 spiros το ξέρω αυτό και το έχω ξανακάνει. Το θέμα είναι πώς αντιδρούν τα windows σε επανεγκατάσταση του serial στον αναβαθμισμένο υπολογιστή. Μπορεί να υποθέσουν ότι τα βάζω σε 2ο υπολογιστή αφού όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του θα είναι διαφορετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα